reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Justi_ A może faktycznie warto wybrać się do ginka przed wyjazdem? Skoro w piątek wyjeżdżacie to może w czwartek zrób bete z krwi?Tylko dowiedz się czy na pewno na rano w piatek będzie wynik. A może faktycznie się udało i potrzebuje zarodek jakiejś pomocy w postaci Duphastonu lub Luteiny...Justi ja trzymam kciuki żeby ten cykl był Twój i żeby piękna córcia z tego była &&&&

Oczy niebieskie Ależ Bartuś cudny, rośnie kruszynka jak na drożdżach :) Ukochaj go mocno od Nas :)

Ile płacicie za Duphaston?? Ja zawsze obstawiałam że to kosztuje do 30zł....a ja dziś zapłaciłam 36zł z groszami:szok: i to w aptece gdzie jest tanio, to ja nie chce wiedzieć ile kosztuje w innych

Witam ,podczytuje Was stale,pozdrawiam serdecznie -jesteście najmilszym wątkiem na BB,chciałam się pochwalić,że będę miała 3 synka- co podejrzewałam od 2 miesięcy i nawet do gina powiedziałam,że napewno mieszka u mnie trzeci muszkieter,a on na to,ze intuicja mnie nie zawiodła i ,że to ewidentnie chłopak -tak więc czekamy na Gniewka
oto dowód
pozdrawiam,gratuluje i dziękuje szczególnie ​Piranhi

Gdusia super ze wkoncu przyszla owu,przypomina mi sie moje czekanie na owu jka po 20 dniu a tu dalej nic u mnie nie bylo.Ale trzymam kciuki zeby to dlugie wyczekiwanie zakonyczlo sie dwoma kreseczkami.

Piranho jak tam w domku dzieci juz nie ganiaja za kotkami? Jak tak szybko futerko Nomo i Nono rosnie to niedlugo kitki bedziesz mogla robic :) nie wiem czy pamietasz jak pisalam ze moj maz mial wypadniety dysk.. zaczely sie problemy finansowe i nie tylko we wrzesniu i tez naprawde bylo bardzo ciezko i to akurat w tym momencie gdzie corcia sie urodzila... ale troche trwalo nim sie odbilismy choc troche od dolka.Takze jestem pewna ze i dla was niedlugo zaswieci sloneczko,wkoncu twoja pomoc musi zostac podwojnie jak nie poczwornie wynagrodzona :* :*

Iwet84 jak tam twoje ph ? Najlepiej zrob tak jak airfix pisze dopiero po kilku dniach jak cie sie @ skonczy zacznij pomiary.

Maran ale robi sie ciekawie…… jeszcze dwa dni i czekamy na wynik testu!!!!!!!!!Ach ale ciekawy weekend sie zapowiada

Airfix ….. nie wiem nawet co napisac…. Troche nie taktownie ze strony twojej mymy ale pwiem ci ze mamy chyba podobne mamy(chodz szkoda bo chyba kazdy zyczy sobie mame-przyjaciolke do pogadania na dobre i na zle) moja uwielbia byc na pokaz jaka to ona cudowna nie jest dla obcych by chyba w … weszla.Przykre… a najbardziej boli jak wyroznia dzieci…
Niestety jak to sie pieknie mowi co nas nie zabije to nas wzmocni… napewno uczac sie na bledach naszych rodzicow postaramy sie tego samego nie zrobic przy naszych dzieciach….
Trzyamm kciuki zeby w nestepnmy miesiacu powstaly dwa przepiekne zdrowe pecherzyki i zebys mogla cieszyc sie rozowa ciaza :*

Nusia wkoncu sie odezwalas!!!!!Juz myslaalm ze zaginelas w akcji.. ciesze sie ze jedziecie na urlop odpoczynek sie wam przyda.Zatankujecie sily i przyjedziecie jak nowo narodzeni :*
Ja juz u lekarza bylam i dokladnie w 6/0 tygodniu widzaialm bijace serduszko.

Matik sciskam kciuki za wizyte,zeby lekarka porobila ci wszytskie badania jakie zalecila ci Piranha.

Zakreciu super ze masz teraz wolny czas zeby troche podelektowac sie soba i Igorkiem…ja juz chiwle po porodzie tesknilam za tym cudownym stanem jakim jest ciaza…

Elle a wiec czekamy na testowanko jutro lub w piatek :) jak tam pogoda w pelni wam dopisala co nie na urlopiku?

Elmo jak tam dajesz rade z corcia i synkiem w domu jak corcia ma wakacje?

Justi ale super ze na urlopik jedziecie.Moze te plamienia to implantacyjne sa… ale chyba to troche za wczesnie by bylo 3 dni po owulce… ja castagnus bralam po owulacji w dawce dwie tabletki przez 8 dni… a pozniej zatestowalam i byl pozytyw… potem juz kazdego dnia zmniejszalam dawke castagnusa..

Oczy niebieskie ale sliczne zdiecie.Bartus sliczny,przystojny mezczyzna a ty widac ze tryskasz szczesciem.Promieniejesz!!!!!! Ach oby bylo tak jak piszesz,bylo by cudownie :*
Jak tam u ciebie z corcia i Bartuciem w wakacje dajecie rade?

Bada m. gratuluje synusia!!! Planowalas plec czy po prostu dzilalaliscie?Dopiero teraz czyli w 18 tyg dowiedzialas sie o plci??

u mnie nic ciekawego... nie czuje sie wogole ciazowo i troche mnie to martwi,tym bardziej ze jka tylko slysze ze ktos w ciazy wmiotowal lub ie mogl patrzec na jedzenie to ze lakrze im mowili ze ciaza silna,stabilna.... To ja madre jajo odrazu sobie mysle ze nie dosc ze od czasu do czasu cos tam jeszcze lekko zabarwionego mi leci ( po przytulankach) i zadnych objawow nie mam to nie jest dobry znak :/
ach wykoncze sie tym mysleniem.Ale z drugij strony sobie mysle ze wiecej jak wkladac sobie utrogest nie moge zrobic i tak biore juz 200mg progesteronu.Rano doustnie duphaston a wieczorem utrogest od dolu.

Zycze wam milego dzinka

Vivienka gratuluje 2 kreseczek i bijącego serduszka:happy2:
Tak dopiero teraz dowiedziałam się o płci,w 12 tygodniu lekarz nie chciał powiedzieć,ale coś tam insynuował, miałam troszkę nadziei na córcie,ale na pewno nie starałam się tak usilnie jak Wy tutaj-dieta,suplementy,ale trochę za krótko i nie sprawdzałam ph-co najśmieszniejsze według hińskiego horoskopu to powinna być moja 3 córka :-D

Zakrecona Ja nie mialam kontroli i.nie slyszalam o kontroli ciezarnej wsrod znajomych...

Airfix hmm tylko to bedzie 9 dni po owulce myslisz ze z tej bety cos by juz wyszlo ? Na teoretycznie tydzien przed @
Nie bedzie mnie 2 tyg w kraju troche schizuje :-(

reklama
Do góry