airfix no właśnie tego rephreshu wycisnęłam chyba wszystko rano, cały aplikator ściskałam. Na instrukcji jest napisane, że aplikator został tak zaprojektowany żeby wycisnąć odpowiednią ilość żelu i że niewielka jego ilość powinna zostać w aplikatorze, ale 0,5 ml żelu a 2,5ml w apli aktorze to nie jest niewielka ilość
również trzymam kciuki za dziewuszkę, żebyś utarła nosa tym wszystkim co w to nie wierzą
elle tak w tym cyklu zaczęliśmy i wg mojego planu będą codzienne przytulanka aż do pozytywnego testu (czyli mam nadzieje do wtorku/środy i w piątek owulka czyli znak żeński
i jonas na dziewczynkę ) na razie się nie stresuje bo z tych wczorajszych poczynań to i tak nic nie będzie, bo owulka przewidywana na piątek, ale jeśli w środę będzie to samo, to chyba spanikuje i mimo wszystko zakwaszę się ostro, a na następny cykl będę kombinowała inne zakwaszacze.
lili niestety minerały bardzo chłopczykowe. ja mam podobne sód 143, potas 4,79, wapń 9,54, magnez 2,17. ale to wyniki z 30 czerwca i od tego czasu jestem na mega restrykcyjnej diecie (wcześniej jadłam dużo nabiału, unikałam pomidorów, ziemniaków, ale nie unikałam soli) i mam nadzieję że wyniki się poprawiły, ale nadal się zastanawiam czy zrobić powtórnie, bo tak czy siak staranek nie przekładamy już, a nie chcę się stresować jeśli się okaże że dieta nic nie dała