oj te upały mnie dobijają zapomniałam wkleić
FORBIDDEN FOODS / NOT ALLOWED ON GIRL DIET:
coffee, tea, hot chocolate, fresh juice, carbonated beverages such as cocacola, wine, beer, cider, liqueur bacon, ham, smoked, salted or dried meats,sausages, ready made meats, breaded fish, smoked fish, dried fish, salted fish,fish in marinade, fish in cans, shrimp and shelled fish, caviar, snail, allcheese forbidden ordinary bread, pasteries with chocolate, raisins, whole wheatbreads, ordinary cookies, croissants, brioches, store bought cookies, quiches,pizza, popcorn, parsley, spinach, cabbage and cauliflower, sauerkraut,avocados, fennel, raw tomato, soy dried beans such as split peas, chickpeas,lentils, apricots, dates, figues, rasins, prunes, coconut pineapple, peaches,apricots, cherries, bananas, oranges, melon, fruit juices, chocolate-dark ormilk chocolate, candy, licorice, table salt, celery salt, bakers yeast, bakingsoda, olives, pickles, commercial bouillion, mayonaise, vinagrette dressings,tomato sauces (including ketchup), prepared meals (instant meals), saltedbutter or margarine, certain medications (bubbling effervescent). These items are all forbidden.
Nie dozwolone
Kawa, herbata, gorąca czekolada, świeże soki, gazowanenapoje, tj. cola, wino, piwo, cydr, likiery, bekon, szynka, wędzone solone lubsuszone mięsa, kiełbasy, gotowe posiłki, panierowana ryba, wędzona ryba,suszona ryba, solona ryba , ryby w marynacie, ryby z puszki, krewetki i owocemorza, kawior, ślimaki, wszystkie sery, chleb, ciasta z czekoladą, rodzynkami,pełnoziarnisty chleb, zwykłe ciastka, rogaliki, brioszki, kupne ciastka, ,kisze, pizza, popcorn, barszcz,, szpinak, kapusta i kalafior, kapusta kiszona,awokado, fenkuł, surowy pomidor, soja, groch, ciecierzyca, soczewica, morele,daktyle, figi, rodzynki, śliwki, ananas, kokos, brzoskwinie, wiśnie, banany,pomarańcze, melon, soki owocowe, ciemna i mleczna czekolada, cukierki,lukrecja, sól i przyprawiona sól, drożdże, soda do pieczenia, oliwki, pikle,bulion kupny?, majonez, dressing vinegrette, sosy pomidorowe w tym ketchup,posiłki w proszku (zupki itd.), solone masło lub margaryna, leki (np. nawzdęcia, pobudzające – nie jestem pewna)