reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mamakaja pewnie że pamiętam, tylko niech tam siedzi słodziaczek mały jeszcze w brzuszku i czeka grzecznie aż ciocia wróci z urlopu :tak:Buziaczki !!!

reklama
Gorgusia mega gratki żebyś ty była zdrowa i Antoś:-)
Matik tak i przykro:-(
Pirania Trzymak kciuki aby mężowi udało znaleśc sobie prace :-)
Ucałuj swoje dzieciaczki odemnie i mam nadzieje że sie jakoś wszystko ułoży.
jak byś potrzebowała czego kolwiek pisz nie krępuj sie w miare możliwości pomoge:-)
A wszystkim zaciążonym mega gratki:-D:-D
Listki odpowiem ci dziś wieczorem lub jutro rano przepraszam że tak pózno ale zapomniałam:szok::szok:
A mam pytanie do dziewczyn czy Wasze dzieci też tak mało jedzą bo moja 2-3 butelki mleka po 120ml a reszte herbaty:szok::szok:
Całuje Was wszystkie co do jednej:-D:-D

Gorgusia, gratuluję. Slodki Twój Antoś.
Dorcia, no ba. Pewnie, że Ciebie się lubi, bo fajna babka jesteś.:-)
Vivienka, będę trzymać kciuki za serduszko. Na kiedy dokładnie masz termin? Koniec marca?

Moja przeprowadzka już prawie zapięta na ostatni guzik. Ruszamy w sobotę rano, więc mogę się przez dłuższy czas nie odzywac.

Witam was dziewczynki

oficjalnie od dzis na L4:) odpoczywamy z Igorkiem :)

Wczoraj wiecxorem napisalam posta i go ..... w kosmos :wściekła/y:

Matik przykro mi ale uwazam jak wiekszosc ze konieczne sa u Ciebie badania i ewentualnie ten zastrzyk zebys nie przechodzila tego co miesiac

Make liskk to zaciskam kciuki za kolejny cykl i mam nadzieje ze trn gin bedzie lepszy ibardziej pomocny:-)

Vivienka wszystko bedzie dobrze Czekam na info po wizycie

Dorcia a jak u Ciebie? objawy ciazowe musza sie kazdej we znaki zebysmy pamietaly ze w ciazy jestesmy :-) jeszcze troszke i bedzie ten lepszy czas ciazowy z kopniakami

Mamakaja Ty mnie nie strasz bo ja jeszcze nie gotowa :-) hehe pewnie tez Ci ciezko w te upaly Ja po kilki dniach w pracy gdzie bylo 34-35 stopni ledwo chodzilam

Piranhu mocno trzymam kciuki zebyw Waszym zyciu pojawilo sie swiatelko i zycie nabralo kolorow Na pewno wyjdziecie na prosta i klopoty mina Trzymaj sie i ucaluj swoje skarby :*

Nuuska jak u Ciebie slonce ?

wczoraj jak na zlosc jeszcze byl taki zapierdziel ze czasu mi brakowalo na wszystko a dzis od rana na tel bo kolezanka jeszcze nie dokoncs ogarnia :)

a mialam Wam powiedziec jak w szkole rodzenia :) narazie fajnie moj K tez chodzi i tez mu sie podoba Mozna ciekawych rzeczy sie dowiedziec Ostatnio mielismy masaze bardzo mi sie podobalo :)

milego dnia Wam zycze

Daria, Ty już zaczęłaś planowanie kolejnej dzidzi? Lekarze nie widzą przeciwskazań? Biorąc pod uwagę, że Natana urodziłaś wcześniej, może Twój organizm potrzebuje regeneracji?
Zakręcona, oficjalnie gratuluję L4. Myśmy też przy młodym chodzili do szkoły rodzenia. I myślę, że warto. Przynajmniej trochę człowiek sie oswoi z tematem. Masaże są bardzo ważne. Ja dzięki temu przeżyłam ból. I jeszcze nauka oddychania przeponowego. Pamiętam, jak rodziłam pierwszy raz (kiedy to było!), podpięli mnie pod ktg i miałam tak leżeć. Myślałam, że zejdę - ze strachu i bólu. Myślałam sobie - niechby chociaż no-spę, paracetamol mi dali. :-D A potem się wzięłam do kupy i zamiast myśleć o głupotach, skupiłam się na oddychaniu. Warto też wcześniej zobaczyć szpital, w którym się rodzi, poznać ich zasady. Można też przygotować plan porodu - pomyśleć o tym, co by się chciało za wczasu. Tak było w UK i chyba Polska też zaczyna praktykować ten sposób. I nie myśl o tym, że nie jesteś gotowa. Przyjdzie czas, to już się doczekać nie będziesz mogła. :-)
Maran-atha, jak dziewczynki? Macie wakacje?

reklama
Vivienka super, bardzo sie cieszę :) teraz czekam na suwaczek :p
Zakrecona ja na dzien dzisiejszy mam dość upałów, Ty pewnie tez. Błagałam o litość i ... Chyba ktoś mnie wysłuchał bo jest trochę chłodniej :)

Do góry