reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gorgusia moje gratulacje. Antoś jest słodziutki . Niech zdrowo rośnie i dobrze sie chowa, a tobie jak najwiecej przespanych i spokojnych nocy.

reklama
Gorgusiu, gratuluje. Ostatnio tak dumałam, na kiedy masz termin, bo kojarzyłam sierpień a tu proszę :)) Jak Kacperek zareagował na braciszka?

Piraniu, wiem, ze progesteron nie zlikwiduje problemu, ale myślałam poprostu nad tym, żeby ten cykl już się skończył i zacząć od nowa :(. Właśnie w tym cyklu chciałam jeszcze raz sprawdzić progesteron i na początku kolejnego FSH LH i testosteron, żeby przed starankami było wszystko wiadomo, a tu klops....:no:

Małe liski, sama po sobie wiem, że zmiana lekarza naprawdę dużo daje. Powodzenia!

Gorgusia ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!! Śliczny chłopaczek :-) I już motor własny ma......
:-)
Zakręcia nasz czas też powoli się zbliża:-D
Vivienka Tobie też gratuluję, i trzymam kciuki za upragnionego syncia:tak:
Maran kciuki za pozytywny test &&&&&&&&&&&&&
Matik przykro mi z powodu kolejnej straty, znajdź przyczynę a wszystko powinno być dobrze.

Ja wczoraj miałam lekarza. Mały waży już 2150 gram :-) Łożysko opuściło mi się o kilka mm, niestety. Jest niecałe 2 cm od ujścia. Pytałam lekarza o wstępny termin cesarki, napomknął coś o połowie września.
Stwierdziliśmy z M, że w takim razie czas zabrać się za zakupy dla maluszka bo jak do tej pory miałam tylko ubranka:szok:

Pozdrowienia dla wszystkich:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Gorgusia jeszcze raz kochana GRATULACJE !!! Ucałuj Antosia mocno od "wirtualnej matki chrzestnej " Duże buziaki dla Was obojga !!! Jak Kacuś ... widział braciszka ?

Mamakaja ponad dwa kilogramy szczęścia !!! Pogłaskaj brzuś od BB ciotki !!!

Dorcia dzięki, brzusio wygłaskany, aż mały podskakuje:-)
Maggie za to Ty jesteś u mojego małego wirtu@lną chrzestną, pamiętaj:tak: buziaki dla Ciebie:tak:

reklama
Mam pytanie . sprawdziłam sobie Jonasa i wg niej moje dzieci maja płeć taką jaką przewidział. Teraz się zastanawiam ile z was może potwierdzić to? Ilu się sprawdził?
Wg niego bie będę próbować we wrześniu

Do góry