reklama
Gorgusiu, gratuluje. Ostatnio tak dumałam, na kiedy masz termin, bo kojarzyłam sierpień a tu proszę ) Jak Kacperek zareagował na braciszka?
Piraniu, wiem, ze progesteron nie zlikwiduje problemu, ale myślałam poprostu nad tym, żeby ten cykl już się skończył i zacząć od nowa . Właśnie w tym cyklu chciałam jeszcze raz sprawdzić progesteron i na początku kolejnego FSH LH i testosteron, żeby przed starankami było wszystko wiadomo, a tu klops....
Małe liski, sama po sobie wiem, że zmiana lekarza naprawdę dużo daje. Powodzenia!
Piraniu, wiem, ze progesteron nie zlikwiduje problemu, ale myślałam poprostu nad tym, żeby ten cykl już się skończył i zacząć od nowa . Właśnie w tym cyklu chciałam jeszcze raz sprawdzić progesteron i na początku kolejnego FSH LH i testosteron, żeby przed starankami było wszystko wiadomo, a tu klops....
Małe liski, sama po sobie wiem, że zmiana lekarza naprawdę dużo daje. Powodzenia!
mamakaja
Fanka BB :)
Gorgusia ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!! Śliczny chłopaczek :-) I już motor własny ma......
:-)
Zakręcia nasz czas też powoli się zbliża
Vivienka Tobie też gratuluję, i trzymam kciuki za upragnionego syncia
Maran kciuki za pozytywny test &&&&&&&&&&&&&
Matik przykro mi z powodu kolejnej straty, znajdź przyczynę a wszystko powinno być dobrze.
Ja wczoraj miałam lekarza. Mały waży już 2150 gram :-) Łożysko opuściło mi się o kilka mm, niestety. Jest niecałe 2 cm od ujścia. Pytałam lekarza o wstępny termin cesarki, napomknął coś o połowie września.
Stwierdziliśmy z M, że w takim razie czas zabrać się za zakupy dla maluszka bo jak do tej pory miałam tylko ubranka
Pozdrowienia dla wszystkich
:-)
Zakręcia nasz czas też powoli się zbliża
Vivienka Tobie też gratuluję, i trzymam kciuki za upragnionego syncia
Maran kciuki za pozytywny test &&&&&&&&&&&&&
Matik przykro mi z powodu kolejnej straty, znajdź przyczynę a wszystko powinno być dobrze.
Ja wczoraj miałam lekarza. Mały waży już 2150 gram :-) Łożysko opuściło mi się o kilka mm, niestety. Jest niecałe 2 cm od ujścia. Pytałam lekarza o wstępny termin cesarki, napomknął coś o połowie września.
Stwierdziliśmy z M, że w takim razie czas zabrać się za zakupy dla maluszka bo jak do tej pory miałam tylko ubranka
Pozdrowienia dla wszystkich
Ostatnia edycja:
Gorgusia jeszcze raz kochana GRATULACJE !!! Ucałuj Antosia mocno od "wirtualnej matki chrzestnej " Duże buziaki dla Was obojga !!! Jak Kacuś ... widział braciszka ?
Mamakaja ponad dwa kilogramy szczęścia !!! Pogłaskaj brzuś od BB ciotki !!!
Mamakaja ponad dwa kilogramy szczęścia !!! Pogłaskaj brzuś od BB ciotki !!!
maggie2205
Fan(ka)
Gorgusia gratulacje, Antoś jest śliczny :-)
Dorcia buziaki :-)
Vivienko kciuki za jutrzejszą wizytkę, na pewno wszystko będzie ok
Dorcia buziaki :-)
Vivienko kciuki za jutrzejszą wizytkę, na pewno wszystko będzie ok
Mar-chew
Fanka BB :)
Gorgusia - jeju to już! Ale czas leci... oczywiście serdecznie gratuluję!
reklama
Podziel się: