reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Vivienka będzie i castagnus i duphaston po owu :)

dziękuję za kciuki, za was też dziewczyny, za wszystkie - nieustannie &&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
maran-atha, małe liski, Airfix, Vivienka, Dorcia, dzięki kochane że pytacie, niestety nadal jest beznadziejnie a M nie znalazł pracy :-(

Airfix, w takim wypadku możesz jak najbardziej brać Acard przez cały cykl :tak:

Vivienka, raczej nie pójdzie do przedszkola :-(, zresztą w tak kiepskiej sytuacji finansowej byłoby to nierealne. W 6t0d powinien być widoczny już zarodeczek, czasem (ale najczęściej to za wcześnie) udaje się też dostrzec na dobrym sprzęcie bijące serduszko, będą mocno trzymać kciuki jutro.

Dorcia
, ja też mocno czułam, że będę mieć synka a w brzuchu rosła Kaja :-)

Matik, trzymaj się, jesteśmy z Tobą :-(

Maleliski super ze nowego gina masz. Teraz musi sie udac.
VIvienka ja na pierwszej wizycie bylam w 6tyg+5 dni a ciaza wg usg byla o 5 dni mlodsza i serduszko bylo. Napewno bedzie wszystko wpozadku.
Dorcia dziekuje za fluidki.hehheheh;-)
Pirania trzymam kciuki zeby M znalazl prace szybciutko.
Ide konczyc pomidorowa i idziemy chyba na plac zabaw. Przestalo padac i jest do wytrzymania na podworku wiec trzeba pokozystac. Jutro ide pierwszy dzien do nowe pracy i jest mega stressss.Tym bardziej ze radykalna zmiana branży.

Witajcie,
Małe liski czułam że ten cykl będzie Twój:-(....gdzieś czytałam ale nie wiem ile w tym jest prawdy że o ciążę z dziewczynkami jest trudniej;-)mam nadzieję że w sierpniowym cyklu wszystko się uda i wyjdzie z tego śliczna Agniesia:tak:

Maran za Twój cykl także mocno trzymam kciuki, już to pisałam ale napiszę jeszcze raz jesteś suuuuper przygotowana więc teraz to musi być z tego Adaś:tak:

Doracia a mi przeczucie podpowiada - nie wiem czemu - że Ty jednak synka będziesz miała:-)

Piranhiu ta zła sytuacja z pracą musi się kiedyś u Was odwrócić, dzięki Twojej osobie tyle dziewczyn ma swoje upragnione córeczki lub synków a przecież dobro powraca ze zdwojoną siłą:tak:......życie potrafi nas pozytywnie zaskoczyć w najmniej przez nas spodziewanym momencie:tak:

Matik :-(
.....przykro mi
Nuuusiu
informuję że maseczka Biedronkowa do stóp też dała radę:tak:

Airfix Twoja ciocia bardzo mi przypomina z opowieści mojego tatę - on też tak lubi się wszystkiego czepiać. Moi rodzice kilka lat temu wybudowali dom i chcieli żebyśmy tam z nimi mieszkali a my cały czas się migamy właśnie dlatego że mój tata tak ma że jak coś się weźmie to trzeba to odłożyć na swoje miejsce, przeszkadzają mu krzyki dzieci - najchętniej to by je trzymał całymi dniami przed tv a jak coś uszkodzą to tez drze się na nich, mój starszy syn już się na tym poznał i chcę tylko do dziadka chodzić jak ja z nim idę bo dziadek go za dużo musztruje.....więc chyba wiem co teraz przeżywasz bo ja tak mam całe życie:-)

U nas właśnie przed chwilką troszkę popadało ale nadal jest duszno

Życzę miłego dnia

Piranha jesteś super dziewczyna, tyle czasu poświęcasz nam na tym forum (mimo że w większości nas nie znasz), na pewno wszystko zostanie Ci wynagrodzone. Trzymam kciuki za pracę męża.

Małe liski uważam że castagnus to dobry wybór, dużo czytałam i wiele dziewczyn które nie mogły zajść w ciąże długi czas (czasami po rok, dwa lata się starały), a zachodziły w pierwszym, drugim cyklu z castagnusem. trzymam kciuki za następny cykl.

Matik. Trzymaj się :-(

Vivienka filmiki montuję w sony vegas

Dorcia z tym przeczuciem to różnie bywa, piranha czuła chłopca, a była Kaja, ja natomiast u siebie od razu czułam że to syn i przeczucie mnie nie zawiodło, a u Ciebie czuję również synka, a jak wiesz moje przeczucie jest niezawodne;-) ale wiadomo, najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa i za to przede wszystkim trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
aljul Nie wiem skąd tacy się ludzie biorą, ale chyba tego sie zmienic nie da.. I ciagle dogaduje mojemu dziecku tzn .ona musi miec ostatnie zdanie w każdej kwestii jak on jej próbuje cos wytlumaczyc, ten wrzeszczy, a ta na niego.....oszaleć idzie

Vivienka Tak, moja ciocia nie ma dzieci bo ileś tam razy poroniła i sie nie udawało, potem po kolejnym czyszczeniu coś jej uszkodzili i po marzeniach. I najgorsze sa te jej "madrości" , o stymulacji to ona wie wszystko...bo tez clo miała...ale mowi ze nigdy usg nie miała..no to nie rozumiem? to skad wiedzial czy dziala Clo czy nie? bo stwierdziła ze nie działa. A z 2 lata temu ja maz zostawił tzn. zrobił ją nie źle w balona bo przez poł Polski gdzies za jakas kochanka jezdził weekendami a okazało się ze dziecko jej zrobił.Vivienka powinno być już widać zarodek, a może i serduszko będzie już :)

Piranhu A szukał Twój mąż pracy przez tzw. agencje pracy?? Czasem mają tam na prawdę nie złe perełki :) ... niech sprawdza oferty jeszcze na tym całym olx.pl..ja często tam szukam:) No musi być w koncu lepiej :)

U mnie po tej Femarze jest mase śluzu wodnisto- kremowego....nigdy tego nie było...Czyli u mnie jak najbardziej ten lek lepiej zadziałał niż Clo , jedno mnie tylko martwi że endokrynolog mowił że po femarze rzadko dochodzi do ciąży i jej utrzymania:/ Musze się nastawić jednak na to że się uda

Ostatnia edycja:
reklama
Gorgusia Gratulacje !! Synuś słodziutki..przecudny :)) Tak dzisiaj myslałam o Tobie gdzie się podziewasz, a tu taka niespodzianka :) Trzymajcie się zdrowo oboje :)

Do góry