reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczyny

Jeżeli mowa o białych meblach to ja uwielbiam , właśnie teraz poluje na biały okrągły stół z ikea rozkladany do 6 osób
I białe ramki na beżowych ścianach uwielbiam :)

My od rana z dziećmi na basenie

Byłam na pobraniu HCG i progesteronu , wyniki za ok 7 dni może wcześniej , jak coś to da mi znać telefonicznie

Miłego dnia i owocnych staranek &&&&

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1406544594.367642.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1406544594.367642.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 38
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1406544687.247068.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1406544687.247068.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 32
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1406544750.126018.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1406544750.126018.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 43
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1406544841.099419.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1406544841.099419.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie i ja juz prawie wieczornie my jeszcze w drodze do domku w samochodzie :/ pogoda nie najlepszq na podróż bo skwar.Klima jest ale pomimo tego ciezko sie jedzie.

urlop jak zawsze szybko leci...
wlasnie godzinke temu online sprawdzilam dzisiejsze wyniki bety i nie wiem do czego to przypiac...
dzis jestem dokladnie 5+3

Dorcia mam nadzieje ze po 13tyg wszystkie dolegliwości mina jak reka podjął :* ale fajnie ze cos czujesz ze w ciazy jestes ;) ja gdyby nie wkladanie dwa razy dziennie dupka nic bym nie myslala o ciazy.. narazie bezobjawowo.

nusia slonce kiedy wizytka w szpitalu na basania? Super ze Olcia ma tak zorganizowane wakacje.

matikjak tam synowie po urlopie w pl? Kiedy chcecie im powiedzieć o ciazy? Juz po szkoleniu? Omdlenia, osłabienie minelo?

piranhomusze ci powiedziec ze u mnie niestety plamienia po duphastonie doustnym wróciły musialam wrocic do utrogestu i plamienia ustaly, dziwne prawda? Martwie sie troche za wysoka beta :/ czytalam w dr google ze to tez niedobrze :/

maran super, widzialam ze juz po starankach!!! Kciukasy zaciśnięte!

zakrecia dziekuje i łapie niebueskiego fluidka ;) czekam z niecierpliwością na fotki gotowego mieszkanka

przepraszam ze nie odniose sie do kazdej z was ale nie znoszę pisac z komórki. jutro obiecuje ze was nadrobie.

Ogromna beta ale jaki przyrost Ci wyszedł %?

Dzieki dzieci zadowolone i stęsknione

Nie jeszcze nie mowię , chce zobaczyć betę :) to uwierzę :)

modlenia przeszły
Mam ból piersi i urosły okropnie wielkie i żyły wyszły fuj ;)

Lekkie mdłości czasem zgaga

I senność a poza tym jest ok

Ostatnia edycja:
Matki pewnie lepiej odczekac bete ale zobaczysz wszystko bedzie dobrze.Nie dziwie sie ze chłopcy stesknieni słońcu miesiąc bez rodziców,pierwszy raz tak długo?
Kurcze fajnie ze tak wcześnie już coś czujesz,mi lekarz mówił ze to oznacza silna ciąże!Ja trochę sie martwię bo nic czuje ;(

a co co do mojej bety to w środę była 3366 dwa dni pózniej 6589 a trzy dni pózniej od drugiego badania,czyli dziś 19628 czyli trzykrotność tej piątkowej...????? A w tygodniach z laboratorium wogole mi sie nie zgadza.Blizniaki odpadają bo był jeden pęcherzyk .

reklama
Vivienka a ja Ci powiem ... NIE MARTW SIĘ ... tą betą . Ważne że nie jest za mały przyrost ... spokojnie poczekaj do wizyty i lekarz Cię uspokoi !!! A może powtórz podwójną betkę w odstępie 48 h za kilka dni ?

Matik
podziwiam Cię że chcesz tak szybko chłopcom powiedzieć ... ja z tych ostrożnych i jeszcze córci nie powiedziałam ... powiem jej za tydzień-dwa

Do góry