reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dorcia kochana jesteś :* niestety bety już robić nie będę bo w DE bo tam wszystkie badania laboratoryjne sporo kosztują :/ w pl 6e przełączając a tutaj chyba 25e :/
no nic nie pozostaje mi nic innego jak czekać około 1,5tyg na wizytę.Wprawdzie mam wizytę teraz w piątek u zastępczyni bo mój jest na urlopie ale chciałam przełożyć wizytę żeby tyle usg nie robić nie potrzebnie na początku.
ja tez dopiero będę mowić wszystkim po pomyślnym badaniu prenatalnym w 14tyg.Nawet rodzinie,wole dmuchać na zimno ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Vivienka ja wierzę że wszystko będzie dobrze !!! Rośnij mały Kropku !!!

Ja chcę powiedzieć Młodej po najbliższej wizycie bo widzę że podejrzliwie na mnie patrzy ... ona po prostu się domyśla !!! A rodzina i znajomi dowiedzą się jak będzie widać ... choć sąsiedzi już snują domysły czemuż to ja do pracy nie chodzę !??

Hej laseczki

Maran
kciuki zaciskam zeby sie udalo :-)

Vivienka kurcze ja sie nieznam na becie ale mam nadieje ze nasza Piranha Cie uspokoi i ze wszystko bedzie ok A pisalas do niej? jak chcesz to moge jej eska wyslac Nie stresuj sie kochana bedzie dobrze

Nuuska jak dzionek kochana ? powiesz Ty mi wreszcie kiedy na te badania idziesz:) ja tez kiedys myslalam o tatuazu i moze kiedys ;) mi sie podoba http://ulubionykolor.pl/images/normal/15012013/662e259427fd19c8bfac2735315012013235017.jpg

Airfix czyli jednak ten cykl idzie w odstawke ?!:) jak tak czujesz to poczekaj do nastepnego Nic na sile Tak czy siak corcia Ci pisana :*

Elmo ucalowalam :) a Ty ucaluj swojego skarba ode mnie:)

Ja juz wykonczona tymi upalami jestem a podobno jeszcze najcieplejsze dni przed nami :szok: to ja z wanny nie wyjde Pojezdzilislmy dzisiaj po sklepach i tapete wybralismy :) a przy okazji kupilismy upatrzone zaslonki Tylko karnisza jeszcze nie mam :-D Rozmawialam z kolezanka z pracy (ma ponad 50 lat) ale swietnie sie dogadujemy zawsze mowie ze to mija przyjaciolka-druga mama:) i mowi mi tak dzisiaj boze dopiero do mnie dociera ze juz za pare dni nie bedzie cie w pracy i smutno mi To juz nie bedzie ta sama praca i niech rok mija szybko Az milo mi sie zrobilo i smutno zarazem Bedzie mi brakowalo pogaduszek z nia bo to wspaniala kobieta Chyba z nikim nie mam takich relacji jak z nia Moge z nia o wszytskim pogadac ,posmiac sie, poplakac Dobra nie bede Was zanudzac tak mnie jakos naszlo :)

Ostatnia edycja:
Dorcia wielki buziak dla Ciebie wiesz za co kochana :-) Na pewno Oliwcia się ucieszy z takich wieści :-)
Vivienka nie martw się wszystko jest na pewno ok chyba ta beta jest w granicach normy
Zakręciu ja w pracy też mam dużo starszych babek ale z większością fajnie mi się gada nie czuć różnicy wieku, i niektóre to traktuje jak mamy ale są naprawdę ok :-). A teraz wykorzystaj ten czas na odpoczynek przed porodem, przeleci szybciutko :-)

Vivienka, faktycznie spory przyrost (wedle tej strony do której linka Ci podałam to taka beta powinna być za 2 dni w okolicy 5w5d, nie jest więc to jakaś straszna różnica) ale tak bywa i najczęściej nie oznacza to nic złego, czytałam o dziewczynie, która w 5w3d miała betę 26000 i nawet o takiej gdzie wartość bety na tym etapie wynosiła 50000, o dziwo były to ciąże pojedyncze, wszystko było też w porządku (więc żadnych zaśniadów nie wmawiaj sobie, to zdrowa i silna ciąża, zobaczysz). Beta często tak galopuje na samym początku a potem zwalnia.

iweet, ale cudne filmy, niesamowita pamiątka, aż żałuję, że też nie nakręciłam takich chwil, czas tak szybko ucieka a film oddaje więcej jak zdjęcia. Twój synuś jest przecudny!

Airfix, będę mocno trzymać kciuki za 2 a nawet 3 pęcherzyki, jak szaleć to na całego :-D Kociaste są naprawdę zupełnie bezproblemowe, nie rozrabiają, nie budzą w nocy, grzecznie czekają aż się obudzę (można pospać przy nich nawet do 10-tej :-D) cały czas za mną łażą, mruczą cudownie i straszni amatorzy mizianek się z nich zrobili ....do tego jedzą jak smoki i wiecznie głodne ;-)

Ostatnia edycja:
piranha dziękuję. przyznam szczerze że często oglądamy we trójkę te filmiki i synek już chyba rozumie że to on był taki malutki :-D zdjęć też ma od groma, ale fotografia to moja wielka pasja :tak:

zakrecona wyrzuciłam bo matik pisała że nie działają, więc myślałam że nikt nie widzi. W tym filmiku jest obecny pokoik mojego synka :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry