reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hej hej :))))

Ja od 8 w pracy, pogoda piekna mam nadzieje, ze szybko dzis skonczymy :))

zakrecia zdecyduj sie zdecyduj, choc w porownaniu do normalnych rolet to na pewno nie maly wydatek, ale mamy je od roku i na prawde chwale sobie :tak:
Olcia wakacjuje sie u mojej Babci, w srode po Nia jedziemy, a za rowne 2tygodnie zaczynamy wreszcie upragniony urlop wiec odliczam juz dni :-) niech szybko zleca.
A w reke....hehehehe jaszczura mnie ugryzla :wściekła/y::-p zartuje - powiekszalam tatuaz, w sumie jeszcze nie jest skonczony w piatek ide na dokonczenie :blink: dlugo myslalam, ale w koncu sie zdecydowalam, ta jedna rzecz chcialam zrobic dla siebie :happy2: choc Ł. oczywiscie dzielnie kibicowal, na pewno gdyby mial odmienne zdanie nie zdecydowalabym sie, aaaaaale powiedzial ze on mnie zawsze bedzie kochal :blink:

Dorcia matko mowisz ze kociaty dalej choruje ????? u nas na szczescie spokoj odpukac:blink: ale co w koncu sie okazalo ??? dalej nic ???

Ostatnia edycja:
Dzień dobry o poranku

Moje dzieci już na lotnisku :) niedługo bedą już lecieć i o 16.30 naszego czasu będę miała ich już w ramionach :)
I Oliwka 10 letnia dziewczynka
Miał być jeszcze kuzyn ale niestety rodzice zrezygnowali , miał wypadek na motorze i mocno zdarł sobie skórę

A ja będę miała możliwość zobaczenia jak to jest być z dziewczynką ;)

O to mój Riko o poranku :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1406450804.192847.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1406450873.926868.jpg
Miłego dnia

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1406450804.192847.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1406450804.192847.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 35
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1406450873.926868.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1406450873.926868.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 38
Zakręcona aaaa dziękuje złapałam sobie jeden fluidek... reszta dla dziewczyn !!!
Ja nie pracuję od 8 tc ... lekarz mi kategorycznie zabronił ... już wcześniej chciał mi dać zwolnienie. Tęsknię za pracą - wiadomo - ale z takim samopoczuciem jak mam nie byłabym w stanie zrobić w pracy nic co do mnie należy ... więc siedzę w domku.
Wiesz co najgorsze !? Mam zakaz sexowanka, bo mam pęknięta szyjkę !!! Ubolewam bardzo , ale cóż :-(

Nuuska kociasty ma SUK i struwity w moczu - zatyka się ! Zrobiliśmy posiew i czekamy na wyniki. Mam nadzieję że zmiana karmy wystarczy. Ale jest tak kochany że dopóki nie cierpi będę go leczyć - mam nadzieję że się uda !

Matik śliczna psinka ... taka do tulenia . A jak chciałaś zobaczyć jak to jest mieć dziewuszke w domu to mogłaś mówić ... wysłałabym Ci moją na wakacje ! A to gdzie byli chłopcy ? Na wakacjach , czy do Ciebie przylecą na wakacje ???

Nuuska jakies plany na urlop? Czy odpoczywacie w domciu? Bo mt w tym roku w domku :-) to czekam na zdjecie tatuaza To Olcia wakacjuje pelna para No i dobrze niech korzysta

Matik Twoj Riko ti niezly poduszkowiec

Dorcia to odpoczywaj w domciu Jak lekarz tak mowi to trzeba sie sluchac :-) zakaz serduszkowania powiadasz?! No coz trzeba poswiecic sie dla coska ;-)

Witam niedzielnie :)

W piątek mialam taka migrenę ze az rzygalam :(
Nic mi niepomagalo :/

Za to wczoraj zrobilismy wypad na pol dnia nad morze powdychac jodu,chlopaki pomoczyli sie :)

Dzis spokojnie jeszcze bez planow

Matik na samym poczatku mi nic niebylo ale potem przyszlo identyczne samopoczucie jakie ty masz :)
Teraz niebo lepiej,ale jsk mamy bardziej pochmurny dzien to czuje sie gorzej mysle ze cisnienie.

Zycze wam milej niedzieli :)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Matik moja to byłaby w siódmym niebie ...wakacje jak wakacje ale dwóch chłopaków do wyboru - toż to raj !!! Hahahaha !!! Mam zaproszenie do Hiszpanii do znajomych ale wybieram się od trzech lat i jeszcze nie doleciałam

reklama
Matik a jeśli chodzi o objawy to mnie również do 8 tygodnia nic nie było ... czasami brzuch jak na @ pobolewał . Mdłości , omdlenia itp. doszły później !

Kevinka mówisz że teraz Twoje samopoczucie o niebo lepsze ? Czyli i dla mnie jest nadzieja za parę tygodni ? Migreny , mdłości i wymioty zawładnęły moim życiem. A zażywasz Luteinę ?

Pakujemy się nad wodę ... trzeba wykorzystać piękną pogodę !

Do góry