reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hej hej :))))

Ja od 8 w pracy, pogoda piekna mam nadzieje, ze szybko dzis skonczymy :))

zakrecia zdecyduj sie zdecyduj, choc w porownaniu do normalnych rolet to na pewno nie maly wydatek, ale mamy je od roku i na prawde chwale sobie :tak:
Olcia wakacjuje sie u mojej Babci, w srode po Nia jedziemy, a za rowne 2tygodnie zaczynamy wreszcie upragniony urlop wiec odliczam juz dni :-) niech szybko zleca.
A w reke....hehehehe jaszczura mnie ugryzla :wściekła/y::-p zartuje - powiekszalam tatuaz, w sumie jeszcze nie jest skonczony w piatek ide na dokonczenie :blink: dlugo myslalam, ale w koncu sie zdecydowalam, ta jedna rzecz chcialam zrobic dla siebie :happy2: choc Ł. oczywiscie dzielnie kibicowal, na pewno gdyby mial odmienne zdanie nie zdecydowalabym sie, aaaaaale powiedzial ze on mnie zawsze bedzie kochal :blink:

Dorcia matko mowisz ze kociaty dalej choruje ????? u nas na szczescie spokoj odpukac:blink: ale co w koncu sie okazalo ??? dalej nic ???

Ostatnia edycja:
Dzień dobry o poranku

Moje dzieci już na lotnisku :) niedługo bedą już lecieć i o 16.30 naszego czasu będę miała ich już w ramionach :)
I Oliwka 10 letnia dziewczynka
Miał być jeszcze kuzyn ale niestety rodzice zrezygnowali , miał wypadek na motorze i mocno zdarł sobie skórę

A ja będę miała możliwość zobaczenia jak to jest być z dziewczynką ;)

O to mój Riko o poranku :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1406450804.192847.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1406450873.926868.jpg
Miłego dnia

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1406450804.192847.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1406450804.192847.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 32
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1406450873.926868.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1406450873.926868.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 33
Zakręcona aaaa dziękuje złapałam sobie jeden fluidek... reszta dla dziewczyn !!!
Ja nie pracuję od 8 tc ... lekarz mi kategorycznie zabronił ... już wcześniej chciał mi dać zwolnienie. Tęsknię za pracą - wiadomo - ale z takim samopoczuciem jak mam nie byłabym w stanie zrobić w pracy nic co do mnie należy ... więc siedzę w domku.
Wiesz co najgorsze !? Mam zakaz sexowanka, bo mam pęknięta szyjkę !!! Ubolewam bardzo , ale cóż :-(

Nuuska kociasty ma SUK i struwity w moczu - zatyka się ! Zrobiliśmy posiew i czekamy na wyniki. Mam nadzieję że zmiana karmy wystarczy. Ale jest tak kochany że dopóki nie cierpi będę go leczyć - mam nadzieję że się uda !

Matik śliczna psinka ... taka do tulenia . A jak chciałaś zobaczyć jak to jest mieć dziewuszke w domu to mogłaś mówić ... wysłałabym Ci moją na wakacje ! A to gdzie byli chłopcy ? Na wakacjach , czy do Ciebie przylecą na wakacje ???

Nuuska jakies plany na urlop? Czy odpoczywacie w domciu? Bo mt w tym roku w domku :-) to czekam na zdjecie tatuaza To Olcia wakacjuje pelna para No i dobrze niech korzysta

Matik Twoj Riko ti niezly poduszkowiec

Dorcia to odpoczywaj w domciu Jak lekarz tak mowi to trzeba sie sluchac :-) zakaz serduszkowania powiadasz?! No coz trzeba poswiecic sie dla coska ;-)

Witam niedzielnie :)

W piątek mialam taka migrenę ze az rzygalam :(
Nic mi niepomagalo :/

Za to wczoraj zrobilismy wypad na pol dnia nad morze powdychac jodu,chlopaki pomoczyli sie :)

Dzis spokojnie jeszcze bez planow

Matik na samym poczatku mi nic niebylo ale potem przyszlo identyczne samopoczucie jakie ty masz :)
Teraz niebo lepiej,ale jsk mamy bardziej pochmurny dzien to czuje sie gorzej mysle ze cisnienie.

Zycze wam milej niedzieli :)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Matik moja to byłaby w siódmym niebie ...wakacje jak wakacje ale dwóch chłopaków do wyboru - toż to raj !!! Hahahaha !!! Mam zaproszenie do Hiszpanii do znajomych ale wybieram się od trzech lat i jeszcze nie doleciałam

reklama
Matik a jeśli chodzi o objawy to mnie również do 8 tygodnia nic nie było ... czasami brzuch jak na @ pobolewał . Mdłości , omdlenia itp. doszły później !

Kevinka mówisz że teraz Twoje samopoczucie o niebo lepsze ? Czyli i dla mnie jest nadzieja za parę tygodni ? Migreny , mdłości i wymioty zawładnęły moim życiem. A zażywasz Luteinę ?

Pakujemy się nad wodę ... trzeba wykorzystać piękną pogodę !

Do góry