reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Verita ja właśnie o tym ... a Ty mówiłaś o Surowych rodzicach ... to ta sama bajka niestety !
Choć znam kilka dzieciaków - już nastolatków gdzie mama siedziała całe życie w domu, opiekowała się itp. a dziecko ją później w twarz uderzyło bo mu na piwo nie dała ... szkoda gadać !

reklama
Hejka

Nuuska to chyba zdecyduje się na te rolety Co zrobiłaś w ręke?

Dorcia dziękuje za miłe słowa :* Robiłam tes z sody i sie nie pienił :) a co do surowych rodziców to z tego co słyszałam bo był chłopak z Koszalina to straszna reżyserka idzie :)

Ja również życze wszystkim Ania najlepszego :)

Iweet szkoda że teraz nie ma w Kauflandzie ale mieszkam nad morzem wiec na pewno póżniej będą wyprzedaże :) Fajna ta tapeta też myśleliśmy o podobnych pasach tylko drobniejszych :) a panele takie Art Woninginrichting - Quick Step Lagune laminaat geschikt voor badkamer. Quick Step Lagune aanbieding

Matik czuje sie dobrze Ogólnie raczej nie mialam żadnych rewolucji ciązowych

Też u Was takie upały?? jak mój K był w pracy to pojechałam na miasto i myślałam że się rozpłyne ale zakupy w lumpach udane :) jDzisiaj spedzam wieczór samotnie hheh nie tak dokońca z psem i Igorkiem ;) Mój K poszedł na kawalerskie kolegi Postanowiłam zrobić sobie spa w domu :)

życzę Wam miłego wieczorku :*

Zakręcona mówisz że się nie pienił ...hmmmm. Czyli to jedna wielka ściema :tak: Ciekawe jak zareagują Twoje psiaki na przyjście na świat nowego członka rodziny ... pamiętam jak przywiozłam Młodą ze szpitala to moje dwa kundle chciały się z nią bawić ...ale po dłuższym czasie mogłam ją spokojnie zostawić sama w pokoju , bo zawsze któryś z psiaków jej pilnował ... głośno szczekając dawał znać że coś się dzieje złego.

zakrecona my panele już mamy położone, więc nie ma szans na zmianę, ale mamy w podobnym kolorze,a w mniejszym pokoju mamy takie jakby drewno pomalowane białą bejcą i te mi sie bardziej podobają i żałuję że nie położyliśmy takich w przyszłym pokoju synka. no ale cóż.

Powiem Wam że ja w pierwszej ciąży nie robiłam żadnych testów z sodą, kapustą czy obrączką, ale od samego początku czułam że to chłopiec. Powiem Wam nawet że jak się staraliśmy to bardzo chcieliśmy obydwoje córcię, ale jak tylko zaszłam w ciążę to mi się zmieniło i chciałam żeby to był synek i bardzo podobały mi się te malutkie chłopięce ubranka a róż jakoś mnie odrzucał. Ciekawe jak będzie w drugiej ciąży :-D

Dorcia też mi sie wydaje tak jak pisała nasza kochana Piranha żę to zależy od ph moczu a tym samym od diety Więc tym bym się nie kierowała :) ja mam 1 psa kochana:) dwa to było by stanowczo za dużo :D wydaje mi sie że na poczatku będzie zainteresowana a pożniej już sie przyzwyczai i nie będzie to dla niej nowością Sprawdzaliśmy na siostry córci to przez chwile jest zainteresowana a po jakieś chwili już odpuszcza i nie interesuje się Bedziemy też robili wszsytko żęby nie czuła się odtracona Ogólnie to ona lubi wszyskie dzieci :) zawsze ją głaszczą a na widok wózka cieszy się strasznie

Iweet mi sie podoba taki styl retro a te panele pewnie tak wyglądają teraz :) kuchniei chcemy zrobić własnie w stylu retro :)

zakrecona mi ostatnio bardzo się podoba styl skandynawski i mimo że dom 3 lata temu remontowany to wiele rzeczy już bym zmieniła, ale to chyba zawsze tak jest :-D

Zakręcona ja byłam pewna że macie dwa psiaki ... no byłam pewna !!! A nie chowasz jakiegoś gdzieś pod łóżkiem ... hahaha !!!

Iweet styl skandynawski tez fajny:-) rak to juz jest ze my ciagle cos wymyslamy i podobaja nam sie nowosci ;-)

Dorcia o niee żadnego nie chowam ;-) jeden wystarczy Moja siostra tez ma psa i moze dlatego rak skojarzylas

dzien dobry w niedziele Witam sie z kubeczkiem inki

co tu taka cisza????!!!!
hallooo, hoophoop budzimy sie :-D

Male liski jak tempka?

Ania_g
@ sie rozkrecila? czy jednak jest szansa :-)

Nuuska a Ty kochana chyba juz niebawem do szpitalamsie wybierasz? jak Olcia?

Dorcia jak sie czujesz? chodzisz do pracy? mi tylko 2 dni zostaly -sroda i czwartek:) teraz sie ciesze ale pewnie za 2-3 tyg bedzie mi brakowalo pracy;-)

Vivienka
co u Ciebie? jak sie czujesz? w poniedzialek bete masz?'mnostwo niebieskich fluidow przesylam dla Ciebie:-)
oczywiscie dla Nuuski, Dorci,,Maran i reszty dziewczyn chlopczykowych rowniez mnostwo fluidow w kolorze niebieskim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Lapac kochane

moj k powrocil o 5 i teraz odsypia Ja lece z psem na spacerek :-)

reklama
Do góry