reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
ania, mojej siostry córeczka jest straszna panikarą i histeryczką a od tego dentysty zawsze wychodzi uśmiechnięta, ten człowiek jest prawdziwym magikiem, ma jakiś dar, nie wierzyłam póki nie ujrzałam na własne oczy, szkoda, że do Wrocławia macie tak daleko.

Dorcia, kochana jesteś :-*, Krzyś jak się złości to też zbyt dosadnie to okazuje ;-), po tym co przeszłam z Krzysiem w wieku 2-3 lat, bunt dwulatka Kai to dla mnie jak pikuś i bułka z masłem, aż ciężko to buntem nazwać :-D No to już niebawem będziemy nuba podglądać :-) Ja testu z sody nie robiłam bo kompletnie nie wierzę w takie rzeczy, według mnie reakcja zależy od pH moczu a pH moczu w ciąży nie ma żadnego znaczenia i wynika m.in. z bieżącej diety.

Ja również życzę wszystkim Aniom dużo zdrówka i spełnienia nawet tych najskrytszych marzeń.

Dorcia te wszystkie testy z sody kapusty i inne się nie sprawdzają. Chyba Kevinka robiła i wszystkie testy jej wyszły na dziewuszkę (kalendarz chiński też) a będzie miała synusia.

Ostatnia edycja:
Pirania no szkoda że do Wrocławia tak daleko, chociaż Wrocław jest na mojej liście miast które chciałabym kiedyś odwiedzic.:)
Noi rówieniż dziekuje za życzenia.

Iweet tak mówisz :-D dla mnie test z sody to tylko i wyłącznie forma zabawy :tak:

Piranha hahaha szkoda że nie udało mi się nagrać Oliwii jak ma "atak złości " ...szkoda !
Oglądałam ostatnio program z Dorotą Zawadzką "nianią " na TVN style ... i stwierdziłam że moja Młoda to ostoja spokoju !

ania_g wszystkiego naj naj :**** !!!

Tobie jak i wszystkim Ankom i Aneczkom na Naszym forum :happy2:

piranha i dalej nie doczekalam sie na odpowiedz o Nono i Nemo !!! sie obraze zobaczysz :-p:angry: W ogole jak sobie radzcie ? :-) u Nas w domu przez te upaly sajgon, wszedzie pelno siersci fruwa, musimy wziasc maszynke w obroty bo juz kurczaki koty zarosly ze hej !! :wściekła/y:

Dorcia hahaha taaaaa Ty wiesz ze ja Ciebie !!!! :* Arka nakarmilas dzielnie wczoraj ???? :-D Bo mnie karmi Ł. reka boli i mam wymowke zeby nie robic tego czego nie lubie !! :-p
A co do niani - tez ogladalam, kiedys jak Olka miala swoje ataki zlosci to mowilam jej ze wysle ja do takiego programu ( oczywiscie na zarty ), mowiac calkiem powaznie na prawde mam dziecko aniola w porownaniu co do poniektorych. A jak udaje mi sie czasem zobaczyc 'surowych rodzicow' na tvn-ie to normalnie szok mnie ogarnia ze tak mozna :szok::baffled:

Wcinamy zaraz obiadek i smigamy na spacer - taka piekna pogoda ze szkoda siedziec w domu !

Ostatnia edycja:
Nuuśka taaaa nakarmiłam ... biedny padnięty przyszedł !
Ja na temat mojego kociastego się nie wypowiadam - nadal chorujemy - wydałam już ( licząc po łebkach ) 1.000 zł na znalezienie "problemu". Karmę mamy Hill's a więc też nie mało kosztuje.
Ale liczę że szybko znajdziemy lek ... i będzie wreszcie normalnym wesołym , łobuzującym kociakiem !

"Surowi rodzice" mnie przerażają te programy - a co będzie kiedy moje dziecko mi tak powie ??? No nie wiem !!!

Verita masz rację ... widać od razu że pierwsze co wprowadza Niania to poświęcenie większej uwagi dzieciom ... więc się z Tobą zgadzam ! Ale fakt że czasami ten program przeraża !

reklama
Mnie przeraża tak jak o tych malych dzieciach tytul cos z niania w którym male 2-5 latki wchodzą rodzica na głowę bija i nie e słuchają. Nie mam nerwów do takich programów :-(

Do góry