reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Przepraszam ze tak o sobie ale jestem tak szczęśliwa :)
01.08 obchodzę urodziny :)
A 31.07 moja mama :) która tym raze tu przylatuje i razem będziemy mieć wspaniały prezent :)
Dopiero to do mnie dotarło :)

Kevinka może jeszcze się zmieni i bedzie tak jak sobie wymarzyłaś &&&& życzę Ci tego

A tu widok na naszą plażę i na najładniejsze palmy jakie tu rosną , uwielbiam je :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1406275551.023498.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1406275650.145559.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1406275551.023498.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1406275551.023498.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 48
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1406275650.145559.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1406275650.145559.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
reklama
Cześć laski!

Matik bardzo się cieszę, objawy typowo ciążowe. Będziecie miały piękny prezent urodzinowy :) widoki macie cudne, z wielką chęcią przeniosłabym się teraz na taką plażę
Vivienka &&&&&&& za ładny przyrost bety
Maran-atha kciuki za owocne starania :))...a może włączycie dziewczynom fajną bajkę :)? my w poprzednim miesiącu tak chłopców zajęliśmy :)
Piranhiu czy dziś Krzyś twój obchodzi imieniny? Jeśli tak - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TWOJEGO SYNKA: pociechy z siostry :) samych szczęśliwych radosnych dni! Mój Krzysiek dziś świętuje, wieczorem przyjdą znajomi - nie spodziewa się ich :)

A jutro - dla wszystkich Ań, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!

...u mnie dziś dużo, znajomego :), białego śluzu - ale plan na kolejny cykl i tak jest przygotowany ;)

Ostatnia edycja:
Małeliski dziekuje za jutrzejsze życzenia :)
Vivienka za piekny przyrost bety.
Matik super ze humor dopisuje.

A u mnie dzis w zrost, zrobilam test chcociaz maloprawdopodobna jest ciaza bo seks byl ale nie dokonca w srodku ze tak powiem, ale @ ani widu ani slychu, takze nie wiem co jest.A test negatywny.10-tka robilam.

Kevinka bardzo się cieszę że dzidziuś zdrowy i wszystko jest w porządku. Co do płci to może jeszcze spotka Cię niespodzianka !!!???
Matik nosz cholera przegapić pozytywa - to tylko ja potrafię !!! :wściekła/y: Zaciskam mooocno kochana kciuki żeby mała Kruszynka była silna !!!

Vivienka najgorsze to czekanie , ale jak zobaczysz za dwa tygodnie małe pikające serdusio to zapomnisz o całym stresie :tak:

Piranha jak ja się bardzo cieszę że trafiłam i zobaczyłam zdjęcie tego wyjątkowego przystojnego małego mężczyzny ... jest niesamowity !!! A przecież Ty wiesz że masz cudne dzieciaki !!!!!!!!!!
A powiedz mi jak Krzyś się rozwija ( zażegnane już wszystkie strachy z zeszłego roku )
Nie wiem czy pamiętasz ale pisałam Ci o moim bratanku, ma teraz 6 lat ... wyszedł chłopak na ludzi ! Mówi w dwóch językach i rozwija się super !!!

Nuuśka ... gdzie jest Nuuuśka ....hallllo ....hop hop !!! Coś nam ostatnio nie po drodze żeby się spotkać i spokojnie podgadać !!??:-(

Maran-atha ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ specjalnie for U ... świeżutkie !!!

vivienka trzyma kciuki zeby wszystko bylo jak najlepiej przez 40 tygodni :)

elmo zaczyna siedziec podnosi sie jak lezy na brzuchu lekarka mowi ze to dobrze bo on ma klatke zapadnieta i to mu wtedy minie od takich cwiczen. przewraca sie ladnie z plecow na brzuch i troszke sie przemieszcza ale to duzo dzieki rehabilitacji kregoslup juz prosty , pani mowi ze juz jest duzo lepiej tylko jeszcz ta lewa strona jest napieta ;/ ale rehabilitacja byla co tydzien a teraz co dwa to dla mnie to dobry znak :) a jak u ciebie z zebami u nas ide i czasami mocno plakal ale teraz lepiej ale wszystko do buzi bierze ;p
10537118_532354840199215_1545944274519758817_n.jpg

pirahna krzysiu sliczny chlopak :)

Matik Tak tylko pozniej juz seksikow nie bylo, dopiero jak widac w wykresie czyli 2 dni temu i tym razem normalnie bez zabezpieczenia ale to juz chyba zapozno.
Daria ale juz duzy Natan. Jak czas leci. Śliczny.

A ja mam dola, bo wczoraj bylam z olim u dentysty noi obiecalam mu ze bedzie tylko ogladanie(on sie panicznie boi) i ze w nagrode jak ladnie pokaze to pojdziemy na lody. Noi pokazal, a pani chciala mu pomalowac zabki i on juz nie dal. Noi dalam sie wciagnac w gadke ze jak nie da pomalowac to lodow nie bedzie , i nie poszlismy. I teraz zle mi z tym bo raz wszedl bez krzyku, pokazal a ja go nie zabralam na te lody i teraz ryczec mi sie chce :(

Ostatnia edycja:
Daria cudo chłopczyk .... w ogóle nie widać po nim że wcześniaczek !!! Buziaki dla całej trójeczki !!!

Ania być może za późno ... ale póki co tempka naprawdę wysoka , @ nie ma ...więc po prostu trzymamy &&&& . Jeśli za kilka dni @ nie będzie to po prostu zrób BetaHCG bo testy są naprawdę różne .... czasami felerne.
Z tymi lodami w nagrodę to niejednokrotnie miałam identycznie z Oliwią ... tylko zamiast lodów kupowałam coś co mniej jej by się podobało ale również było "nagrodą " na przykład naklejki czy soczek ( mniej atrakcyjne od loda a również nagroda ) Uważam że nie powinnaś mieć "doła" z tego powodu ... Mały zrozumie że nie zrobił tego o co prosiła Pani doktor i niestety nagrody nie dostał ... następnym razem będzie na pewno duuuużo lepiej :tak:

Piranha zrobiłam soda test i ... nie zapienił się ! Z chińskiego wychodzi dziewuszka ... chyba nawet nie będę pytać na usg w późniejszym czasie o płeć bo jestem pewna że jeśli wszystko będzie ok to spełni się marzenie mojej córy i będzie dziewuszka !

Ostatnia edycja:
reklama
Dorciu jeszcze nie dziękuje bo to rożnie bywa chc termin minął @
Ale po weekendzie pełna para uwierzę :)

Ania No wiesz ale Empiku zawsze mogą przeżyć kilka dni niekiedy do 7 dni :)

Daria piękny chłopczyk i tez piękne duże oczy :) ciemna oprawa pięknie wyglada

Mam nr telefonu do dr która właśnie zajmuje sie rechabilitacją o której wcześniej pisałam
jeżeli chcesz to proszę
Wielu osobom pomogła i sprawdzona

Jeżeli wpiszesz sobie do internetu to tam jest opisane jakie ona stosuje metody nr telefonu do doktor

Jak coś to daj znać
Musiałam usunąć nr

Ostatnia edycja:
Do góry