reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dorcia ja w zasadzie nie dazylam do zaciazenia w tym miesiacu bo od 1.08 ide do nowej pracy,ale jak bedzie kropek to sie uciesze :)
Wildbery chyba tak zrobie bo normalnie siedze i rycze jaki zawod mu zrobilam:-( teraz dopiero to sobie uswiadomilam.:-(
Wogole rozczulona jestm bo odchodze ze starej pracy i bede tesknila za wspolpracownikami.noi tez rycze jak o tym pomysle.:sorry2:

reklama
Dzien dobry :)
Ale przystojniakow sie naogladalam ♡

Matik no to objawy szybko przyszly to dobry znak,ze ciaza mocna :)

Daria jeśli marzysz o córeczce to zycze ci tegi z calego serca :)
Mi wszystko mozliwe z testow kalendarzy pokazuje dziewczynke ;)
A 95% bedzie chłopczyk

Zycze milego dnia
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a kevinko mialam ci pisac nie zeby cos tam ale ostatnio wchodze na fb bardzo dlugo nie bylam ;p i patrze znajmoa dodal zdjecie ze szpitala ze zostala ciocia :) i tam kazdy gratuluje i w ogole a ona mowi tak najsmieszniejsze ze mial byc chlopak a urodzia sie corka :-D ludzie to po kilka razy pytali czy prawda bo nie wierzyli :-D ja mam dwoch chlopakow a sa jak dziewczynki a mam jedna corke a jest jak chlopak ;p

ania może Ty rzeczywiscie w ciazy jestes I to hormony,ze TY ciągle placzesz... Co do młodego, ja bym wyrzutów sumienia nie miala, z tego co widze po suwaczku to on w wieku mojej Ali a takie dzieci potrafią już wszystko dobrze zrozumiec I skoro Pani chciała mu zęby zalakowac to powinien to zrozumiec I sie nie awanturowac, nie chciał lakowania to nie ma lodow I sprawa prosta... ja nie ulegam w ogóle w takich sytuacjach. To miałao byc dla jego dobra a to zabieg bolesny nie jest I skoro go przekonywaliscie, że to nie boli I że trzeba to powinien to zrozumiec... no ale to Twój syn I zrobisz jak zechcesz ja jednak bym nie przepraszala I nie szła na lody za to bym wytłumaczyła dlaczego nie poszlismy.

Dorcia Kochana dziekuje :*

Daria
Natan super, w ogóle wydaje sie juz taki duży a oczy tez ma piekne, jak dzieci Piranhy :)

Maran dziekuje, no wlasnie. Teraz pod koniec sierpnia bedziemy musili pojsc zrobic jedna piatke i to dopiero bedzie masakra. Musze go jakos przygotowac do tego. Ja miałam wyrzuty bo jak szlismy to obiecalam ze tylko ogladanie i ladnie wszedl i pokazal (a ostatnio to nawet wejsc nie chcial taka byla histeria) zaczelo sie jak zaczylysmy namawiac na pomalowanie.

W zasadzie to chyba moja wina. Poszlismy za pierwszym razem i bylo by ok ,ale ja sie zgodzilam od razu zrobic zabek i on sie wystraszyl i koniec. Moglam poczekac i zrobic na nastepnej. Od razu byl uprzedzony. Niby babka ma podejscie ale moj synek jest taki uparty ze powiedzial jej wczoraj ze on nie bedzie jadl nic slodkiego ale nie da sobie posmarowac zebow. I naprawde nie poprosil o nic do wieczora. :szok:

jak narazie nie doczytam bo za 5min mam ortodate :/
mam wyniki i chciałam sie podzielic wynikami :D
6589,00 dzis rowno 5 tydzien normy sa od 712-7138

JAK SIE CIESZE!!! jeszcze betja w poniedziałek

W zasadzie to chyba moja wina. Poszlismy za pierwszym razem i bylo by ok ,ale ja sie zgodzilam od razu zrobic zabek i on sie wystraszyl i koniec. Moglam poczekac i zrobic na nastepnej. Od razu byl uprzedzony. Niby babka ma podejscie ale moj synek jest taki uparty ze powiedzial jej wczoraj ze on nie bedzie jadl nic slodkiego ale nie da sobie posmarowac zebow. I naprawde nie poprosil o nic do wieczora. :szok:

No tak to faktycznie ale to chyba zależy od dzieci moi nie panikują na szczęście ;)

A mnie wzięło na drobne remonty :) i przemeblowanie

Nie wiem jak Wam ale zmi może zracji klimatu mam ochotę na białe i błękitne i beżowe kolory ImageUploadedByForum BabyBoom1406292475.134394.jpg

salon styl morski zerknijcie na Google piękne pokoje :)

Vivienka piękna beta gratuluje :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1406292475.134394.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1406292475.134394.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
reklama
Ania moze faktycznie placzliwosc wynika z potencjalnej ciazy? :) a jeszcze odnosnie dentysty, to imho skoro obiecane bylo, ze jedynie ogladanie i za to lody, to to obiektywnie nie synek nie wywiazal sie z umowy...

Ostatnia edycja:
Do góry