reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piraniu, dziękuję za zakupy na ebayu :*.
Powiedz mi jeszcze, czy jeśli owu wypadłaby mi kilka dni przed lub w samą pełnie, to odpusicić? :(. Te cykle są takie długie, trochę byłoby mi żal, ale jeśli miałoby to znaczący wpływ na płeć....
Wczoraj robiłam sobie znowu biochemię,
Sód: 137 (1365-147)
Potas: 4,33 (3,7-5,3)
Magnez: 0,85 (0,75-1,1)
Wapń: 2,39 (2,15 - 2,6)
Magnez, a zwłaszcza wapń poleciały mi w dół :/ Od maja stosuje suplementy, wcześniej nie brałam żadnego wapnia. Nie wiem o co chodzi... może to przez te upały? a może moje niejedzenie miało na to wpływ? Kurcze no, ten wapń w lutym był taki fajny ;(

Matik, cudowne wieści! Kciuki zaciśnięte
Małe liski, wykres faktycznie masz super! Może mały lisek już rośnie :).
Vivienka, Tobie też gratuluje :)
Jakie radosne wieści na naszym forum:)

reklama
Hejka

Piranhu ale przystojniak z Krzysia :) Oczy mają boskie Twoje dzieci

Maran
kciuki za owocny cykl i za synka :)

Matik to dobre objawy :) &&&& kciuki za cośke ;)

Klaudia
ale cudowne torty pieczesz Zazdroszcze talentu

Vivienka
to super że pecherzyk ładny A za 2 tyg zobaczysz pięknie bijące serduszko a póżniej siusiaczka:)

Nuuuska jak się czuje?? hmm... psychicznie bardzo źle Mam ochote rozryczeć się Momentami życie mnie przerasta i zadaje sobie pytanie Dlaczego???? i czy tak już do końca będe miała rzucane kłody pod nogi ale staram się nie załamywac choc nie jest to łatwe No i sie rozryczałam ahhhh to już lepiej nic nie bede pisac Wypije melise i posłucham muzyki relaksacyjnej
Pamiętaj kochana że bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki i za Twojego cośka Kiedy na badania idziesz?

Małe liski &&&&& za córcie Słodkiego masz synka Wykres bardzo ładny

Annette
miłego wypoczynku Pozytywnie zazdroszcze takiego wyjazdu Też mi się marzy Chorwacja

Kevinka może rzeczywiście jeszcze się zmieni Przecież jest bardzo dużo takich przypadków Najwazniejszze że zdrowa dzidzia

Miłego wieczoru

Vivienka ale cudo na usg, teraz czekamy na bijące sreduszko. Ja na pierwszej wizycie bylam w 6tyg+5 dni wg OM a wg USG to był 6tyg+1 dzien i serduszko pieknie biło juz.
Maleliski kciuki trzymam za udany cykl.
Matik widze ze kreska ciemnieje takze musi byc juz dobrze.
Zakrecona a co sie kochana dzieje.
Pirania synek śliczny.
Maran kcukasy trzymam bardzo mocno.
Elmo super ze sie odezwałaś.
Nuska jak narazie to wychodzi że ja sama zostane a wy wszystkie juz maluszki bedziecie tuliły i kto mi wtedy pomoże ?:( Oczywiście życze wam i tak żebyście miały fasoleczki jak najszybciej. :)
A ja jutro powinnam dostac @.

Ostatnia edycja:
Ania problemy z mamą .....:(

Nuuska odp na grupie

Jakiś czas temu mój K na plaży zrobił takie zdjęcie

Załączniki

• DSC_0627.jpg
    DSC_0627.jpg
    60,1 KB · Wyświetleń: 58
zakrecona świetna fota :) za rok zrobicie zdjęcie prawdziwych śladów małych stópek :D

piranha
boski synek. przyjniak z niego rośnie :D

gdusia
jak Ty to robisz że masz tak niski poziom sodu? super wyniki :)

Ostatnia edycja:
Vivienka nie wiem czy Ci już gratulowałam więc teraz oficjalnie składam Ci gratulacje i trzymam kciuki za zdrowego synka :tak:
Male liski
nic nie musisz wycofywac, bo jak wiadomo każdy z nas zrobi tak jak uważa i ja zadziałam ostatni raz w dniu pozytywnego testu owulacyjnego ;-) planuję w tym cyklu zadziałac tylko raz- ewentualnie dwa po długiej wstrzemiężliwości. kochana dziękuje za kciuki i wiedz, że ja za Ciebie też moocno trzymam żebyś nie musiała katowac się kolejny miesiąc suplementami i dietą :-)
Piraniu dziękuje za rady odnośnie odstępu i ja również uważam że to najmniej istotny czynnik. jak ja mierzę ph zaraz po starankach to nigdy nie było w granicy 5 tylko 8 :-( pasek w każdym razie był granatowy i odczekałam 5-10min i aplikowałam na palcu po kropelce rephreshu aż nie spadło do 4,5 i potem co 20-30min sprawdzałam czy nie idzie w górę a po 3godz wkładała tampon z limonką na całą noc... niestety 3 cykle nic nie wyszło :sorry2: chyba rephresh nie wybija plemników... sylk tylko używam przed staraniami bo moje wyjściowe ph to 4,5 nawet podczas owulacji.
ps uroczego masz synka, zresztą córcię też :tak:

Ostatnia edycja:
Witam się piątkowo
Iweet, ja prawię w ogóle nie solę...używam tylko ziołowych przypraw, czasem takich mieszanek i jest w nich sól, ale gdzieś daleko w składzie. Chleb piekę sama, a wędliny jem b. rzadko. Ten wapń mnie trochę zmartwił - co dziennie jem 1 jogurt wzbogacony w wapń, potem duży jogurt zwykły naturalny i szklanka mleka, do tego 2x calcium citrate i popijam muszynę. A w lutym jak robiłam wyniki było 2,62 to piłam tylko 1 jogurt z Ca i szklankę mleka dziennie. Czy u mnie nic nie może być normalne? :p

Zakręciu, a jak remont? Macie już może pokoik dla Igorka? :)

Dobrze, że już piątek :)

maran widze wszystko super obmyslane, kazda z nas napewno jest z toba! I Ci bardzo kibicuję.

zakrecia ale swietna fotka! Jak z pocztówki :) mam nadzieje ze sytuacja z mama sie ułoży. Szkoda twojego zdrowka i nerwow twoich i dzidzi.Przykre co sie dzieje ale masz wspaniałą siostre z ktora sie super rozumiesz i napewno w dwojke jest wam latwiej cos zaradzic

piranhio Krzysiu juz przystojny chłopak i oczkami będzie urodził nie jedna Panne ;)
powiem ci kochana ze sie marnujesz! Masz taką wiedzę i zamilowanie do medycyny, nie jedej z nas pomogłas zaplanowac i zajsc w ciaze :* :*

dziekuje jeszcze raz za gratulacjeale proszę trzymajcie dalek kciuki za serduszko ♡
Ja wlasnie czekam na klucie... znow labolatorum i betka :-)
ach..... zapomniałam wam wczoraj napisac co mi ginek powiedzial jak zobaczyl moja betke.... A moze blizniaczki sie wykluly :-D myslalam ze pekne ze smiechu... mowie wie Pan co takie żarty to nie o poranku ;-) hihi ale pecherzyk byl jeden ufff
bliźniaków moglam miec w pierwszej ciazy ale teraz to juz jedno mi wystarczy :-D

milego dzionka wam zycze:-)

Dzień dobry :)
Ja ciagle nie wierze ze jak na razie wszystko jest ok temperatyranHle pięknie w jednej lini
Oby tak zostało

No jestem bardzo ciekawa czy marantha teraz zaciazysz
To było by mistrzostwo
:) idealne przygotownia i od razu chłopczyk
Trzymam kciuki żeby sie udało

Wczoraj pół dnia przespałam poźniej nie mogłam chodzić bo takie zawroty głowy miałam

Mdłości ,zapachy ,piersi jak banie i bolą
Płakałam nawet przy jakiś głupich reklamach
to nie samowite ;)

Mego dnia wszystkim życzę
A ja idę poznać kolejny dzień z cośkiem ;) &&&

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry