reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Na razie przeszły bóle sa tylko mdłości
Koniec kursu dziś :)

Na razie nie ma plamień

No nic bedzie co ma być

ImageUploadedByForum BabyBoom1406203418.479548.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1406203418.479548.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1406203418.479548.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Vivienka to już oficjalnie gratuluję i trzymam kciuki za synka :)

Matik
piękna krecha :)

Nuuuśka następna będziesz Ty :) zobaczysz ;) trzymam kciuki za staranka

Małe liski
ale mały przystojniak :)

Kevinka
mój brat tez ma 3 synów i też marzyli że trzecie to dziewuszka, ale u nich to była wpadka, także zero planowania. teraz mówią że są jak rodzinka.pl bo miedzy chłopakami podobna różnica ;)

Dziewczyny telewizja bardzo rozwija prawą półkulę mózgu, a lewa półkula odpowiada za mowę, poznawanie i rozumienie świata. także dzieci które oglądają za dużo telewizji mogą czasami zachowywać się jak dzieci autystyczne, bo autystycy mają rozwinięta bardzo prawą półkule właśnie. U naszego synka ograniczenie telewizji bardzo pomogło.

Ostatnia edycja:
Kevinka o ja gapa, serdecznie Ci gratuluje chłopca, choc dla mnie takie szybkie okreslenie płci nie daje pewnosci wiec wierze, ze jeszcze moze sie okazac ze to dziewczynka &&&

Klaudia
super te torty robisz... ja to takie standardowe zawsze okragłe lub kwadratowe...
Małe Liski mi sie taki własnie Adas marzy jak ten Twój synus ze zdjecia :)

Maran-atha i będzie Adaś, zobaczysz :tak:dziewczyny go będą rozpieszczać :) ja zawsze odżywiałam się jak ty teraz, dbałam o dużą ilość EWCM, łykając wiesiołek - i dwa Efekty są :))

Matik dobrze że to było jednorazowe plamienie, tu wszystkie trzymamy kciuki za ciebie. Jak kurs? dogadałaś się :)?

Maleliski ja łykam wiesiołek od kwietnia, ale mega duzo to ja sluzu nie mam, w okolicy owu jest wiecej I zwykle białko jajka, ale nie super duzo, że tak powiem szału nie ma... ;)ale mam pre seed wiec jakby co to zapodam sobie ;) ja myśle, że w tym cyklu Tobie sie uda I bedzie królewna :)

Małe liski dziękuję :tak:
Maran ja też mocno w to wierzę że u Ciebie będzie Adaś - jesteś naprawdę super przygotowana:tak:

Airfix na moim Crystal light pisze tak jak Kate podała: "add 2 quarts (8cups) cold water" tylko nie ma podanych gr na saszetce

iweet mój synek tez dużo oglądał bajek jak był mały bo dziadkowie jak go zostawialiśmy pod ich opieką mu na to pozwalali żeby mały nie krzyczał i jak ja wprowadziłam kategoryczny zakaz na tv to mały początkowo się go domagał płaczem i krzykiem bajek ale różnica w zachowaniu była bardzo duża na korzyść oczywiście:tak:

Ostatnia edycja:
Male liski czyli teraz tez dzialaliscie w dzien pozytywnego testu, w owulacje i 12 godz po? hmm moze faktycznie lepiej nie patrzec na odstep ale strach jest... ja tez ostatnio po staraniach dopiero po ok 10 min zaczelam obnizac ph a teraz moze jeszcze dluzej poczekam zeby nie wybic wszystkich plemnikow ;-)

Elle odpuściłam sobie w tym cyklu wyłapywanie LH, ale byłam na monitoringu plus miałam bardzo wyraźny ból owu - zerknij na mój wykres, zadziałaliśmy 14 dc bardzo chłopczykowo, o północy, czyli właściwie z 14dc/15 dc, po 8 godzinach była owu :) ten jeden raz pilnowałam wtedy ph również po staraniach. 15 dc staraliśmy się jeszcze raz 15-16 h po owu. Podpytaj się Piranhi, bo wydaje mi się, że jeśli mamy ph około 4 przed staraniami, to po stosunku, po około 30 minutach ph zaczyna dopiero rosnąć. Więc może po raz pierwszy użyć sylku/replensu 30 min po staraniach? Piranha pisała żeby replens używać płytko, sylk można chyba trochę głębiej

reklama
Dobra żyje dalej uf :)

Tak dobie pomyślałam że do lekarza może ok 6.08 to było by coś widać a tak nie potrzebny stres , porobie te HCG i z wynikami akurat pujdę do niej
Co uważacie ?

Do góry