reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

wiecie dziewczyny musze się na razie z Wami porzegnać. nie mogę już myśleć bo zbzikuje na całego.
obiecuje że jak tylko będę coś więcej wiedziała to dam Wam znać.

bardzo Was wszystkie ściskam i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Ana ja wi co czujesz mialam tak za pierwszym razem nie było scanow nie wiedzialam do końca płci ja nie wiem czemu nie dopuszczalam mylsi ze może być dziewczyna na samo wspomnienie czułam coś takiego w srodku ze nie chce ze niemożliwe żeby mnie to spotkało jak jakieś nieszczęście. Chciałam nawer do wróżki iść żeby być pewnym ze to chłopak. ( spowodowane moimi zlymi kontaktami z matką teraz to wiem)
Dziś się na trochę zagubilam w tych owocach bo ja juz nie wiem co moge jeść. Jest tu gdzieś pełna lista owocow i warzyw?

Ana wiec ze jestesmy z toba!
Wiem co czujesz i przechodzimy to w tej samej chwili ,jak patrze na dziewczynki sciska mnie :(
Ale uwiez mi jak urodzisz i okarze sie ze to chlopczyk niebedziesz sobie mogla wyobrazic zeby ho niebylo.
A moze akurat to bedzie dziewczynka ;)

Ja to sie pociesza ze będę miala synowe i wnuczki :))
One mi to zastąpią ;)
0biecalam sobie byc bardzo dobra tesciowa w przyszłości :)
Trzymaj sie dzielnie !!!

Airfix dobrze uchwycic tego zaburzenia jak najwczesniej dla dobra ciebie i dziecka przedewszystkim zeby ulatwic mu życie i zycie szkolne żeby nadążyl za materialem itd
Rozumiem cie ciężko czasem jest bo nerwy puszczaja jak gadasz jak do siebie ale niestety trzeba gleboki wdech i wydech trzeba pomyśleć ze oni sami juz w tej calej sytuacji zle sie czuja i jeszcze mamine nerwy.
Ciężko. ...
Zycze ci cierpliwosci,i jesli to to ,zeby szybko zostalo zdiagnozowane ;)

Ostatnia edycja:
Jeszcze nie doczytałam ale zobaczyłam fotkę i musiałam zerknąć ;-)

Vivienka, zdjęcie niewyraźne ale wg mnie to chłopczyk :-) (kąt ułożenia nuba, jego kształt oraz kształt czaszki pasują do chłopca), a jaką płeć znajoma sobie wymarzyła? :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry