reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana, rozumiem Ciebie bo ja z tych osób, które gdy uprą się w jakimś dążeniu to ciężko mi odpuścić czy pogodzić się z faktem, że mi się nie udało. Jednak wciąż nadzieje na córcie są ...a jeśli to synuś to sama wiesz, że kiedyś spojrzysz na to inaczej, jednak pewne emocje trzeba przeżyć bo jesteśmy tylko ludźmi ...i mamy czasem wielkie marzenia.

Kevinka, masz super podejście! Gdy tak poczytałam o ADD to część zaczęła mi pasować do Krzysia, czasem mam wrażenie, że synek ma chaos w głowie bo robi jedno a za chwile chce robić coś zupełnie innego, czasem ni z gruszki ni z pietruszki opowiada jakiś fragment z zamierzchłej przeszłości a kilka sekund później mówi o czymś zupełnie innym zupełnie z tamtym niezwiązanym by za krótką chwilkę przeskoczyć znów na całkowicie odmienny temat.

reklama
Dziękuję Piranha :)

Trzeba niestety nauczyc sie z niektorymi rzeczami żyć niezawsze i u wszystkich moze byc wszystko kolorowo.
Chodzi mi tu o mojego syna Kevinka ktory jest bardzo inteligentny ale wczesniej nie mógł tego wykorzystac z matematyki jeden z najlepszych a wystarczy raz pokazac i wytlumaczyc.
Dzieki tym tabletka widze ze lepiej jemu sie zyje i nam.

I nierozumiem ludzi którzy niechca podawac tabletek bo twierdza ze to swinstwo! Bez tego moje dziecko niedawalo by rady tak jak teraz,i trzeba pomyslec tak ze sa inne choroby w ktorych tez trzeba brac leki bo gorsze zlo moze byc przy niebraniu niczego niz jakiekolwiek skutki uboczne tabletek.

A juz w zupelnosci leczy mnie podejscie ludzi którzy mowia ze ludzie wymyslaja sbbie adhd lub add .
Ze kiedys tego niebylo,poprostu dzieci taki sa !
Szlag mnie trafia bo mam takie dziecko i mam porownanie z innymi dziecmi i to nic zlego jak sie pomaga.
To sa specjalne testy zeby stwierdzic to.
Lekow niedawaja bo ja chce!

To sie wyzalilam ;)

Matik, piękne wieści, z całego serca życzę, żeby było OK!
Iweet, Kate, migdały działają alkalizująco (i chyba właśnie dlatego zaleca się je czasem na zgagę)
Vivienka, zdjęcie małe i niezbyt wyraźne, ale obstawiałabym chłopca
Ana daj znać jak już się dowiesz, nadal trzymam kciuki :*

Ostatnia edycja:
Dziewczyny przypomnicie jakie suplementy? wiem,że po jakiś pisałyście ,że się zle czułyście zgadza się ?

wyczytałam ,że latem jest wiecej jonów - więc dziewczynkowych
wybieramy się nad morze a to też jest na plus
a mąż jeżdzi na rowerze, siedząca praca , siłownia :)))

Tylko czemu to nie jest takie łatwe wszystko ... przecież będe miała chyba tyle dzieci ,aż nie będę miała córeczki w domku:(

20140630_185207.jpg Mój kochany synuś na Krecie

Załączniki

• 20140630_185207.jpg
    20140630_185207.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 50
Millla tak mi przykro. Tule mocno bardzo.
Matik alez wieści, trzymam teraz kciuki a ,wiesz ze owufriend pokazuje ze miałyśmy owulacje w ten sam dzien ;-)
Ciekawe co u krystianmartin.
Nuska i jak u ciebie?
Ana,kevinka kciuki babeczki, zeby maluszki zdrowe byly.

reklama
Ania z ta moja owu to właśnie nie wiadomo dokładnie ale na oesno w tych okolicach :)

Moje dzieci sa z 8.04 teraz byłby termin na 3.04 ;)

U krystianmartin niestety bez zmian mimo że tepke ma w gorze co dawało ogromna nadzieje

Ostatnia edycja:
Do góry