reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

VMatik zawsze marzylam o dziecku w kwietniu :)
O a jeszcze coreczka to spelnienie calkiem :))

Ale ja chyba plodna na wiosne jestem :))

Dennis 15 listopad
Kevin 2 styczen
Teraz termin na 22 styczeń

:))

A 3 kwietnia ma moj brat urodzinki ten co jest w seminarium wyzszym i za rok będzie ksiedzem :)

reklama
witam sie o porankuwlasnie siedzę na poczekalni w labolatorum ;)

dziekuje wam za typy ;) znajoma ma juz corcie i teraz bardzi chcieli synka i najwidoczniej sie im udalo.Bez diety bez niczego zmienili tylko strony spania bo czytali ze kobieta musi spac po prawej a facet po lewej i bedzie chlopczyk:-D haha

piranho estradiol, progesteron i bete robie.Moglabys wytłumaczyć mi dlaczego estradiol?

teraz tak se mysle moja szwagierka niedawno urodzila i maja chlopczyka, niedługo moja siostra tez rodzi chlopczyka teraz moja kumpela będzie miala chlopczyka a mi sie pewnie nie uda :-( a dla mnie susiaka zabraknie.Nie smiejcie sie takie moje gdybanie ;) W sumie po tym moim plamieniu powiefzialam sobie ze obojetne co będzie ważne aby donosic i zeby bylo zdrowe.
Ale wydaje mi sie ze chyba kazda z nas tak ma... po pozytywnym tescie kazda mysli oby tylko cosiek ze mna zostal... pozniej oby serduszko bilo, pozniej oby badania prenatalne wyszly pomyslnie a pozniej jest i tak myslenie o wymarzonej plci ♡♡♡♡♡ ;)

wyniki dzis odbieram okolo 16

milego dzionka

Ostatnia edycja:
Vivienka będziemy czekały na wyniki dzisiejszej bety kciuki kochana, siusiaków tam na Górze dostatek - więc na pewno dla was nie zabraknie :tak: zrobiłaś baaardzo dużo by mieć teraz synka, tak więc możesz spać spokojnie, bo zrobiłaś wszystko co mogłaś - pamiętam że oczy niebieskie, elmo podobnie jak ty bardzo przykładały się do starań, spełniły chyba 6 czynników i cieszą się teraz wymarzonymi synkami i u ciebie tak na pewno będzie :tak::-)

Kate jaki masz plan na zakwaszanie się po staraniach? jaki zakwaszacz będziesz używała?

...nie pamiętam której z was to obiecałam (Justi, Gdusia..?). To są przepisy które wysłaliśmy na konkurs

White Plate: Muszle z orzechowym pesto

drugi przepis był na sałatkę: roszponka/szpinak/może być dowolna mieszanka sałat plus pomidorki koktajlowe, cebula czerwona, ser mozarella. Do sałatki sos miodowy z tej strony SOSY - Przepisy na sosy, majonezy, dressingi i dodatki

...dlaczego sygnaturki mi zniknęły?

Ostatnia edycja:
Hejka!

Vivienka
, nie robiąc niczego mieli około 50% a to wbrew pozorom bardzo wiele :-D, jak wspomniała małe liski siusiaczka dla Ciebie też nie zabraknie :-) Moja siostra, siostra jej męża czy 3 moje koleżanki mają synka a potem córkę bez żadnego planowania, daj potem znać czy to synuś u znajomej :-) Trzymam mocno kciuki za wyniki i czekam jak na szpilkach. Warto sprawdzić też estradiol bo on również jest w ciąży potrzebny a przy niewydolności ciałka żółtego czasem produkuje ono też za mało estradiolu i trzeba go suplementować, skoro się już zatem kłujesz to lepiej sprawdzić wszystko :-)

Piraniu czy Tobie przypadkiem sie nie zablokowało mnie ? :) ja ma tel nie widzę Twoich postów chyba ze jakiś błąd

Moja dr niestety w rym tyg jeszcze nie przyjmuje jej pracownica powiedziała ze zadzwoni w piątek i mi powie na kiedy mogę przyjść :(

reklama
O teraz zobaczyłam ;) ale wcześniejszych tylko na tel nie widziałam

Tak łykam :)

Jak na razie czuje dziwny spokój i nie dopuszczam złych myśli :)
Musi sie udać
Do męża mowię widzisz jak sie spiąłeś żeby do lekarza nie iść ;)

Do góry