reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

VMatik zawsze marzylam o dziecku w kwietniu :)
O a jeszcze coreczka to spelnienie calkiem :))

Ale ja chyba plodna na wiosne jestem :))

Dennis 15 listopad
Kevin 2 styczen
Teraz termin na 22 styczeń

:))

A 3 kwietnia ma moj brat urodzinki ten co jest w seminarium wyzszym i za rok będzie ksiedzem :)

reklama
witam sie o porankuwlasnie siedzę na poczekalni w labolatorum ;)

dziekuje wam za typy ;) znajoma ma juz corcie i teraz bardzi chcieli synka i najwidoczniej sie im udalo.Bez diety bez niczego zmienili tylko strony spania bo czytali ze kobieta musi spac po prawej a facet po lewej i bedzie chlopczyk:-D haha

piranho estradiol, progesteron i bete robie.Moglabys wytłumaczyć mi dlaczego estradiol?

teraz tak se mysle moja szwagierka niedawno urodzila i maja chlopczyka, niedługo moja siostra tez rodzi chlopczyka teraz moja kumpela będzie miala chlopczyka a mi sie pewnie nie uda :-( a dla mnie susiaka zabraknie.Nie smiejcie sie takie moje gdybanie ;) W sumie po tym moim plamieniu powiefzialam sobie ze obojetne co będzie ważne aby donosic i zeby bylo zdrowe.
Ale wydaje mi sie ze chyba kazda z nas tak ma... po pozytywnym tescie kazda mysli oby tylko cosiek ze mna zostal... pozniej oby serduszko bilo, pozniej oby badania prenatalne wyszly pomyslnie a pozniej jest i tak myslenie o wymarzonej plci ♡♡♡♡♡ ;)

wyniki dzis odbieram okolo 16

milego dzionka

Ostatnia edycja:
Vivienka będziemy czekały na wyniki dzisiejszej bety kciuki kochana, siusiaków tam na Górze dostatek - więc na pewno dla was nie zabraknie :tak: zrobiłaś baaardzo dużo by mieć teraz synka, tak więc możesz spać spokojnie, bo zrobiłaś wszystko co mogłaś - pamiętam że oczy niebieskie, elmo podobnie jak ty bardzo przykładały się do starań, spełniły chyba 6 czynników i cieszą się teraz wymarzonymi synkami i u ciebie tak na pewno będzie :tak::-)

Kate jaki masz plan na zakwaszanie się po staraniach? jaki zakwaszacz będziesz używała?

...nie pamiętam której z was to obiecałam (Justi, Gdusia..?). To są przepisy które wysłaliśmy na konkurs

White Plate: Muszle z orzechowym pesto

drugi przepis był na sałatkę: roszponka/szpinak/może być dowolna mieszanka sałat plus pomidorki koktajlowe, cebula czerwona, ser mozarella. Do sałatki sos miodowy z tej strony SOSY - Przepisy na sosy, majonezy, dressingi i dodatki

...dlaczego sygnaturki mi zniknęły?

Ostatnia edycja:
Hejka!

Vivienka
, nie robiąc niczego mieli około 50% a to wbrew pozorom bardzo wiele :-D, jak wspomniała małe liski siusiaczka dla Ciebie też nie zabraknie :-) Moja siostra, siostra jej męża czy 3 moje koleżanki mają synka a potem córkę bez żadnego planowania, daj potem znać czy to synuś u znajomej :-) Trzymam mocno kciuki za wyniki i czekam jak na szpilkach. Warto sprawdzić też estradiol bo on również jest w ciąży potrzebny a przy niewydolności ciałka żółtego czasem produkuje ono też za mało estradiolu i trzeba go suplementować, skoro się już zatem kłujesz to lepiej sprawdzić wszystko :-)

Piraniu czy Tobie przypadkiem sie nie zablokowało mnie ? :) ja ma tel nie widzę Twoich postów chyba ze jakiś błąd

Moja dr niestety w rym tyg jeszcze nie przyjmuje jej pracownica powiedziała ze zadzwoni w piątek i mi powie na kiedy mogę przyjść :(

reklama
O teraz zobaczyłam ;) ale wcześniejszych tylko na tel nie widziałam

Tak łykam :)

Jak na razie czuje dziwny spokój i nie dopuszczam złych myśli :)
Musi sie udać
Do męża mowię widzisz jak sie spiąłeś żeby do lekarza nie iść ;)

Do góry