reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Matik moim zdaniem i i Piranhi tez bo napisala ci ;)
Lepiej łykac tym niezaszkodzisz a możesz pomóc wrazie slabej ciąży.
Moj lekarz mi mówił ze jesli jest ciaza to ja potrzyma,jesli niema wywola okres.
Takze zalatwiaj kolejne bo trzeba brac do wyksztalcenia łożyska do okolo konca 12 tc :)

Matik &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

u mnie chyba też widzą chłopca jednak

I have to lean boy off these??????- może ktoś mi to logicznie określić??????:sorry2:

Piraniu dzieki , wiec biorę i zalatwiam kolejne i odstawiam termometr żeby mnie nie denerwował

Dziwne ale nie widać na moim tel waszych wypowiedzi odnoszących sie do mnie :(
Dopiero na kompie widzę :(
Dziwne

Ana ale byłaś jeszcze gdzieś potwierdzać ?

A my tu dzisiaj tyle do ciebie kochana piszemy :))

Ana87 niepomoge ci ja to zawsze kopiuje i na tlumacza wrzucam ale na kompie :)
Aniu glowa do góry wazne ze nosimy zdrowe dzidzirki a to najwazniejsze,wystarczy popatrzec nawet tu na forum ile dziewczyn stara sie i nieumie zajsc w ciążę albo ja traci.
My mamy to szczęście ze zaciazylysmy :)
Ściskam cie mocno ♡

Ana podaj linka gdzie sa twoje zdjecia na in-gender ?

Ostatnia edycja:
piranho dziekuje za przeslanie tabeli wlasnie takiej szukałam w necie ;)
bete i progesreron mam na liście jutrzejszych zadan a czemu estradiol?
wiesz moze jak szybko zmienia się poziom hormonu tsh jak jest ciaza. robilam dwa tyd temu i mialam cos okolo 1,4

kevinka wspaniałe podejście co do ciąży i płci :* ja bardzo chcialam chlopczyka i naprawde duzo zrobilam zeby spelnic czynniki na chłopca ale po moim plamieniu stalo sie dla mnie ważniejsze Donosic ciaze do konca!! Wiem ze bym sie zalamala jak by cos poszlo nie tak :( :(

nie potwierdzałam płci nigdzie. na in-gender większość dziewczyn pisze że nic nie widać ale dwie napisały ze to chyba siusiak.

ja bardzo się ciesze ze zdrowego dzieciątka ale to siedzi w głębi mnie - nie potrafie sobie wewnętrznie z tym poradzić. nie wiem czy ktokolwiek mnie zrozumie..................................:((((((
Error :-( at Ingender.com

Ana, Diamonds 5 napisała, że z tych zdjęć skłania się w kierunku chłopca.

Zaraz doczytam resztę i odpiszę bo miałam teraz tylko sekundkę i przeczytałam ostatnie posty.

reklama
Dziewczyny ale napisałyście od rana ;) Muszę lekturkę nadrobić :)

Iweet, Kate.. Migdałów nie można , bo zawieraja dużo potasu..ale tez duzo wapnia :)

Kevinka Ja podejrzewam od jakiegos czasu Add u synka....adha nie ma, bo mam porownanie z kolega jego który to ma, chodz Pani w przedszkolu w opini napisala- "szuka okazji do biegania i skakania"... ale AdhD nie ma na pewno :) Zobaczymy co bedzie jak pujdzie drugi rok do zerówki , co wychwycą :)

Vivienka Szerokiej drogi i kciuki za maleństwo &&

MATIK KCIUKI TRZYMAM &&&&&&& Niech ta kreska ciemnieje i dzidzia zostaje z Tobą !!

Justi_ Kciuki za staranka &&& :) Ja już nawet nie pisze o infekcjach....niech one juz sobie pujdą precz od nas wszystkich...ja sie tak umordowałam tydzien temu, a juz czuje od wczoraj że znów katar łape, chyba kupie Sudafed bo ile można... a i do staranek sie przyda :) ja juz sie doczekac nie mogę :)
Justi_ Z tymi domami już tak jest, człowiek sie zastanawia i zastanawia, mysli ze sie znajdzie cos fajniejszego, a potem sie okazuje ze ktos nas ubiegł, jak jednak stwierdzamy że kupujemy ... Ja tak sie o działkę martwiłam..bo mam takie szczęście że nic mi się nie udaje kupić..ale pierwszy raz - udało się :) Tyle że bardzo drogo, ale jest :)

aljul Porzeczki-chyba na grupie zamknietej-wykluczyłyśmy z diety dziewczynkowej, ale nie pamietaj czemu :)

A ja mam taka stronke z produktami ktore zakwaszaja i sa tam wymienione- napoleonki, takie ciastka różowe, puchate...z masy malinowej parzonej.....moze przez to moje Ph przed suplementami było niskie? ;) ja po 2 takie wielgie ciacha dziennie zjadałam :)

male liski Kochani Ci Twoi chłopcy :) Powiem Ci że chciałabym kiedyś doświadczyć takiego widoku braterskiej miłości :) no i siostrzanej też ;))) Zobaczymy co mój mały wymyśli :)
Ostatnio czesto mi sie pyta- czy mam dzidziusia w brzuchu...albo czy jak bede miec dzidziusia czy mu powiem :) Zawsze mu mówie- ze powiem tylko jemu i ze to bedzie tajemnica,że tylko On i tata będą wiedzieć :) Tak postanowiłam, że jak najdłużej nikomu nie powiem :)

aljul, kate.. Wasi chłopcy też są do pozazdroszczenia :) Fajnie że udaje się traktować wszystkich równo..bo u mnie zawsze było że ja starsza i mam ustąpić bratu, zawsze brat był lepszy...teraz w sumie też..

Do góry