reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mając kkoto dzieci ludzie często cholbia jedno a resztę gorzej traktują
Widzę to nawet u znajomych
My staramy sie z każdym po równo :) od urodzenia

Wiecie co ja wczoraj chciałam wypić ?
Zobaczyłam reklamę piwa na brązowym tle i taka mnie nasza ochota na takie piwo z czekolada :) najpierw męża zapytałam czy jest takie bo ja nie piwoszka a on ze nie ma

reklama
kate o jakiej sałatce piszesz że robiłaś?
Tak mi przyszło do głowy że może można by ugotować pierś, jajko i pokroić, dodać żurawinę, pora, jabłko i majonez albo majonez z dodatkiem jogurtu? Można też dodać tę fasolkę zieloną - wszystko dziewczynkowe zdaje się

ja wcinam zieloną fasolkę szparagową - dziewczynkowa na pewno :tak:

my również traktujemy dzieci jednakowo, a przynajmniej staramy się - to najgorsze moim zdaniem co można zrobić, wychowując dzieci, porównywać ciągle i traktować jedno jako "lepsze" drugie jako "gorsze". To zostawia duże ślady potem w psychice, wpływa na samoocenę i na relacje późniejsze z rodzeństwem. A ja bym bardzo chciała żeby chłopaki moje mając lat 20, 30, 40...widywali sie ze sobą, kumplowali, pomagali sobie nawzajem i wierzę, że na takie relacje trzeba pracować "od pieluchy" :)

Kevinka bardzo fajne podejście "nikt tak nie będzie miał w rodzinie" :) ja patrzę na chłopaków Kate, na ich zdjęcia rodzinne - super widok. Takie dużej rodziny - czy to trzy dziewczyny czy trzech chłopaków, czy mix - to tylko pozazdrościć. Ale halo, przecież jeszcze nie przekreślamy szansy u ciebie na córcie - niedługo się dowiemy, może jednak, kto wie :)

Kate dokładnie taką samą sałatkę sobie robiłam

Ostatnia edycja:
Matik co do luteiny czy innych takich tabletek jak zaczniesz brac to musisz brac przynajmniej do 12 tc a ty masz tylko 4 ...to chyba niebardzo dobry pomysl

A hak to bylo z serduszkiem bo kiedys pisalyscie ze u dziewczynek tetno szybsze czy cos takiego
Przypomnijcie mi jak to bylo ?
Male listki ja mysle ze niezawsze z dziewczynkami szybciej test wychodzi ;) Jeszcze raz to moje z 12 dni po owulacji jeden z rana choc nie naczczo bo chodze w nocy siku i pic ;)
Drugi po chyba dwoch kawach i ilus szklanek wody ;)
Napewno nie po nirpiciu 4 godz ;)

reklama
Do góry