reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mając kkoto dzieci ludzie często cholbia jedno a resztę gorzej traktują
Widzę to nawet u znajomych
My staramy sie z każdym po równo :) od urodzenia

Wiecie co ja wczoraj chciałam wypić ?
Zobaczyłam reklamę piwa na brązowym tle i taka mnie nasza ochota na takie piwo z czekolada :) najpierw męża zapytałam czy jest takie bo ja nie piwoszka a on ze nie ma

reklama
kate o jakiej sałatce piszesz że robiłaś?
Tak mi przyszło do głowy że może można by ugotować pierś, jajko i pokroić, dodać żurawinę, pora, jabłko i majonez albo majonez z dodatkiem jogurtu? Można też dodać tę fasolkę zieloną - wszystko dziewczynkowe zdaje się

ja wcinam zieloną fasolkę szparagową - dziewczynkowa na pewno :tak:

my również traktujemy dzieci jednakowo, a przynajmniej staramy się - to najgorsze moim zdaniem co można zrobić, wychowując dzieci, porównywać ciągle i traktować jedno jako "lepsze" drugie jako "gorsze". To zostawia duże ślady potem w psychice, wpływa na samoocenę i na relacje późniejsze z rodzeństwem. A ja bym bardzo chciała żeby chłopaki moje mając lat 20, 30, 40...widywali sie ze sobą, kumplowali, pomagali sobie nawzajem i wierzę, że na takie relacje trzeba pracować "od pieluchy" :)

Kevinka bardzo fajne podejście "nikt tak nie będzie miał w rodzinie" :) ja patrzę na chłopaków Kate, na ich zdjęcia rodzinne - super widok. Takie dużej rodziny - czy to trzy dziewczyny czy trzech chłopaków, czy mix - to tylko pozazdrościć. Ale halo, przecież jeszcze nie przekreślamy szansy u ciebie na córcie - niedługo się dowiemy, może jednak, kto wie :)

Kate dokładnie taką samą sałatkę sobie robiłam

Ostatnia edycja:
Matik co do luteiny czy innych takich tabletek jak zaczniesz brac to musisz brac przynajmniej do 12 tc a ty masz tylko 4 ...to chyba niebardzo dobry pomysl

A hak to bylo z serduszkiem bo kiedys pisalyscie ze u dziewczynek tetno szybsze czy cos takiego
Przypomnijcie mi jak to bylo ?
Male listki ja mysle ze niezawsze z dziewczynkami szybciej test wychodzi ;) Jeszcze raz to moje z 12 dni po owulacji jeden z rana choc nie naczczo bo chodze w nocy siku i pic ;)
Drugi po chyba dwoch kawach i ilus szklanek wody ;)
Napewno nie po nirpiciu 4 godz ;)

reklama
Do góry