zakrecona
Fanka BB :)
Witajcie :-)
Nuuska super stroje
Podoba mi sie 2 i 3 choć 1 fajny bo lubie żółty ale z tym brązem coś nie dokońca bedziesz cudnie wyglądać Ja Ci powiem żę w stroju paradowałam jak byłam mała wiec dla mnie to nie jest szok Ogólnie jestem zakompleksiona i nie wiem co by musiało sie stać żebym w stroju wyszła
Kevinka straszna tragedia Współczuje rodzicom
nie sprawiedliwe to życie Super masz chlopaków Nieżly plac zabaw mają 
Matik tak jak piszą dziewczyny to był znak żebyś rzuciła fajki
mam nadzieje że blizny nie zostaną
Maran-atha do dzieła kobieto Jesteś rewelacyjnie przygotowana i na pewno sie uda
Dorcia a wiesz że dzisiaj myślałam o Tobie
oczywiście że bedziesz miała dobre wieści nie ma innej opcji :* a doległości no cóż taka kolej rzeczy
Mar-chew ty sie waga nie przejmuj Na pewno szybko zlecą kg Bieganie przy dziecko nieżle wyciąga (widze po mojej siostrze)
Vivienka kciuki dalej zaciskam i bedzie dobrze Zobaczysz
Niedługo Twoja księżniczka będzie miała braciszka 
Anna, Kevinka wiem co przeżywacie Ja też niedawno byłam w tej sytuacji i nie mogłam się doczekać kiedy sie dowiem kto siedzi u mnie pod serduszkiem Ta niepweność jest straszna z biegiem czasu uważam że przesadzałam i głupio mi bo przecież najważniejsze żeby maluszek był zdorwy ale ta niepwenośc byłą strasznie męcząca Trzymam kciuki za Wasze marzenia aby się spełniły
Piranhu głowa do góry Niedługo dla Was zaświeci słonko i wszytsko będzie dobrze Tego Wam życze z całego seruszka Zasługujesz na to kochana:*
U nas też dzisiaj gorąco ale rano zmotywowaliśmy sie i poszliśmy na spacer do lasu i tak 7,5 km udało się przejść
Troszke sie dotleniłam
wczoraj w w pracy zrobiłam prezent mojemu M i odkurzyłam auto a kolega z pracy umył
po poracy pojechaliśmy na działke do M rodzicó na grilaa i nazrywaliśmy porzeczek i borówek
a póżniej przyszła moja siostra ze szwagrem i Lenką
Jutro i we wtorek mam wolne
ostatnio testuje odżywke do pazurków Eveline, Nail Therapy Professional, 8w1 Total Action, Skoncentrowana odżywka do paznokci - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC) i musze Wam powiedzieć że jak narazie jest super więc polecam
Miłego wieczoru dziewczyny
Nuuska super stroje
Kevinka straszna tragedia Współczuje rodzicom
Matik tak jak piszą dziewczyny to był znak żebyś rzuciła fajki
Maran-atha do dzieła kobieto Jesteś rewelacyjnie przygotowana i na pewno sie uda
Dorcia a wiesz że dzisiaj myślałam o Tobie
Mar-chew ty sie waga nie przejmuj Na pewno szybko zlecą kg Bieganie przy dziecko nieżle wyciąga (widze po mojej siostrze)
Vivienka kciuki dalej zaciskam i bedzie dobrze Zobaczysz
Anna, Kevinka wiem co przeżywacie Ja też niedawno byłam w tej sytuacji i nie mogłam się doczekać kiedy sie dowiem kto siedzi u mnie pod serduszkiem Ta niepweność jest straszna z biegiem czasu uważam że przesadzałam i głupio mi bo przecież najważniejsze żeby maluszek był zdorwy ale ta niepwenośc byłą strasznie męcząca Trzymam kciuki za Wasze marzenia aby się spełniły
Piranhu głowa do góry Niedługo dla Was zaświeci słonko i wszytsko będzie dobrze Tego Wam życze z całego seruszka Zasługujesz na to kochana:*
U nas też dzisiaj gorąco ale rano zmotywowaliśmy sie i poszliśmy na spacer do lasu i tak 7,5 km udało się przejść
Miłego wieczoru dziewczyny
Ostatnia edycja: