reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie :-)

Nuuska super stroje :) Podoba mi sie 2 i 3 choć 1 fajny bo lubie żółty ale z tym brązem coś nie dokońca bedziesz cudnie wyglądać Ja Ci powiem żę w stroju paradowałam jak byłam mała wiec dla mnie to nie jest szok Ogólnie jestem zakompleksiona i nie wiem co by musiało sie stać żebym w stroju wyszła :(

Kevinka straszna tragedia Współczuje rodzicom :( nie sprawiedliwe to życie Super masz chlopaków Nieżly plac zabaw mają :)

Matik tak jak piszą dziewczyny to był znak żebyś rzuciła fajki :p mam nadzieje że blizny nie zostaną

Maran-atha do dzieła kobieto Jesteś rewelacyjnie przygotowana i na pewno sie uda :)

Dorcia
a wiesz że dzisiaj myślałam o Tobie :)oczywiście że bedziesz miała dobre wieści nie ma innej opcji :* a doległości no cóż taka kolej rzeczy :)

Mar-chew ty sie waga nie przejmuj Na pewno szybko zlecą kg Bieganie przy dziecko nieżle wyciąga (widze po mojej siostrze)

Vivienka kciuki dalej zaciskam i bedzie dobrze Zobaczysz:) Niedługo Twoja księżniczka będzie miała braciszka :)

Anna, Kevinka
wiem co przeżywacie Ja też niedawno byłam w tej sytuacji i nie mogłam się doczekać kiedy sie dowiem kto siedzi u mnie pod serduszkiem Ta niepweność jest straszna z biegiem czasu uważam że przesadzałam i głupio mi bo przecież najważniejsze żeby maluszek był zdorwy ale ta niepwenośc byłą strasznie męcząca Trzymam kciuki za Wasze marzenia aby się spełniły

Piranhu głowa do góry Niedługo dla Was zaświeci słonko i wszytsko będzie dobrze Tego Wam życze z całego seruszka Zasługujesz na to kochana:*

U nas też dzisiaj gorąco ale rano zmotywowaliśmy sie i poszliśmy na spacer do lasu i tak 7,5 km udało się przejść :) Troszke sie dotleniłam :) wczoraj w w pracy zrobiłam prezent mojemu M i odkurzyłam auto a kolega z pracy umył :) po poracy pojechaliśmy na działke do M rodzicó na grilaa i nazrywaliśmy porzeczek i borówek :) a póżniej przyszła moja siostra ze szwagrem i Lenką :) Jutro i we wtorek mam wolne :) ostatnio testuje odżywke do pazurków Eveline, Nail Therapy Professional, 8w1 Total Action, Skoncentrowana odżywka do paznokci - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC) i musze Wam powiedzieć że jak narazie jest super więc polecam :)

Miłego wieczoru dziewczyny :)

Ostatnia edycja:
reklama
Nuuuska a jaki kolor wlosow masz?
Mnie bardzo znów ten żółty sie podoba ladnie będzie przy opaleniznie wyglądać. I ten ostatni tez bardzo ładny.
Pierwszy jak dla mnie taki prosty :)

No dobra zdolowalam sie trochę ze az tyle dziewczyn poteierdzilo chłopaka :/
Tu nie chodzi o ta piękność, tylko róże, sukieneczki spineczki
I przedewszystkim kontakt mama córka czego przy synach i matkach niema :(

Ale moja przyjaciolka nagadala mi!
Ze kiedys usg niebylo a teraz na forach juz potwierdzają płuc :p
Ona mówi ze ja córkę bede miala tak jak ki ciążę przepowiedziala ;)
I uwierzy jak zobaczy,i ja tez tak obstawiam musze poczekac :/

Ostatnia edycja:
Mi też sie podoba 2i 3 :-)
Z tych trzech usg to ostatni wygladal mi na dziewczynkę bo te biale linie jak na pierwszym zdjęciu ciekawa jestem
O kawie to czytałam ze w RPA robili badania na kobietach dlatego spytalam.

Dorcia!! Kochana, mnie nie było parę tygodni i dopiero dziś doczytałam że Wam się udalo zaciążyć!! Słońce, ogromne gratulacje!! Ściskam mocno:tak:

Vivienka, super plan :tak: i cieszę się ogromnie, że plamienia ustały, będzie dobrze, zobaczysz.

zakręcona, też uważam, że niepewność jest gorsza od prawdy, już nieważne jaka ta prawda jest :-) Dzięki kochana za to co napisałaś, tak bardzo bym chciała by sytuacja wreszcie zmieniła się na lepsze bo teraz jest naprawdę bardzo źle.

Kevinka, czasem intuicja matki jest najlepszym wyznacznikiem, z całego serca życzę Ci kochana córeczki i mocno trzymam za nią kciuki! Kiedy masz kolejne USG?

Ana, za Ciebie i Twoje dzieciątko również mocno trzymam kciuki, to forum jest magiczne i liczę, że spełnią się wszystkie Wasze życzenia.

Piranhu tego właśnie Ci zycze zeby przyszly te lepsze dni :-* i kciuki za peace Twojego M zaciskam,:-)

Nuuska przeczytalam na grupie ale jutro juz odpisze Nie denerwuj sie kochana

Kurcze niech fla kazdej z nas zaswieci slonce i przyjda lepsze czasy
U mnie znowu mama napsula mi nerwów przez ostatnie 2 tyg :-( juz trace wiarę se będzie dobrze

Dobranoc :-*

Nuska, ładnie Tobie będzie w jakimkolwiek stroju. Ja też je wczoraj oglądałam. :tak: W zeszlym roku też miałam tej firmy i polecam. Ładnie wygląda. Moje sąsiadki były zachwycone. ;-)
Piranhu, trzeba myśleć pozytywnie i słonko dla Was wkrótce zaświeci. Fajna babka z Ciebie i pozytywna karma powinna wrócic ze zdwojoną siłą. Tego życzę.
Kevinka, mocno kibicuję Tobie, żeby była córka, ale kogokolwiek nie nosisz pod serduszkiem, nie da się zaprzeczyć, że ta dzidzia była Wam pisana. I tyle. :tak:
Maran-atha, złoto jest na chłopca? Ja sobie myślę, że chyba spełniam większość czynników na chłopca właśnie. Noszę złoto, lubię owoce i warzywa, mój mąż je tylko warzywa, owoce i mięso, więc typowo na chłopca. U nas chyba tylko cud dałby dziewczynkę. :-D Tyle że m. się tak czy inaczej upiera przy trzecim. A najlepiej i czwartym - byle nie za jednym razem. Tylko ja też mam już 33 w tym roku i jakoś wydaje mi się, że to dla mnie ostatni dzwonek.

reklama
Verita, przepraszam, bo to źle mogło zabrzmieć. Moja kuzynka swoje pierwsze urodziła w wieku 38, drugie dwa lata później. Ja po prostu wolałabym, żeby różnica między dziećmi nie była za duża. Między synem a córką są cztery lata i czasami odnoszę wrażenie, że to przepaść astralna. Teraz byłoby 5 lat, pod warunkiem, że niedługo zabierzemy się do pracy. Moja babcia bardzo szybko przeszła menopauzę i boję się, że u mnie mogłoby być podobnie. Może to bez sensu myślenie, ale jednak nie daje spokoju.

Do góry