reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana ja tam buleczke widze u ciebie

Tu moj syn w 15 tyd

Załączniki

• 1405697689497.jpg
    1405697689497.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Kevinka o ile nub to to, co zaznaczyłam w kółkach,

nub1k.jpgnub2k.jpg

to powiedzialabym, ze chlopiec (po ksztalcie i tym jak sterczy na drugim zdjeciu), ale ja nie jestem jakaś szczególnie biegla w temacie, więc weź na to poprawkę...

Załączniki

• nub1k.jpg
    nub1k.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 92
  • nub2k.jpg
    nub2k.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 73
Kevinka- dziękuje za miłe słowa i zdjęcia. powiem szczerze że nadal mam silne przeczucie że to dziewczynka aż sama siebie ganie że przecież lekarz mówi co innego. powiem szczerze że jest mi smutno trochę i jestem zawiedziona dlaczego się nie udało... no ale widocznie tak musiało być

Ja wlasnie z tego pierwszego myslalabym dziewczynka bo nieodstaje do góry.
Przy tym drugim wyglada mi to na pepowine ?paluszki?
Ale moge sie mylic bo znawca tez żaden ze mnie :/

Kevinka super że wszystko ok, znajoma miała podobnie też się lekarzowi pępowina przybrała. Na tych zdjęciach się nie znam więc się nie wypowiem ...

Staramy się o chlopczyka i następny @ bedzie na początku sierpnia tak myślę bo dostałam dopiero jeden po porodzie
Mi na usg pani mowila ze jest jakies nachylenie ok 11-14 tyg i oni mierza to nachylenie jakby lechtaczki i po tym wiedzą czy chlopak czy dziewczynka ale dokładnie nie wiem

Dziewczyny a powiedzcie mi czy zeby na in-gender trzyba byc zalogowanym zeby widziec odpowiedzi czy dziewczyny nic mi tam nie napisaly?
Bo ciagle tam lukam a tam nic :/

Hej babeczki!

Obejrzałam zdjęcia, mam już swoje typy, postaram się cofnąć choć kilka postów do tyłu i Wam odpisać, ale dopiero jak dzieciom kolację zrobię, tęsknię za Wami strasznie, no do do napisania za chwilkę :-)

reklama
Wywolalam cie kochana :)

Tak ogladam moje fotki i tak mysle ze tu tez nuba widac ???

Załączniki

• 1405706182786.jpg
    1405706182786.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 43
Do góry