reklama
małe liski
Fanka BB :)
Przykro mi, nie wiem o co chodzi, nie mogę wysłać postu ze zdjęciem. Może spróbuję sam post a zdjęcie oddzielnie...
nie udaje się. mam tekst wiadomości, mogę podesłać zdjęcia obrobione bez nazwiska - jakby któraś z was miała jeszcze konto na in-gender, dajcie znać
nie udaje się. mam tekst wiadomości, mogę podesłać zdjęcia obrobione bez nazwiska - jakby któraś z was miała jeszcze konto na in-gender, dajcie znać
dziewczyny - ponawiam prośbę - dajcie znać ilu z Was sie udało zaplanować płeć dziecka?
mam pospisywane te wszystkie czynniki dziewczynkowe - w miare wszystko jest dla mnie jasne, ale nie bardzo rozumiem badania progesteronu, prolaktyny, testosteronu itd - pomożecie?
mam pospisywane te wszystkie czynniki dziewczynkowe - w miare wszystko jest dla mnie jasne, ale nie bardzo rozumiem badania progesteronu, prolaktyny, testosteronu itd - pomożecie?
Vivienka ma test pozytywne ale dzis jakies plamienie ;/
Ale my zacidkamy kciuki bo musi byc dobrze
Byla bym bardzo wdzieczna gdybys spróbowala wrzucic te fotki.
Potem nam linka podeslac gdzie one sa
Marko niewiem gdzie tu dzuewczyny maja statystyki, ale dużo dziewczyna udalo sie zaplanowac z tymi poradami
Ale my zacidkamy kciuki bo musi byc dobrze
Byla bym bardzo wdzieczna gdybys spróbowala wrzucic te fotki.
Potem nam linka podeslac gdzie one sa
Marko niewiem gdzie tu dzuewczyny maja statystyki, ale dużo dziewczyna udalo sie zaplanowac z tymi poradami
małe liski
Fanka BB :)
Kevinka podesłałam ci tekst wiadomości plus jedno zdjęcie bez twojego nazwiska, może się przyda
reklama
Podziel się: