reklama
Verita prosze najpierw napisz mi o jaka plec bedziecie sie starac, i jak rozumiem w oczekiwaniu od nastepnego miesiaca, czyli we wrzesniu bedziesz spodziewac sie pierwszej starankowej @ tak ? W takim razie podaj mi teoretyczna date wrzesniowej @, wrzuce Cie na liste, a nie do poczekalni
Ana :-):-):-) Lalunia :-) sliczna !
Ana :-):-):-) Lalunia :-) sliczna !
małe liski
Fanka BB :)
Ana dziewczynka????
Kevinka &&&&&&&
Kevinka &&&&&&&
Ana87
Fanka BB :)
dzięki dziewczyny za to ze widzicie dziewczynke
ale lekarz powiedział ze widzi chłopaka na pierwszym zdjęciu widzi moszne a te strzałki to siusiak.
dlatego pytam Was.
on na teorii nuba się nie zna bo wspomniałam to nawet nie wiedział o co chodzi. poszłam do niego bo bierze tanio za usg ale jest dość starawy myślałam że rozwieje swoje wątpliwości , ale nastawiam się już na drugiego syna. starszy ucieszy się bo pragnie brata ......
ale lekarz powiedział ze widzi chłopaka na pierwszym zdjęciu widzi moszne a te strzałki to siusiak.
dlatego pytam Was.
on na teorii nuba się nie zna bo wspomniałam to nawet nie wiedział o co chodzi. poszłam do niego bo bierze tanio za usg ale jest dość starawy myślałam że rozwieje swoje wątpliwości , ale nastawiam się już na drugiego syna. starszy ucieszy się bo pragnie brata ......
reklama
Podziel się: