reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ana 87
Dziekuje :)

Nic na siłę ;)
Znam to wszystko bo kiedys jak bylam pierwszy raz w ciazy pisalam na zwyklym potem przenieslismy sie na zamkniety.
Wiem jak to dziala trzeba kogos sprawdzic itd
Bo to juz sfera prywatna ;)

Jesli mnie przyjmiecie bedzie ok :)
Jak nie to tez ok:)
Wazne ze tu.ze mna piszecie i niezostawiacie mnie ;p

Vivienka o nie :( :( :(
Tak mi przykro ....
Sciskam cie mocno♡

Ostatnia edycja:
Vivienka jak to jesteś pewna ? przepraszam ,może głupio pytam to krwawienie czy plamienie ? w pierwszej ciąży wszystko było ok .?

lenkaod dzis rano mialam brazowe plamienie a teraz jak wkladalam luteine szyjka sie obnizyla i byla brazowa krew :-:)-( pierwsza ciaze stracilam w 17tyg..

Vivienko brązowa krew? gorzej jak krew byłaby żywo czerwona. dopóki @ się nie rozkręci trzymam kciuki za cośka

reklama
Vivienko trzymam kochana kciuki żeby było wszystko dobrze
Czasem zdążają sie krwawienia , najważniejsze to sie nie poddawać !!!!
Proszę Cię tylko sie nie denerwuj
Masz duphaston ? Luteine ? Bierz duże dawki i do lekarza

Do góry