Hallo wszystkim :-):-):-)
Justi a w ktorym ty dniu cyklu jestes bo w stopce stary wykres jest. Lepiej maraton sprobowac bo wtedy wieksze prawdopodobienstwo ze jakis zolnierzyk trafi
Justi niby arbuz jest na chlopczyka ale troche mnie to dziwi bo ma duzo magnezu ktory jest w diecie dziewczynkowej,ale moze chodzi i zawartosc cukru…
Vviedzma nie smutaj sie napewno jest tak jak Nusia napisala ze tak u gory juz czekaja maluszki zeby tylko dac im zielone siwtelko i zeby mogly sie u was w brzusiu zagniezdzic….
Moja kolezanka robila sobie wszytskie z mozliwych badan razem z mezam i staraja sie juz od dlugiego czasu o dzidzie i nic…. Czasem glowa za bardzo pracuje na trybie“ zajscie w ciaze“ i wtedy nie wychodzi.Trzymam za ciebie i za niebieskiego kciukasy &&&&&&&&&&&&
Mamakaja jak tam twoja wczorajsza wizyta??
Kevinka mi bardzo czesto sie sny sprawdzaja a raczej ich odwrotnosc…. Wzeszlym cyklu snilo mi sie ze testowalam i byl pozytyw a w rzeczywistosci byla tylko jedna kreska… a w tym cyklu snilo mi sie ze jest jedna kreska i sie nie udalo a wyszlo jak wyszlo
Takze moze i tobie sny robia psikusa i bedzie dziewczynka.
Trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte,bedzie dobrze wkoncu jak juz sama pisalas nie ma innego wyjscia :*
Iweet sierpien juz prawie za rogiem, trzymam kciuki &&&&&
Airfix myslisz ze witamine b tez odstawiac powoli? Jak dklugo ja brac wogle?I co z ACARD tez odstawic czy brac dalej…. Kurcze metlik w glowie i nie wiem co robic :/ Biore tez royal jelly jedna tabletke dziennie. Bojeeeeee sie odtawic castagnusa
Kochana wlasnie ty sie znasz na tarczycy i suoer mi ostatnio doradzilas jak mialam problemy.Jak to teraz jest w ciazy z tarczyca i tabletkami,endo pwiedzial zeby do niego przyjsc po 12 tyg jak sie zmienia teraczyca i dawka w ciazy?
Co do mleka sojowego pijesz jakies konktertne? Ja uwielbiam mleko sojowe z alpro soya z wapniem- takie slodkawe jest
Male liski wydaje mi sie ze stezenie lh jest rano wieksze dlatego tetsy myla pokazujac prawie pik,takie jest moje zdanie:czasem nawet jak robilam z drugiego moczu to jeszcze byl mocniejszy niz ten kolejny.Daj koniecznie znac po monitoringu co tam ginek wypatrzyl
i co powie na te plamienia jestes teraz w drugiej fazie cyklu tak? Moze masz niski poziom progesteronu ale to tylko moja taka pierwsza mysl
Testowalam kreska pojawila sie juz po 15 sekundach po zanurzeniu paska czulosc 25 ale nie byla mocna jak testowa ale bardzo widoczna nie do przeoczenia.Robialam test clearblue takze chyba mozna na nim polegac....
ale wlasnie zauwazylam ze plamie na barazowo...:-
-
-( chyba fasolka nie chce ze mna zostac : Sad:: Sad:: Sad:
Nusia ciesze sie ze u Oli okazalo sie ze mruganie oczakmi nie takie grozne. Jesz teraz przewaznie warzywa i owoce czy cos jeszcze? Bo skoro odunelas pieczwo to co jesz na sniadanka?
Kochana co do plamienia to walsnie ono mnie najbardziej martwi…. W pierwszej ciazy ktora niestety pozno stracilam mialam tak samo plamienie implantacyjne i pozniej plamilam tez od 8 tyg caly czas i 17 tyg niestety bylo koniec ciazy…. Dzisiaj mialam tak samo brazowe plamienie pomomo ze biore jedna tabl luteiny dopochwowo Zastanaiwm sie czy nie brac dwoch, ale biore jeszcze castagnusa i wit b i acard .Kurcze pokierujcie mnie bo niewiem co robic….
wzrost Progesteronu moze wlasnie widac ale przez to ze biore luteine i castagnusa.A co masz na mysli ze widac na wykresie spadki estrogenow?To dobrze czy zle? Jak spadki to raczej niski poziom estrogenu tak?
A co do „glowy“ to u mnie znowu w tym cyklu jak i w cyklu z corica pomogla klutnia z mama…. Przykre ale widocznie poskutkowalo,dobrze ze teraz ta klutnia byla kilka dni po owu to testosteron mi przynajmniej przez nerwy nie spadl
Kochana ja naprawde kibicuje ci z calych sil!!!!Bylo by wspaniale jak bysmy byly w ciazy w tym samamy czasie
Lilly78 trzymam kciuki aby ten cykl by owocny.
Lenka trzymam kciuki aby wyszedl pozytwny,choc ja sobie obiecywalam ze zrobie test dopiero w piatek,sobote a i tak nie wytrzymalam
Matik piekne widocki,tylko pozazdroscic.
Anna a teraz jestes przed owu czy przed @ jak przed @ to kciuki za fasolke
Zakrecia super juz Igorek wazy!!! Juz prawie kilogram, a jak sobie ty radzisz z ta tempereatura,jak opuchlizna na nogach?
Mieszkanko juz gotowe?
zycze milego dzionka