reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuuśka oj mam nadzieje że do końca roku już mnie na tej liście nie będzie :) ale pierwszeństwo masz Ty i Matik i również bardzo mocno trzymam za Was kciuki :)

reklama
Nusia, super, że z oczkami Oli wszystko w porządku. i zapomniałam pogratulować, kochana, 7kg to nie byle co. teraz ja muszę się wziąć za siebie, bo nie mogę się na siebie patrzeć w lustrze... co do Twojego cyklu, naprawdę super się unormował, teraz to książkowy przykład ;) a kiedy masz wizytę u tego gina? i jak w pracy? ruszyło się coś z cv?
jezu, ja też pocę się jak szalona w nocy, tylko kilogramy mi nie lecą ;)) kurcze, muszę się wziąć za siebie, napisz mi jeszcze raz ile z tych youtubowych ćwiczeń dziennie robisz?
aaa, moja @ około 7 sierpnia

Nusia, Macy w temacie tych zluszczających skarpetek, ja je uwielbiam, faktycznie, na teraz to nie jest najlepszy pomysł, bo człowiek się masakrycznie w nich łuszczy, ale potem sópki są jak pupcia niemowlaka :) ja mam fiziu miziu na punkcie koreańskich kosmetyków i moje skarpetki zamawiałam z Korei na ebayu Holika Holika Baby Silky Foot ONE Shot Peeling Korea Cosmetics | eBay cenowo też wcale nie są droższe niż te u nas

Justi, tak chcemy zacząć na poważnie teraz, ale też nie chcę jakoś strasznie się nastawiać, że już teraz, koniecznie. Staram się póki co luźno podchodzić do staranek. Wiadomo, też gdzieś z tyłu głowy jest strach, żeby nie powtórzyła się historia sprzed paru miesięcy..

iweet84 kochana jak na razie to ja sie obawiam ze zostane na samym koncu, ale wiem ze to tylko cyferki - coski na pewno juz czekaja gdzies tam u gory w kolejce do Naszych brzuszkow :tak::happy2:

liluś ja cwicze raz dziennie po 30minut 10minut na brzuch na przemiennie z treningiem abs/10 posladki/ 10 na ramiona na przemiennie z plecami i klatka piersiowa. Na przemiennie tzn dzien na dzien :tak: Oczywiscie ze mozesz cwiczyc wiecej, czesciej, jak i dluzej melB - YouTube tu na stronce masz rowniez treningi dniowe z wyzwania melB ale tych nie robilam, wiem ze jeszcze na to za wczesnie i nie dalabym rady. Mam zamiar w sierpniu cos zmienic, tzn wydluzyc czas cwiczen badz zmienic program, ale zobaczymy ile uda mi sie jeszcze zrzucic do konca miesiaca. Mam nadzieje na conajmniej 2kg :-pU mnie zaczelo sie glownie od Ł. on codziennie biegal po 15km, teraz troche odpuscil ale uswiadomilam sobie ze on robi dla siebie cokolwiek a ja nic, znajdujac coraz to nowe wymowki, a tak na prawde po prostu mi sie nie chcialo, bo lepiej bylo usiasc i zajadac zaladek wszystkim co popadlo. Nie mialam nadwagi, tzn wedlug skali BMI moja waga byla prawidlowa, ale dla mnie 72kg przy wzroscie 173cm to troche za wiele...zle sie czulam sama ze soba, ubrania coraz ciasniejsze sie robily, gdzie ja i rozmiar 40 na tylku:baffled:
z praca bez zmian, CV rozsylam, po urlopie chce ruszyc z tym porzadnie pelna para. Odezwal sie juz jeden pracodawca, tez ze sluzby zdrowia, teoretycznie fajna oferta pracy, ale po rozmowie okazalo sie to zupelnie inaczej niz przedstawiala to kobieta przez telefon. Bede szukac poki nie znajde :tak: poki co, modle sie zeby pociagnac tam jeszcze pare miesiecy...
A co do skarpetek, hah ja sie smieje, bo nogi opalilam a tu skora zaczela schodzic i co ? i teraz bede miec plamy :ninja2: chcialam je wyprobowac i na prawde rewelacja, jak opisuja schodzi wszystko co powinno i skora od razu zupelnie inna, w koncu stopy wygladaja jak z gazety :-D

Kurcze wy tez nic nie widzicie na tych zdjeciach :/
Moze Piranha cos tam wykryje :)

Zazdroszczę stóp niemowlaka ja tez ogólnie mam bardzo suche stopy ze skłonnością do pękania. Musze sie rozejrzeć u mnie za takimi skarpetkami ;)

Ja mam juz termin u specjalistów z tą
P.karkowa.
Ale wiem ze bedzie dobrze bo inaczej być nie może ;)

Kevinka ile wynosi przezierność karkowa? I czy kość nosowa była widoczna? Super podejście masz. Nie ma co się stresować. Znam bardzo dużo przypadków gdzie przezierność karkowa była za wysoka a dziecko było zdrowe. Ja niestety na nubach w ogóle się nie znam ale myślę że Piranha na pewno się wypowie. :)

Matik trzymam kciuki za Ciebie i Nuuuśke. Staracie się chyba najdłużej więc już na Was pora. A w nagrodę powinnyście dostać Ty- córę a Nuuśka synka. :)

Ja się dziś dowiedziałam że kuzynka która ma już synka teraz będzie miała córeczkę. Cudowna wiadomość, aż się rozmarzyłam :)

Ostatnia edycja:
Iweet84 u mnie bylo 0.33 mowila mi ze jak jest ponad 0.3
Jak jest ponad to wlasnie posylaja dalej aby to sprawdzic dokladnie u specjalistów moze krew itd.
Dam jutro znac co mi tam powiedzieli.
Przyznam szczerze ze w buzke sie niewpatrywalam bardziej dol mnie interesowal :)

Ja ogolnie od samego początku mieszkania tu w hamburgu chodze do jednego lekarza kazda ciaze on mi prowadzi mam do niego 100% zaufania!
Pomaga mi w każdej sytuacji , mam jego komorkowy nr czasem zdarzały sie przypadki ze dla mnie otwieral praxis bo np byl remont,niedziela itd a mi cos albo bylo lub wychodzil mi w ten dzien monitoring :)
Zloty czlowiek pomogl mi zajsc w druga ciaze.w trzecia bardzo pomagał ale blokada byla u mnie w glowie ;)
No i niestety dzis go niebylo wylecial gdzies na urlop i bylam u innej milej kobiety na tym badaniu mila i wszystko ok ale zaufania jak do mojego lekarza niemam.
Dlatego tak podchodze do dzisiejszego badania ;)

A ja wam wszystkim życzę abyście jak najszybciej zaciazyly :)
Dopinguje i zaciskam kciuki ;)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nie udzielam sie zadnym forum tylko tu z wami jestem :)
Tu jest tak fajnie :)
Atmosfera super doping i bez żadnych afer!

Buzki dla was

Ostatnia edycja:
reklama
Vivienka zobaczymy ...mój synek ma we wtorek ma 2urodzinki i wtedy chce zrobić test ...będzie co będzie a jak się uda to będzie prezencik dla Niego przywieziony z Krety iihih

Kevinka trzymam kciuki za córcię

Do góry