reklama
maran-atha
Fanka BB :)
Kevinka super wiadomość
Matik2012
Kevinka super wieści
Dawaj dzidzi fotki
Dawaj dzidzi fotki
Załączniki
małe liski
Kevinka nie znam się generalnie na nubach, ale sporo zdjęć nubów dziewczynkowych obejrzałam na in-gender i jeśli to co widzę na drugiej fotce to nub to jest on baaardzo dziewczynkowy :-) ale fajna dzidzia. Na ost fotce chyba "wyrostek" jest mocno do góry ułożony
male listki a moglabys tam moje fotki przeslac
Zobaczymy co dziewczyny powiedza ja tez zabardzo sie nieznam.
Niewiem czy tam cos widac czy nie,tamte dziewczyny sie znaja to dadza swoja opinie
dzis powiedzialam ze chyba dziewczynke widze lekarz tylko sie usmiechnal,i powiedzial ze niemoze nic powiedziec
Ale dal wizytowke i powiedzial ze za tydzien moze wyslac nam maila i odpowiedzia co on przypuszcza
Ale ja wierze ze wy mi tu wczesniej powiecie
Na moje oko na ostatniej fotce to chyba paluszki tak odstaja,ale niewiem nieznam sie na tyle.
Tak mi to poprostu wyglada.
Zobaczymy co dziewczyny powiedza ja tez zabardzo sie nieznam.
Niewiem czy tam cos widac czy nie,tamte dziewczyny sie znaja to dadza swoja opinie
dzis powiedzialam ze chyba dziewczynke widze lekarz tylko sie usmiechnal,i powiedzial ze niemoze nic powiedziec
Ale dal wizytowke i powiedzial ze za tydzien moze wyslac nam maila i odpowiedzia co on przypuszcza
Ale ja wierze ze wy mi tu wczesniej powiecie
Na moje oko na ostatniej fotce to chyba paluszki tak odstaja,ale niewiem nieznam sie na tyle.
Tak mi to poprostu wyglada.
Ostatnia edycja:
iweet84
Kevinka ja też się nie znam więc nie pomogę. Nie rozumiem czemu lekarz teraz nie mógł powiedzieć a za tydzień na maila Wam bedzie mógł wysłać odpowiedź co przypuszczał? U mnie na usg w 12tc lekarz powiedział od razu że chłopak a w 20tc wpisał do kartoteki "płeć męska"
reklama
małe liski
Kevinka nie sugeruj się proszę tym co ci napisałam bo nie znam się na tym - na drugim zdjęciu może być nub a może to pępowina, bo dosyć długa na czwartym - jeśli to wyrostek to do góry ułożony jak przy chłopcu, ale to może rączka a nie nub
z chęcią pomogę z in-gender, ale mogę dopiero wieczorem przysiąść na spokojnie do komputera, napisz teraz do Piranhi myślę że ona szybciej oceni zdjęcia
z chęcią pomogę z in-gender, ale mogę dopiero wieczorem przysiąść na spokojnie do komputera, napisz teraz do Piranhi myślę że ona szybciej oceni zdjęcia
Podziel się: