reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
male liski, iweet ja juz tez nie moge doczekać się jak Vivien zacznie mówić. Rozplakalam się jak powiedziała po raz pierwszy mama :D

male liski ale jeżeli chodzi o to plamienie to i tak wiecej jak zapodawac luteine nie moge nic więcej zrobic tylko czekać. ...

maran macie na mysli ta katastrofę lotnicza??

Ostatnia edycja:
Kate fajny wózek. Od stycznia wprowadziłam nabiał do diety i prawie zrezygnowałam wtedy z chłopczykowych produktów: ziemniaki, owoce, pomidory...Od marca trzymałam się diety z in-gender, dziewczynkowej, od kwietnia łykamy suplementy, od końca maja pilnowałam żeby nie zjadać dodatkowego tłuszczu, żeby wszystko były raczej niskokaloryczne. Kate kiedy zaczynacie dokładnie starania :)?

Witaj jestem :)

Oczywiscie wasze kciuki i mojr podejscie zrobiło swoje ;p
Jest wszystko bardzo ok :)
Wczoraj dzidzia lezala albo owinela sie troche pepowina i akurat ucislo wlasnie w tym miejsci faldki i tym sie uwypuklilo.
Dzis bardzo dokladne usg i rewelacja faldka 2.4 w najgrubszym miejscu gornym a w dolnym 1.7
Kośc nosowa piekna,wszedzie po 5 palców norzady rytm serca super.
Ryzyko 1:3296 :)

Ciesze sie bardzo, co do płci mial podejrzenia ale niestety niemogl nam powiedziec :/
Takie prawo i juz.
Takze nierobie zadnych dodatkowych badan ;)

Dostalam usbstick z fotkami potem przesle bo musze z komputera a pisze tylko z tel.
Komputer juz odpalam bo chce sie z wami pochwalic moja dzidzia :)

Dzieki za kciuki :* :* :*

&&&&&&&&&&&&&&

Kate jakby korciło cię, żeby spróbować już teraz - to zawsze możesz solidnie zakwasić się. Z takiego mocnego zakwaszenia, jeśli wyszłaby ciąża, to moim zdaniem byłaby na pewno córcia.

Kevinka super, że wszystko w porządku - czekamy na foty dzidziusia :)

reklama
Do góry