reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

macy teraz szczepienia to sprawa rodziców, w przedszkolu nie pytają, kart szczepień nie chcieli, w ośrodku pielęgniarki się upominają,
lekarka powiedziała, ze to mój wybór, ona jest świetna lekarką, myśle, ze ma swoje zdanie na ten temat tylko nie wszystko wolno jej mówić, sanepid na razie milczy,
rozmwaiałam kilka dni temu z moją koleżanką ma syna autystycznego po MMR, ma jeszcze 2 młodszych synków, nie szczepi ich, nalezy do innego ośrodka, często ją pytają o szczepienia, powiedziała, ze jeżeli dostanie , zaświadczenie na piśmie, ze nie będzie skutków ubocznych to zaszczepi i dali jej spokój, nikt się pod tym nie podpisze
a ZOO w Krakowie, fajne tylko małe,

dziękuje dziewczyny

reklama
Dzien dobry :)

Male listki tak sex byl codziennie przez 4 dni i zatrzymalismy sie przypadkowo na dwa dni przed owulacja :)
Moze nawet wiecej bo ostatni sex byl poniedzialek o 5 rano po powrocie z pl do hamburga a niewiem o ktorej ale w srode byla owulacja stwierdzone w czwartek przez lekarza :)
Tak mysle ze jajka wygrzane bo jechaliśmy około 12 godzin :)

Ja tez dwa porody naturalne bez komplikacji ;)

Kate wspaniali chlopcy :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1405423136.019945.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1405423162.236072.jpgto widok z lewej mojej strony a z prawej ImageUploadedByForum BabyBoom1405423202.841489.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1405423136.019945.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1405423136.019945.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 29
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1405423162.236072.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1405423162.236072.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 36
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1405423202.841489.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1405423202.841489.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 34
reklama
CZEŚĆ dziewczyny :)
Małe liski gratuluje wygranej :) i to w dodatku podwójnej suuuper to teraz pochwal się nam jakie przepisy tak spodobały się organizatorom ? My robimy urodziny WOjtusiowi urodziny w pierwszy weekend sierpnia i dziś szukałam różnych przepisów na sałatkę do grilla i oczywiscie znalazłam przy okazji wiele innych ciekawych przepisów na sałatki , ale na grilla nie koniecznie :)
Mojemu m. też dużo bardziej podoba sie codziennie szaleństwo od wstrzemiężliwości tymbardziej, że owulkę ma ok 16 dc :o

Mnie nurtuje jedno pytanie PROSZĘ NIE ŚMIEJSCIE SIĘ :) heheh bo Ja sama śmieje się kiedy wam je zadaje :)
czy m. może kończyć przez cały ten czas aż do 2-3 do owulki ?

Martin no to powiem ci szacunek :) porós sn przy bliżniakach oj na to bym sie nie zdecydowała :szok:

ale WIDOKI :) CUUUUDO Zazdroszcze :)

jeśli chodzi o mój poród to miałam bóle krzyżowe, których nie zapomne do końca życia i to chyba przez nie długo nie myślałam o drugim dziecku choc wiedzialam, że bardzo pragnę mieć conajmniej dwójkę.
Gin zapewniał mnie po porodzie, że pomyśli o cc skoro mam taką traumę, ale .... trzeba mnie troszkę poprawić :zawstydzona/y:więc głównie z tego powodu chyba zdecydowałabym się na sn

Kate
ale masz ślicznych tych synów :) wyglądają jak bliżniacy :)

Kevinka opis staranek bardzo obiecujący :) ciekawa jestem teraz jeszcze ardziej kto tam zadomowił się u ciebie w brzuszku :)

Ostatnia edycja:
Do góry