reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny właśnie przed chwilą dowiedziałam się że wygraliśmy dwa kosze z produktami Piotra i Pawła :D jakiś czas temu był konkurs w sklepie PiP - trzeba było podać przepis na danie imieninowe, wysłaliśmy dwa zgłoszenia - jedno ja drugie mąż :D ale się ciesze:)) ....zbliżają sie imieniny mojego m. będzie czym podkarmić i napoić znajomych ;)

Matik opowiadaj!!! jak to jest rodzić bliźniaki sn :) ale pięknie tam macie
Zakręcia dziękuje kochana.Napiszę tutaj - strasznie mi się przetłuszcza cera, co zrobię makijaż, godzina, dwie po już się święce a potem coraz gorzej jest. Też mam trochę zaczerwienioną twarz - nos, lekko policzki. Ale wydaje mi się że to jest efekt stosowania maści benzacne i skinoren....może masz jakieś sprawdzone leki, maści, albo maseczki,mogą też być domowe. Najbardziej chciałabym pozbyć się "świecenia"

reklama
Matik ale widoki!!! Az zazdrosc bierze!!!!
Czyli jesli chodzi o cc ten minimum rok trzeba zaczekac:/ albo im dluzej tym lepiej:/
Jak lezalam w Szpitalu byla tez babka po 4 cesarce z piatym dzieckiem w ciazy. Pamietam ze w 27 tc odeslali ja Na patologie ciazy z zagrazajacym porodem przedwczesnym bo jej sie blizna rozchodzila. A czwarte dziecko rodzila 4 Lata temu!

Ha ha dzięki Zakręcia i małe liski

Jak sie rodzi ? No normalnie tylko po 5 min jeszcze raz trzeba przeć :) i dopiero lozysko i czyszczenie :(

Początek standard a najgorsze rozszerzanie szyjki to było najgorsze
Sam poród niebyłe zły :)
Choć mdlalam z braku sił

Matik właśnie się zastanawiam gdzie jechać na wakacje,
byliśmy 5 lat temu na Furaventura , bardzo fajnie było,
teraz chcieliśmy jechac na własna rękę nie z biura podróży,
chyba Cie pomęcze na pw

Ostatnia edycja:
Kate ja prawdopodobnie w czwartek dowiem sie czy mnie cc czeka, lekarz wtedy oceni wysokosc lozyska I czy nie ma naczyn przodujacych. Fajnie ze mialas mozliwosc znieczulenia. U nas w szpitalu dopiero Od niedawna jest Gaz rozweselajacy. Polozna mowila ze jednej kobiecie zabrac musieli bo tak sie smiac zaczela ze akcje porodowa wstrzymala;)
Male liski ale fajnie !!!Wy szczesciarZe!!! jedzenie w Sam raz Na impreze imieninowa tak jak piszesz:)

mamakaja u nas też jest gaz ale ja go nie brałam, wolałam znieczulenie

Pirhaniu for you
duzego wyboru nie miałam, mało zdjeć zrobiliśmy,
a na końcu śmiejący się słoń

Ostatnia edycja:
Kate, śliczne masz bąble! Gdzie to zoo? Pisałaś coś o Krakowie czy coś pochrzaniłam? Odnośnie szczepień jeszcze napomknę - nie ganiają Ciebie w ośrodku? W szkole pewnie bez problemów, bo teraz szczepienia to problem rodziców nie szkoły i chyba nikt nie wymaga. Mylę się? Ja właśnie szukam szkoły i w jednej jest obowiązek przedstawienia karty szczepień. Napisałam, że córka takowej nie posiada i się dopytali, czy kiedykolwiek będzie. Co z tego wyjdzie nie wiem. Ja szczepienia bym chyba olała, ale boję się wzw b. Nigdy nie wiadomo, gdzie się trafi.
Maran-atha, trzymam kciuki! Wierzę głęboko, że uda się za pierwszym razem! Poważnie. :tak: Sama jestem ciekawa, jak u nas by było, bo problemów z zachodzeniem nigdy nie miałam. Syn się sam zaplanował, a córka za pierwszym cyklem. Byłam pewna, że nic z tego.

reklama
Do góry