małe liski
Fanka BB :)
Dziewczyny właśnie przed chwilą dowiedziałam się że wygraliśmy dwa kosze z produktami Piotra i Pawła jakiś czas temu był konkurs w sklepie PiP - trzeba było podać przepis na danie imieninowe, wysłaliśmy dwa zgłoszenia - jedno ja drugie mąż ale się ciesze) ....zbliżają sie imieniny mojego m. będzie czym podkarmić i napoić znajomych
Matik opowiadaj!!! jak to jest rodzić bliźniaki sn ale pięknie tam macie
Zakręcia dziękuje kochana.Napiszę tutaj - strasznie mi się przetłuszcza cera, co zrobię makijaż, godzina, dwie po już się święce a potem coraz gorzej jest. Też mam trochę zaczerwienioną twarz - nos, lekko policzki. Ale wydaje mi się że to jest efekt stosowania maści benzacne i skinoren....może masz jakieś sprawdzone leki, maści, albo maseczki,mogą też być domowe. Najbardziej chciałabym pozbyć się "świecenia"
Matik opowiadaj!!! jak to jest rodzić bliźniaki sn ale pięknie tam macie
Zakręcia dziękuje kochana.Napiszę tutaj - strasznie mi się przetłuszcza cera, co zrobię makijaż, godzina, dwie po już się święce a potem coraz gorzej jest. Też mam trochę zaczerwienioną twarz - nos, lekko policzki. Ale wydaje mi się że to jest efekt stosowania maści benzacne i skinoren....może masz jakieś sprawdzone leki, maści, albo maseczki,mogą też być domowe. Najbardziej chciałabym pozbyć się "świecenia"