reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

moja sąsiadka ma bliźniaki rodziła sn, 3200 i 330 wazyły i jedno się urodziło o godzinie 23,55 a drugie 0,05
mają 2 różne daty urodznia

reklama
UU kate to blizniaki ?!!
Czy ja cos zle poczytalam ?

Justi jak najbardziej do konca inaczej nieoslabisz plemniczkow ;)
Jesli sie obawiasz to mozesz tez z prezerwatywa ale mnie sie wydaje ze wtedy szanse zmniejszasz.
Bo moze akurat jakis przezyje z 5 dni przed owu ;)a nie z tych na dwa dni przed

Ostatnia edycja:
Martin powiedz mi 500 euro za tydzień wynajmnu dobrze to czytam ? :zawstydzona/y:a jak z ilościa osob tzn Ja myśle o swojej poki co 3 osobowej rodzince ;)

Kevinka :)wiem, że te plemniczki mają być osłabione tylko wlasnie zastanawiam sie czy mają one wędrować do mnie czy np. do prezerwatywy :zawstydzona/y: ale mam dylemat :)

Kate powiem ci sprawa z bliżniakami z ich datami urodZIn troche mnie zbulwersowała, ale chyba już mnie nic w życiu nie zdziwi

jezcze kochana masz szanse na bliźniaki, a może blźniaczki :)

Ostatnia edycja:
dopytam dziś ich i dam Ci znać oki ?
dzięi cięszę się, ze się podoba mi też ich mieszkanko bardzo się podoba nasz niestety taki we wnątrz nowoczesny aż nie jest :tak::-)

Justi do 6 osób można i to jest za tydzień wiec warto sobie kogoś dobrać
Cenny przelotów od 70 do 160 euro i droższe tez sa ale na ogół udaje sie ok 80-100 euro za os

a tu inny domek ale też z naszego osiedla Casa en la Playa para 7 personas en Maspalomas - 871639

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry