reklama
Matik2012
Fanka BB :)
tak można na 10/12 dni jakoś to przeliczają musiałabym ich zapytać
tu jest ich domek w tym ogłoszeniu i nasze osiedle a mój domek po drógiej stronie ich domku :-)
Casa con Campo de Golf para 4 personas en Maspalomas - 1380560
tu jest ich domek w tym ogłoszeniu i nasze osiedle a mój domek po drógiej stronie ich domku :-)
Casa con Campo de Golf para 4 personas en Maspalomas - 1380560
UU kate to blizniaki ?!!
Czy ja cos zle poczytalam ?
Justi jak najbardziej do konca inaczej nieoslabisz plemniczkow
Jesli sie obawiasz to mozesz tez z prezerwatywa ale mnie sie wydaje ze wtedy szanse zmniejszasz.
Bo moze akurat jakis przezyje z 5 dni przed owu a nie z tych na dwa dni przed
Czy ja cos zle poczytalam ?
Justi jak najbardziej do konca inaczej nieoslabisz plemniczkow
Jesli sie obawiasz to mozesz tez z prezerwatywa ale mnie sie wydaje ze wtedy szanse zmniejszasz.
Bo moze akurat jakis przezyje z 5 dni przed owu a nie z tych na dwa dni przed
Ostatnia edycja:
Martin powiedz mi 500 euro za tydzień wynajmnu dobrze to czytam ? a jak z ilościa osob tzn Ja myśle o swojej poki co 3 osobowej rodzince
Kevinka wiem, że te plemniczki mają być osłabione tylko wlasnie zastanawiam sie czy mają one wędrować do mnie czy np. do prezerwatywy ale mam dylemat
Kate powiem ci sprawa z bliżniakami z ich datami urodZIn troche mnie zbulwersowała, ale chyba już mnie nic w życiu nie zdziwi
jezcze kochana masz szanse na bliźniaki, a może blźniaczki
Kevinka wiem, że te plemniczki mają być osłabione tylko wlasnie zastanawiam sie czy mają one wędrować do mnie czy np. do prezerwatywy ale mam dylemat
Kate powiem ci sprawa z bliżniakami z ich datami urodZIn troche mnie zbulwersowała, ale chyba już mnie nic w życiu nie zdziwi
jezcze kochana masz szanse na bliźniaki, a może blźniaczki
Ostatnia edycja:
Matik2012
dopytam dziś ich i dam Ci znać oki ?
dzięi cięszę się, ze się podoba mi też ich mieszkanko bardzo się podoba nasz niestety taki we wnątrz nowoczesny aż nie jest :-)
Justi do 6 osób można i to jest za tydzień wiec warto sobie kogoś dobrać
Cenny przelotów od 70 do 160 euro i droższe tez sa ale na ogół udaje sie ok 80-100 euro za os
a tu inny domek ale też z naszego osiedla Casa en la Playa para 7 personas en Maspalomas - 871639
dzięi cięszę się, ze się podoba mi też ich mieszkanko bardzo się podoba nasz niestety taki we wnątrz nowoczesny aż nie jest :-)
Justi do 6 osób można i to jest za tydzień wiec warto sobie kogoś dobrać
Cenny przelotów od 70 do 160 euro i droższe tez sa ale na ogół udaje sie ok 80-100 euro za os
a tu inny domek ale też z naszego osiedla Casa en la Playa para 7 personas en Maspalomas - 871639
Ostatnia edycja:
reklama
Matik2012
Kate służę pomocą
Np teraz jest bilet na 06.06 2015 za 76 euro za osobę
Jeżeli ktoś może sobie zaplanować wcześniej to rewelacja
Teraz sa ceny 130 160
Np teraz jest bilet na 06.06 2015 za 76 euro za osobę
Jeżeli ktoś może sobie zaplanować wcześniej to rewelacja
Teraz sa ceny 130 160
Ostatnia edycja: