reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
goska03 mega gratulacje!!!!

zakręciu Ty kochana leż kiedy tylko możesz i odpoczywaj bo mi w 2 ciąży na 4 m-ce przed porodem zaczęły puchnąć nogi tak nic ale to nic nie pomagało, a lekarz tylko ręce rozkładał i kazał sól ograniczać (a mi się wydaje że ja mało solę) testu po obciążeniu glukozą nie zrobił (chyba z oszczędności) a później było już tylko coraz gorzej z tymi nogami i nie tylko bo opuchlizna weszła na całe ciało i z pewnością miałam cukrzycę i nadciśnienie - cukrzyce potwierdziła mi waga po porodzie dziecka - 5100kg;-)

goska gratuluje

matik
czyli polecasz gran canarie. myśleliśmy co prawda o teneryfie albo fuerteventurze ale chyba i gran canarie weźmiemy pod uwagę

ana
trzymam kciuki żebyś w poniedziałek usłyszała że to dziewczynka :)

zakrecona
15kg toż to cała wyprawka. super koleżanka :) mi glukoza też smakowała ;)

Goska, gratuluję! Wspaniałe wiadomości.
Kate, bardzo dziękuję za to, co napisałaś. Dla mnie każde zdanie się liczy! Cmok!
Zakręcona, pewnie będę wklejać. :tak: Sama jestem ciekawa, co nas czeka. Na razie szukam szkół dla bandolców i wymiękam, bo już sama nie wiem, co wybrać...

hej hej :)))

zakrecia hahaha na pewno 15kg ??? :szok:a nie 5 albo 1 :-D:-D matko kobieto Ty to sie tych ciuszkow naogladasz przez cale zycie wiecej niz nie jedna kobieta pracujaca w sklepie z odzieza :-D
Ja na spuchniete nogi stosowalam masci, niestety bardzo malo rzeczy mi pomagalo, ale tez nogi mialy co dzwigac kiedy bylam w ciazy :zawstydzona/y: Lioton1000 bardzo mi pomagal, ale ostatnio widzialam masc na opuchniete nogi z mentolem i wyciagiem z kasztanowca - podobno rewelacja :tak: Ta maseczke stosowaly juz kolezanki, i skora zlazi ze hej, potem rzeczywiscie stopy sa jak pupcia niemowlecia :happy2: i sam zabieg powtarza sie co 30dni.

goska gratuluje :) Nasz watek dziala cuda - zawsze to powtarzam wszystkim niedowiarkom ;-)

Ana trzymam mocno kciuki kochana !! Wiem, ze marzylas o coreczce, ale Ty wiesz ze ja zawsze jestem za siusiaczkami :-D Daj znac koniecznie co i jak :**

Cicho u Nas ostatnio na watku - chyba wszystkie korzystamy z pieknej pogody :) - prawidlowo :-)

Milego wieczorku dziewczynki !!

Witajcie kobietki nie wiem czy mnie kojarzycie podpytuje tu co jakiś czas, otóż w tym cyklu nic sie nie udalo, choć miałam ogromną nadzieje dziś dostałam okres :sad: tak wiec jeśli można proszę mnie dopisać do starających sie w sierpniu, ale mam jeszcze jedno pytanie polecono zrobić mi fsh, lh, testosteron w 3 dniu cyklu ale to bedzie niedziela wiec nie mam możliwości wykonania takich badań, czy w innym dniu ten wynik będzie nieprawdziwy? i jeszcze jedno podrzuci ktoś mi badz moze wklei co moża jeść a czego konkretnie na dziewczynka unikać? (zapodziałam) z gory dziekuje ;-)

Anna25 to szybkiego powrotu do zdrówka i do starań oczywiście:tak:
Zdaje się że Twój młodszy synek ma dziś urodziny - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SYNKA, ZDRÓWKA, SZCZĘŚCIA i SAMYCH KOLOROWYCH DNI W ŻYCIU
Mój synuś w poniedziałek skończył 2 latka a jutro robimy imprezkę;-) więc ja dziś od samego rana mam pełne ręce roboty
Może tym razem też uda nam się wstrzelić w tym samym czasie z dzieciątkiem;-)

Miłego dnia dla WSZYSTKICH

U nas dziś od samego rana leje....może to i dobrze bo chyba bym się od tej temperatury w kuchni przy słonecznym dniu to sama upiekła:tak:

Dzień dobry kobietki

Macy to powodzenia w szukaniu szkół Nie dziwie się że jesteś zestresowana ja też bym była :)

Nuuska na przesyłce jest 15 kg :) tylko są tam różne rozmiary ciuszków

Aljul dzieki Mam nadzieje że jak troszke odpoczne to przejdzie Dzisiaj mój K ma kupić mi Lioven dla kobiet w ciązy Oj to musiałaś się nameczyć w ciązy :(

Anna25
wszystkiego najlepszego dla synka:-)

u mnie też pogoda średnia Rano padało a teraz się przejaśnia Naszczęście nie ma upału :)
Wiecie co wczoraj zrobiłam ???!!!! :-D chciałam przewietrzyć w domu i zrobił się przeciąg i kwiatek z korytarza wyleciał przez okno z 4 pietra :-DNaszczęście spadł na daszek od klatki Moj K wczoraj go uratował Ale wszyscy mieli niezły ubaw włącznie z Lenką która śmieje sie jak słyszy że ktoś sie śmieje :-) Ja byłam na początku zła a później też się śmiałam

Miłego dnia :-)

reklama
Witam z rana ;)

Grosik gratuluje wymarzonej płci
Ale zazdroszczę

Zakręcia 15kg wow prześlij fotki chociaż kilku ciuszków ;)

No mi dziś tempka podskoczyła ale system jeszcze nie wyznaczył owu ale jak wpisałam dowolna tempke to wyznacz mi na 16 dc hm No tak późno jeszcze nie miałam owu
Na szczęście ostro sie staramy choć to nie po to żeby sie starać tylko dla przyjemności na szczęście ale przybijano jakby sie udało to nie będę przecież płakać albo ? :) ze szczęścia na pewno bym płakała
Tyle czasu tyle miesięcy starań i nic szok
Ni nic u nas dziś piękna pogodaplan idę na pizzę i na plaże
Teraz mamy tu wielkie przeceny 50%
Na wszystko poprostu rewelacja
Oczywiście nie omieszkałam już zakupić kilka rzeczy ;)
W Polsce zauważyłam że też są przeceny ale nie aż takie jak tu ;)

Właśnie zobaczyłam ze 28dc wypada na 22.07 wiec jeżeli owu sie przesunęło o 2 dni to akurat mam iść na wizytę do gin No super może lepiejbidrazu przedstawię bo po urlopie 3 tyg bedzie na bank zajęta

Oki pa miłego dnia

Ostatnia edycja:
Do góry