Witam Was po przeprowadzce i po mega infekcji...dość że zapalenie zatok to jeszcze zapalenie krtani, ale wracam do żywych tyle że musiałam nałykać się Theraflu i syropków, a myślałam że już do września nic mnie nie rozłoży
goska03 Gratuluje Ci że udało się zaplanować synka
Rady naszej Piranhy są na prawdę nie ocenione
Nie wiem co byśmy z nią zrobiły...pewnie dalej marzyły o danej płci, nie wiedząc jak skutecznie zawalczyc o spełnienie marzeń
Ana87 Trzymam kciuki za wizytke jutrzejszą
O której ją masz?? Mi w ciąży obrączka też się kreciła w kółko nad brzuchem..ale u Ciebie wszystkie wróżby wskazują na dziewczynkę, no i zresztą- musiało się udać
Musisz w to wierzyć. Mój synek też chce brata - Bartusia
- więc tak sobie myślę że jak mi się nie uda to chociaż On będzie zadowolony
katdud Myślę że jednak się udało i jest dzidziuś
Daj znać jak będziesz pewna
Piranhu No humor nie oceniony mają budowlańcy, a najlepsze jest to że co sie pytam znajomych z woj.małopolskiego to mówią zę to raczej standard jest ze betoniarki firma nie ma wow...u mnie w świętokrzyskim to nie do pomyślenia haha
Piranhu zobacz na mój wykres, jak ładnie tempki poszły w góre 4 dni temu jak tylko Castagnus zaczełam brać
Kocham go
) I coś mi się wydaje tez że odstawienie Castagnusa sprawiło że PH wzrosło, zobaczę jakie PH pokaże następny cykl
Jestem dobrej myśli.
Trzymam kciuki i życzę Ci aby wszystko jak najszybciej się poukładało u Ciebie, oby wreszcie słonko dla Ciebie zaświeciło w życiu prywatnym i M. znalazł pracę.
Vivienka Cięzko mi rozszyfrować tego Castagnusa, jedynie tyle co w necie znalazłam że jest polecany przy staraniach dziewczynkowych i że 80% dzieci to dziewczynki po tym leku
Ja biorę, mi służy bardzo
Wydaje mi się że po nim miałam takie ekstra niskie PH 4.3-4.5, a teraz jak dostawilam miesiac temu to zbic nie moge, ale biorę już 4 dni i progesteron poszybował w górę co widać na wykresie temperatur
I PH 4.7. dam znać jak pobiorę z 2 tyg i nowy cykl zacznę, co z tym PH, bo niskie sprzyja dziewczynce . U mnie w czasie owulacji z castagnusem śluz miał PH 4,5 wiec wyjatkowo dziewczynkowy
a tak dosc wysokie mam 5.7-6.5