reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie
niestety w związku z nieplanowaną operacją którą ostatnio przeszłam musimy odłożyć nasze różowe staranka na jakiś czas. Jednak wątek będę czyta ła nadal.
Pozdrawiam wszystkie i życzę upragnionych II jak najszybciej

reklama
Ana przykro mi i trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia

Dziś mam niską tempke wiec owu raczej ok 16 albo jeszcze nie
ale cały czas mam ogromna ochotę na sexowanie wiec nieprzeszkadza mi to ;)

matik ty mieszkasz na kanarach? zazdroszczę :) jaką macie pogodę pod koniec października, początek listopada? mamy w planach się wybrać na którąś z wysp zanim mały skończy 2 lata (bo wtedy leci za free), byliśmy w tym roku pod koniec maja na Lanzarote i pogoda była zmienna, tzn. było super ciepło ale były dni pochmurne i słyszałam że w maju to tam tak jest i najcieplejszy jest wrzesień, dlatego zastanawiamy się nad październikiem jeszcze.

hej dziewczyny:)
chciałam tylko zameldować że wszystkie zabobonowe wróżby wskazują płeć żeńską- obrączka kreci się w kółko, ph moczu 6, bicie serca dziecka powyżej 160,soda się nie pieni, zrobiłam nawet test z kapusty i wyszedł kolor fioletowy, nawet owulacja była z lewego jajnika:) :tak::-D
więc jeśli nosze synka to obalam wróżby:happy: mam nadzieje że dowiem się w poniedziałek. dam znać.
pozdrawiam wszystkie serdecznie :-)

Hej, ho!!
Intensywnie studiowałam ten wątek od grudnia do lutego;-) Chciałam żeby tym razem był chłopak (mamy 5 letnią córkę).
No i tak zakwaszałam organizm (cytrynki, soda), zażywałam suplementy wedle listy oraz w okolicy finału strzał po mega pozytywnym owulacyjnym + przed godzina 0 post.
A teraz finał, udało się podobno będzie chłopak!!!
Jesteście wielkie, dodam jeszcze w rodzinie mojej mamy w 4 pokoleniach jest 18 kobiet i 3 mężczyzna --- nie może być to przypadek za dużo tych baba ;-)

P.S.
Płeć poznałam dopiero teraz w 23 tc bo mały się wcześniej strasznie ruszał, chyba w miarę pewne na tym etapie?

Ostatnia edycja:
maran-atha - ale przyznam ze zaczęłam wątpić czy się udało, a jeszcze małe tak się złośliwie kręciło i nie chciało pokazać co tam ma, no i już po II kreskach uświadomiła sobie ile baba w rodzinie matki (może kwestia PH)
I pokolenia - babcia i ciocia 2K
II pokolenie - babcia (syn i córka-moja mama), ciocia (3 córki) 1M, 4K
III pokolenie - mama (4córki), ciocie (w sumie 4 córki) 8K
IV pokolenie - siostra - 2 córki, ja - 1 córka, siostra - 2 synów i córka 4K, 2M

18 kobiet, 3 mężczyzn

reklama
witam Was laseczki:-)

Goska gratuluje spelnienia marzen i zdrowego skarba :-)
Ana25 szybkiego powrotu do zdrowia i do staranek
Dorcia glowa do gory i koniec smutkow :*
Nuuska ciekawa ta maseczka kiedys ja sprobuje ;-) jak w pracy?
Macy Azja powiadasz:-) bardzo egzotycznie Bedziesz musiala nam tu jakies zdjecia wrzucic Powodzenia

u mnie dobrze Choc przez te upaly nogi mi puchna :( ale pewnie to dlatego ze ja nie umiem lezec i nic nie robic ;-) dzisiaj robilam pierogi z siostra Wczoraj mloda kapustke a przedwczoraj buleczki z jagodami Jutro bede odpoczywac ;-)
bylam na glukozie powiem Wam ze sam smak niebyl dla mnie nowoscia i czyms strasznym Pewnie dlatego ze przy niskim poziomie glukozy jak mi sie zrobi slabo to biore glukoze w plynie Po wypiciu strzasanie slabo mi sie zrobilo i spac mi sie chcialo Polozyli mnie i nawet chwile przysnelam Wyniki odbiore 17 jak pojde na wizyte Ale ten tydzien wolny szybko minal Ale juz koncowka w pracy Dobrze ze mialam ten tydzien wolny bo bym niedala rady w te upaly tam Temperatura tam siegala 35 Zaraz ide przejrzec ciuszki bo kolezanka z Angli przyslala mi paczke 15 kg ;-);-)

milego wieczoru

a wlasnie jakie macie sprawdzone sposoby na spuchnietr nogi ? ja mocze w zimnej wodzie i leze na lewym boku z nogami w gorze :)

Do góry