reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

maran-atha Czyli juz nie długo staranka, będą emocje :) i trzymanie kciuków :) fajne masz podejście, ja się stresuję PH najbardziej bo coś ciągle mam wysokie..rano miałam po Rephreshu 4,5...a teraz znów 5.00.

Vivienka Castagnus niby dlatego jest dziewczynkowy bo obniza prolaktyne, a tym samym podnosi progesteron :) A to wskazane w staraniach o dziewczynke.

Dam Wam kalendarz wykorzystujący Sheetles'a , czyli w które dni starać się o chłopca, a w które o dziewczynkę :) http://t-time.pl/dni-plodne?fertilex=true Będzie mała pomoc i ściągawka :)

reklama
hejo hejo :)))

Dzis zgrzeszylam :confused2: bylam taka glodna ze pierwszy raz od 1,5 miesiaca zjadlam frytki :confused2: oczywiscie najpierw nieomieszkalam pocwiczyc, ale teraz na bank bede sobie w twarz pluc, ze moja silna wola poszla pod stol :wściekła/y:

vivienka termin mam kochana na 28-go lipca, ale gin mowil, ze jesli wypadnie mi @ w tym czasie lub bedzie zaraz po to raczej przesunac termin wiec juz wiem ze bede musiala przesunac, bo jesli @ przylezie planowo to w dniu zabiegu bylabym w 8dc a to troszke malo chyba...nie wiem sama spytam lekarza, tak chyba bedzie najlepiej.
A co u Ciebie ?? jestesmy podobnie po owu, ja dzis 4dpo ;) tylko tempki nie nanioslam bo kurcze w nocy wstawalam siku i byla kompletnie do bani .

Airfix a jakiego Ty mialas gada ze teraz jego wille sprzedajesz ?? :-)

Dziewczynki kochane Wy moje ...dziękuję za wszystkie pozytywne myśli !!! Mam czasami takiego doła !!! Ostatnio nałożyło się kilka spraw i nie wytrzymałam ... się poryczałam !!! Ale co nas nie zabije, to nas wzmocni ...prawda ???
Dzisiaj humorek mam fajny za to od rana do wieczora mam meeega mdłości !!!
Nie mogę doczekać się kolejnej wizytki ...a tu jeszcze tyyyyle czekania !

Airfix u nas połamało drzewa i leje..leje...leje :-( Nic mi się dzisiaj nie chce !!! A ja już chyba Cię pytałam...czy Ty z samego Krk jesteś ???

Nuuusia Taa, brat chodował legwana...masakra...Ale zdechł już dawno, a teraz przy przeprowadzce jest do zabrania terrarium..a wielkie to, to:dry: Pytałam go co mam zrobić z nim bo wywalić nowe terrarium na śmieci to szkoda- to mi kazał - kupić drugiego legwana;-)

Dorcia Ja nie z samego KRK:) ale blisko. I często jestem :)A nawet b.często. Młody sobie umyślał w niedziele jechać do Multikina na Transformersy,ale nie wiem czy w końcu się wybierzemy bo pogoda do niczego , no i Kraków rozkopany, wiec nie ma takiej swobody żeby pojezdzić po marketach i w ogóle

Airfix a sprobuj wystawic gdzies na tablicy, czy allegro :tak:jesli jest w dobrym stanie to na pewno ktos sie na nie skusi :-)

Dorcia a co sie podzialo ze humorek taki do bani ?pamietaj,ze wszystko zawsze moze sie odwrocic we wlasciwa strone, musimy tylko w to mocno wierzyc :blink: :**

U Nas tez leje..w sumie od wczoraj :/ a ja wlasnie zasiadlam z maska zluszczajaca na nogach i przez 1,5h nie moge sie ruszyc :wściekła/y:

Dzień dobry

To jaki duży ten legwan był ? I ile lat żył ?

Niuśka ci to za maseczka ? Własnej roboty? I aż 1.5 godz ?

Ja niewiem czy było to owu czy nie :(

Matik, może będzie drugie podejście? Co do Twojego pytania - odpowiem ogólnie. Przeprowadzamy się, bo w IT mój mąż nie ma stałego kontraktu. Miał dostać kolejny, ale na zmienionych warunkach. A teraz dostał pracę gdzie indziej. Jak będę już wszystko wiedziała na 100%, napiszę w grupie.
Maran-atha, to od następnego cyklu już, już? :szok:
Dorciu, mam nadzieję, że wszystko się poukłada jak trzeba. :tak:

Macy dzieki

No tylko po owu ja zazwyczaj mam spadek , teraz sprawdziłam ze jeśli mi kolejne tempki wzrosną o 0,2C to owu była 14 dnia cyklu wiec ok ;)

No to trzymam kciuki żeby kontrakt sie udał :) &&&

Polecam go wystawić na Facebooku:) Masz takie grupy społecznoeściowe jak "sprzedam zamienie oddam Wrocław". Jak tam wystawisz to napewno ktoś sie odezwie :)

reklama
matik kochana nie wlasnej roboty tylko kupiona w aptece, niedawno z dziewczynami z pracy odkrylysmy ze w ogole jest cos takiego :wściekła/y:pojecia nie mialam wczesniej :wściekła/y: tu masz kochana blog chyba jakies kobietki ale chodzi mi dokladnie o te skarpetki : Paula | www.paulllablog.blogspot.com: Najtańsza wersja skarpetek złuszczających | L'Biotica Złuszczająca maska :) rzeczywiscie podobno sa rewelacyjne, ja tego jeszcze nie potwierdze bo robilam dzis ta maske po raz pierwszy. Podobno warto ja powtorzyc po miesiacu z regenerujaca maska tej samej firmy, a potem bodajze raz na 3 msc lub dluzej w zaleznosci od tego jak sama bedziesz czula :)
Co do owu - widzisz ja tez zawsze mialam same skoki a tu dzis mialam spadek, takze licho wie jak to do konca jest ale wyglada na to, ze Ty tez juz po owu jestes :)

Do góry