ola652
Mamusia Adrianka!
hej, odnoście mojego wczorajszego pytania i waszych odpowiedzi to byłam u lekarza przed staraniami, zbadał tylko czy nie mam nadżerki i raka szyjki i nic więcej, nie badał krwi, na moje stwierdzenie ze mam nieregularne cykle powiedział, ze wszystko jest ok i prosze sie starac, nic nie przepisał wiec nic nie biorę na uregulowanie tych cykli, wcześniej nie mierzyłam temp. i nie obserwowałam cykli bo nie bylo to dla mnie istotne, teraz to robie ale nie mam dużego odniesienia bo tylko tak jak pisałam w zeszlym miesiącu cykl 28 dni z czego 9 dni po owulacji okres, w tym cyklu jest dzien 34 - 10 po owulacji, objaw ciązy brak, objaw zbliżającego sie okresu też brak, temp nie wskazuje na ciaże ale ja sie nie znam za bardzo jest nieznacznie podwyższona ale ostatnie kilka dni nie mierzyłam wiec juz sama nie wiem, w sobote zrobie test, ale spać nie moge ze stersu, jezeli sie teraz nie uda jakie powinnam zrobić badania, obawiam sie że sama muszę je wymusić bo mój lekarz nic mi nie mówił na ten temat :/