Katriina ja Ci powiem, ze zdarza sie czasem ze nie jem, tzn zle to ujelam. Ze nie objadam sie,mimo ze mam na to straszna ochote. Wczoraj zjadlam na kolacje 2 male kromeczki z pasztetem i warzywami, po czym mialam wrazenie ze dopiero poczulam sie glodna
Wczesniej w takich sytuacjach od razu robilam sobie dokladeczke i to wcale nie mala, ale teraz cwicze silna wole i nie ma obzerania sie i koniec kropka. Dzis na kolacje byl jogusrt naturalny z dwoma pokrojonymi w kostke brzoskwiniami
zakrecia ja planuje w weekend jeszcze gdzies skoczyc na chwilke sie poopalac, pogoda na prawde zacheca choc tak wysokie temperatury sa az nad to wysokie, ale jest lato wiec niech jest goraco i slonecznie przez caly czas
)))
małe liski dziekuje kochana :* Ty pamietaj ze Twoj ma byc juz tym ostatnim
**
roszpunka, lilly czy wredna @ sie pojawila ? jesli tak, to poprosze o terminy sierpniowych @ :*
vivienka a czytalas kochana co napisalam dzis rano ? Ja przez prawie pol roku staralam sie siebie sama na sile ulepszyc mimo ze teraz wiem, ze nie bylo wtedy czego ulepszac. Mialam normalne cykle, poziom hormonow w porzadku, ale doszlam do wniosku ze cos musi byc ze mna nie tak skoro nie udaje sie zajsc w ciaze, wiec zaczelo sie...witamina A+E, witamina C, potem castagnus, ziola O.Sroki, CLO, i milion piecset roznych przeroznych witamin, ktore oczywiscie, w jakims stopniu pomogly, ale tez i zaszkodzily.
Ł. mial dobre wyniki nasienia, ale na sile chcialam je ulepszyc, bo przeciez zawsze moze byc cos nie tak prawda ?? Dziwie sie teraz ze on biedny przez prawie rok grzecznie bral te leki rano i wieczorem, i mimo ze po cynku zle sie czul, bral go nadal bo ja go do tego przymuszalam. Teraz widze, ile rzeczy zrobilam nie tak jak trzeba, ile razy nie pomyslalam o tym jak czuje sie w tym wszystkim ta druga strona. Pamietaj, ze to Wy jestescie najwazniejsi, i nic nie moze tego zmienic. Odstaw leki, zacznij zyc jak kiedys, odpocznij i uwierz ze bedziecie mieli swojego upragnionego synusia
:*
Starających się : 14
Oczekujących na staranka : 2
LIPIEC 2014 :
lilly78 - termin @ 07.07 ( 1 cykl starań )
Justi - termin @ 09.07 ( 1 cykl starań )
Elle87 - termin @ 13.07 ( 3 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 20.07 ( 14 cykl starań )
Matik2012 - termin @ 23.07 ( 15 cykl starań )
ilaczek - termin @ .07 ( 2 cykl starań )
Vivienka - termin @ .07 ( 2 cykl starań )
SIERPIEŃ 2014 :
małe liski - termin @ 01.08 ( 2 cykl starań )
maggie2205 - termin @ 01.08 ( 1cykl starań )
Roszpunka - termin @ 11.08 ( 3 cykl starań )
WRZESIEŃ 2014 :
Katriina - termin @ 17.09 ( 1 cykl starań )
Airfix - termin @ 20.09 ( 13 cykl starań )
gdusia_- termin @ .09 ( 1 cykl starań )
Annette - termin @ .09 ( 1 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
kate.. (lato 2014 )
ania_g21 ( wiosna 2015 )