Zakręcia ja Cie proszę Ty przestań tak popędzać Twój suwaczek !!! Chlercia to już ponad 24 tygodnie ... kiedy to zleciało !!??????? Szok !!! Ja też już chciałabym 24 tc ... a najlepiej 38
Ja czuję się odpowiednio do stanu
mdłości , wzdęcia itp. A co u Ciebie !!?? Jak Wasze samopoczucie ??? I oczywiście przegapiłam posta z informacją któż to mieszka w chatynce pod serduszkiem !!???
Mój Kropek na 12 milimetrów
Milla to podajmy sobie ręce ..hehehe. Termin również wypada Ci na luty ???
Jak Twoje samopoczucie ?
Marchew ale cudo ... Gabriel..piękne imię dla cudownego chłopca !!! Śliczny jest !!! I gaziki niech idą precz !!! Duży buziak dla Was kochana !!!
Ewelin kochana Twoja córcia ma już 4 miesiące...łooooo jak ten czas leci .... buziaki dla dzieciaczków !!!
Dziewuszki staram się czytać wątek na bieżąco ... ale naprawdę nie jestem w stanie wszystkiego zapamiętać i każdej z osobna odpisać !
Jedno musicie wiedzieć mam wielki sentyment do tego wątku ...do Was ... do Piranhy , Nuuśki , Oczy niebieskie , Elmo ... i tak mogłabym wymieniać w nieskończoność !!!
Cały czas mam Was głęboko w serduchu i wszystkim Wam życzę wszystkiego różowego lub niebieskiego i WIEM że każdej z Was kiedyś się uda spełnić to jedno najważniejsze marzenie !!!
Ślę masę świeżych naładowanych pozytywnie fluidków
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
w kolorze jaki sobie wymarzycie !!!