reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zakrecona Fajne wiadomości ze wreszcie uda Ci sie mieć więcej odpoczynku :) Widzę że ciąża Ci służy, oby tak dalej :) Mi się od 6-tego miesiąca nawet z domu nie chciało ruszać..ciagle byłam zmeczona...no i te mdłości..:/ Super że tak Ci się wszystko poukładało i z samopoczuciem i z pracą...no i remoncik pomału idzie :) Ja też spakowałam już chyba 80% rzeczy, zostały meble tylko i sprzety agd do wywiezienia...w tym tygodniu już się wyprowadzam..:/ ehhs ciężko mi troche. Ale próbuje myśleć pozytywnie - że teraz się wyprowadzam a na wiosnę już w nowym domku będę :)

Ostatnia edycja:
reklama
Zakręcia ja Cie proszę Ty przestań tak popędzać Twój suwaczek !!! Chlercia to już ponad 24 tygodnie ... kiedy to zleciało !!??????? Szok !!! Ja też już chciałabym 24 tc ... a najlepiej 38 :-D
Ja czuję się odpowiednio do stanu :-pmdłości , wzdęcia itp. A co u Ciebie !!?? Jak Wasze samopoczucie ??? I oczywiście przegapiłam posta z informacją któż to mieszka w chatynce pod serduszkiem !!???
Mój Kropek na 12 milimetrów :-D

Milla to podajmy sobie ręce ..hehehe. Termin również wypada Ci na luty ???
Jak Twoje samopoczucie ?

Marchew ale cudo ... Gabriel..piękne imię dla cudownego chłopca !!! Śliczny jest !!! I gaziki niech idą precz !!! Duży buziak dla Was kochana !!!

Ewelin kochana Twoja córcia ma już 4 miesiące...łooooo jak ten czas leci .... buziaki dla dzieciaczków !!!

Dziewuszki staram się czytać wątek na bieżąco ... ale naprawdę nie jestem w stanie wszystkiego zapamiętać i każdej z osobna odpisać !
Jedno musicie wiedzieć mam wielki sentyment do tego wątku ...do Was ... do Piranhy , Nuuśki , Oczy niebieskie , Elmo ... i tak mogłabym wymieniać w nieskończoność !!!
Cały czas mam Was głęboko w serduchu i wszystkim Wam życzę wszystkiego różowego lub niebieskiego i WIEM że każdej z Was kiedyś się uda spełnić to jedno najważniejsze marzenie !!!
Ślę masę świeżych naładowanych pozytywnie fluidków
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
w kolorze jaki sobie wymarzycie !!!

Ostatnia edycja:
Airfix,to samo pomyslalam.moze jeszcze dlugo sie nie uda wiec trzeba probowac.moze ten miesiac bedzie moj,a moze przyjdzie mi czekac jeszcze rok.ale nie chce juz wiecej ciaz biochemicznych,nie chce o nich wiedziec i nie bede testowac przed terminem @,bo rozbilo mnie to psychicznie.niby nic, i tak mialam czekac spokojnie na serduszko,a jednak... myslalam o brzuszku,na ktory juz od tak dawna czekam,o kopniaczkach,i tym jak to bedzie jak maly bedzie mial rodzenstwo.no i nic nie bedzie :-(

Klaudia,my zaszczepilismy 5 w 1 i rota i dzieki temu raz malemu udalo sie wyjsc bez szwanku z kontaktu z wirusem.bylysmy z kolezanka i dzieciakami u innej ktorej synek byl chory. potem 3-letnia corka kolezanki 3 dni nie mogla sie podniesc z lozka,wymioty i biegunka non stop,ja lagodniej,ale tez przechorowalam pare dni,a maly goraczka jednej nocy a rano brzydka kupka i koniec choroby. A na pneumokoki bedziemy szczepic zaraz jak skonczy 2 lata,bo wtedy jest tylko jedna dawka.i koszta sie rozkladaja w czasie.

Airfix to juz w tym tyg wyprowadzka?? Ale leci ten czas :-) odpokac czujw sie dobrze i oby tak do końca bylo :-) pamalu, codziennie cos robimy w domku Współczuję kartonow :-) ja co sie nieobejrze to karton:-) ale w rym tyg chce to zmienic :-) a u cioci będziesz miala jeden pokój tak? Chwilę sie przemeczycie i niedługo będziesz skakac z radości w domku marzeń

Dorcia powien Ci ze ja tez w szoku ze to juz ten tydzień Moj K stwierdził ze jak byliśmy w pierwszych tyg ciazy to ze to dlugo trzeba czekac a teraz mow de powinnam jak słonica byc w ciąży bo twn czas zapierdziela :-) U mnie zamieszkal Igorek :-* ty tez sie niezorientujesz i będziesz juz na koncowce ciazy :-)

Airfix i Maggie dziękuje za odpowiedz dla mnie każda uwaga wskazówka porada jest bardzo cenna:-)
Roszpunka Tobie również dziękuje i na tą chwile myśle tak jak ty i chyba tak zrobie:-)
oczywiście czekam na inne porady i pomoc w tej sprawie...
Przepraszam że tak tylko o Sobie ale cieszkie 2 dni zamną
a mianowicie W kupce mojej córeczki pojawiła sie krew i tak zaczął się młyn a to do lekarza a to potem godzina na talarzu żeby siuśki złapac bo z kubeczkiem nie wygodnie między nogami a to do laboratorium potem po wyniki następnie do pani doktor a to do apteki po lekarstwa i po mleko trzeba zmienić na czas leczenia i taka bieganina:no: ale na tą chwile jest dobrze i mam nadzieje że tak zostanie:-)
Pozdrawiam Was Wszystkie dziewczyny i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zakręcona czyli jest szansa że i mnie zacznie "lecieć " czas ? Bo jak na razie to się wlecze niemiłosiernie !!! Pogłaskaj chatynkę Igrokową od BB ciotki :-D:-D:-D
Podziwiam za przeprowadzkę ... my od kilu tygodni zabieramy się do remontu ...ale zebrać się nie możemy !!!

Spokojnej nocki babeczki !!!

Zakrecona- ale czas pędzi! Fajnie,że będziesz miała więcej wolnego. Wykorzystaj ten czas na lezenie do góry brzuszkiem :-)
Dorcia- ani się obejrzysz a u Ciebie najpierw pojawi się 2 a później 3 na początku odliczania. Sama jestem przerażona jak czas leci....

Pozdrawiam Was dziewczynki i zaglądam czasem poczytać. Piranha,Nuśka :-*

U nas ok. Powoli czuję finisz na plecach.... W czwartek mam wizytę i zobaczymy jak się mam tam na dole. Oczywiście obroty wciąż na 100%.... A wczoraj byliśmy na weselu. Tak się teraz prezentuje domek Antka.

Gorgusia wyglądasz kwitnąco. Pieknie narawde.
Klaudia my szczepilimmy 6w1 ale wtedy nie wiedzialam ze lepsza 5w1, ale wszystko z Olim wpożądku.Na rota i pneumokoki szczepilam i nastepne jak bedzie tez zaszczepie. 3 razy dzieki szczepieniu na rota Olis przeszedł bardzo łagodnie, gdzie inne dzieci w szpitalu byly a ja i M odchorowalismy bardzo mocno. Bylo to calkiem niedawno
Zakrecona pokaż foteczke jak wyglądasz.
Marchewka nie wiem czy już pisałam ale gratuluje synka na świecie.
Elmo słodziak twój synek. Ucałowania dla niego.
Małe liski, Airfix,Nuska i wszystkie staraczki mega kciuki.

gorgusia alez pieknie wygladasz !!!! :D :-) ciaza Ci sluzy wiec mysl kochana juz o nastepnej :-D

zakrecia czyli przeprowadzka pelna geba :))pamietam jak my mieszkalismy posrod kartonow z dobre dwa tygodnie, nic nie mozna bylo znalezc, ale potem nim sie obejrzalam a mialam juz piekne mieszkanko i caly rozgardniasz zniknal. A pokoj dla Igorka robicie oddzielny czy bedzie mial na poczatku z Wami ?

Dorcia dobrze ze wszystko u Ciebie dobrze - nareszcie ! :* tak mialo i musialo w koncu byc po tym wszystkim :* teraz bedzie tylko z gorki zobaczysz :)

Milego dzionka dziewczynki :*

reklama
Nusia jaki ładny wykres, wszystko idzie ku dobremu!
Vivienka, czarna perła co u was?
Aljul szukam cały czas namiarów na sklep internetowy w którym kupowaliśmy maclarena....świta mi w głowie myśl, że mogliśmy kupić ten wózek na allegro
Piranha jak się macie - jak twoja czwóreczka:)?...czy w szczęśliwym cyklu z Kają obniżałaś ph po staraniach?

Ostatnia edycja:
Do góry