Piranhu Ja tez miałam wziasc ten co kate Cytrynian z NOW w proszku, ale jednak ze stanow drogo mnie wysylka wyniesie,( bo brata poprosze o wysłanie) a to tylko na miesiac wystarczy 1 opakowanie 275g bo trzeba dziennie 3 łyzeczki brac, wiec zostane przy tym do którego dawałam linka czyli to VitaminLife.com: Thompson Calcium Citrate Powder Unflavored - 150 g Powder - Calcium w 1,5 łyzeczki jest az 1050mg cytrynianu wapnia, opakowanie ma 150g, podziele to na rano i wieczór, a reszte to juz ser żółty i na sniadanie po 11-tej pije kubek kakao magnez mi słuzy w tabletkach , wiec chociaz tyle dobrze , wiec zostane przy magnefar b6 max 4 tabl dziennie biore kazda po 125mg magnezu.
Przegladnelam własnie opinie na temat poradni leczenia niepłodnosci i nie wiem, moze sie skuszę na Kielce... choc niby działanie maja standardowe tam Clo+ duphaston i ovitrelle... a u mnie to nie działa...a potem juz robia IUI...a w Krakowie opinia o Dr . Nie wyspany, nie przytomny na wizycie, lekarz zasypia, 10 min wizyty w tym 5 min drzemki Pana doktora....i jak ja mam isc do takiego ?? wow
Przegladnelam własnie opinie na temat poradni leczenia niepłodnosci i nie wiem, moze sie skuszę na Kielce... choc niby działanie maja standardowe tam Clo+ duphaston i ovitrelle... a u mnie to nie działa...a potem juz robia IUI...a w Krakowie opinia o Dr . Nie wyspany, nie przytomny na wizycie, lekarz zasypia, 10 min wizyty w tym 5 min drzemki Pana doktora....i jak ja mam isc do takiego ?? wow
Ostatnia edycja: