Piranhu i dziewczyny dziewczynkowe... Czy któras widziala ten Calcium Citrate
VitaminLife.com: Thompson Calcium Citrate Powder Unflavored - 150 g Powder - Calcium wychodzi bardzo tanio, a niby w 1,5 łyzeczce proszku jest 1050mg wapnia w postaci cytrynianu.
Wreszcie mam chwile zeby doczytać Was, no ja normalnie padam od piątku....a jeszcze dziecko mi sie rozchorowało, 3 tyg kaszlał, i jak zwykle syropek za syropkiem,aż w koncu dostał zapalenia zatok i ucha, na razie w przewodzie słuchowym jest zapalenie , a dzis go bola już oba..no szok...ale póki nie goraczkuje powyzej 39 bo On tak lubi
i błona bębenkowa nie zostanie zaatakowana to antybiotyku nie dostanie, jestem dobrej mysli ze kropelki pomaga i Nurofem, no i oczywiscie ACC na kaszel to nie miło słuchać jak kaszle.
male liski Z taka dieta, z takim przygotowanienm, no i zaszlałas z tym zakwaszaniem to musi byc dziewczynka i Ty wiesz o tym
czarna perła Do mnie 3 miesiace docierało że w ciazy jestem hihi
To wszystko wina hormonów tez, a pozatym nowa sytyacja dla Ciebie i dla Twojego organizmu, musisz się oswoić
Kciuki za USG i za pozytywne wieści o fasolce
iweet84 Niby nie mozna uzywac replens i rephresh po staraniach, to sa zalecenia producentow itp...ale my tu wszystkie jak jedna uzywamy i w ciaze zachodzimy
Nie da sie niczym innym zbic Ph, limonki z woda tez po staraniach nie mozna jakos duzo, dlatego jest napisane ze tylko 1-3ml . Jak sie chce spelnic marzenia , to wiesz ze czasem trzeba robic rzeczy absurdalne i sprzeczne z logiką
Piranhu Alez cudny ten NONO
Kurcze, jak sie na niego patrzy to ja mozna nawet sobie pomysleć że to nie jest dobry moment
No słodziak nad słodziaki
Zycze żeby u meza z praca było lepiej, bo u nas szału tez nie ma... malo tego u nas jest ogolnie bez szans zeby sie przebranzowic, a najwieksza bariera jest sam moj mąż, wychowany przez matke w poczuciu beznadziejności i tego ze nie warto nic robic bo i tak sie nie uda, a pozatym po co sie uczyc , lepiej z mamusia bedziesz mial w domku
To była jej dewiza w wychowaniu syna ; a tu syn sie ożenił, mamusia została sama, a teraz ja musze nad nim pracować i pokazac ze nie zawsze czarne to jest czarne, ze punkt widzenia zalezy od punktu patrzenia.
kate Zdrówka dla synka. My tez rozłożeni, niestety. Pamietam że juz rozmawialam z Toba o tym ze mieszkalas w domku bez odbioru, jednak ten budowlaniec ktory ma nam budowac mowil o jakichs nowych przepisach, ja sie nie orientuje, on sam wybudowal rok temu dom, ma tynki w srodku, wylewki i nie da rady. Mowi ze potrzebuje 80tys zeby zrobic srodek, ze na podlogach musza byc panele lub płytki, a sciany wymalowane chociaz na bialo ma byc "bezpyłowo " . bezpyłowe sciany i podłogi. Bo inaczej jesli mnie ktos zda ze mieszkam w domu gdzie nie mam wpisu o zakonczonej budowie to kare 15.000zł dostaje i nakaz opuszczenia budynku, ( a zda mnie sasiad na bank ) bo ten z firmy budowlanej tak wybududowal i myslal ze wreszcie z wynajetego pujdzie , a tu mowi nic z tego. jak mi odda ten projekt moj to pujde do nadzoru budowlanego jeszcze spytac o wszystko. Powiem Ci ze ja mam tak zawsze pod gore, jedni moga mieszkac, ja chce i nie moge
ania_g_21 Poszukam tego projektu w necie, a raczej projektu na ktorym sie opieralismy i wysle Ci PW. Jesli sie w zime uda te tynki połozyc nam to wierze w to ze jednak skonczymy do maja
male liski U mnie nie wchodzi w rachube wynajem mieszkania:/ Tu jest problem, bo moj maz pracuje tylko sezonowo i to za marne pieniadze 1800zł-2200, od kwietnia do pazdziernika, koszt wynajmu mieszkania u nas liczy sie w 1000zł , za mało by nam zostało. A wynajmujac dom np. za 700zł musimy znow kupic ze 3 tony wegla... jestesmy usadzi przez ta budowe u ciotki czy chcemy czy nie. Budowy znow przesunac nie moge bo mam jeszcze rok na rozliczenie sie z budowy z Urzedem Skarbowym... Mowie, ja mam wiecznie pod góre
Dzis byłam u endokrynologa i powiem Wam ze wcale mnie nie podbudował...jesli chodzi o moj wynik Wit D3- 19... a norma 10-30 to mowi ze wynik jest dobry, ze norma do 30, jest strasznie przesadzona normą, ze najlepiej jak wynik jest ok 20... wiec wit d3 nie zapisał.
Letrox zwiekszył.
A najgorsze wiesci mam co do Femary. Powiedział ze skoro na Clo nie udało sie zajsc w ciaze to nie chce mi skrzydeł mi podcinać, ale Femara jest lekiem po ktorym bardzo rzadko dochodzi do ciąży i jej utrzymania, owszem jest lekiem lepszym niz Clo pod wzgledem skutkow ubocznych typu brak sluzu czy grubosc endometrium, ale medal ma dwie strony-jesl lepiej tolerowana , ma mniej skutkow ubocznych ale działa dużo słabiej i nie wiem czy jest sens próbowania z tym lekiem bo jesli chodzi o moja tarczyce i Hashimoto , mi potrzeba leku ktory da mi wiecej niz 1 pecherzyk, bo szanse mam małe w innym wypadku...z jego strony padło zdanie - " Po co Pania meczyc tymi lekami, po to wymyslono inne formy rozrodu , zeby pomoc takim kobietom ". Ja mówie- to co Pan doktor mi radzi , zostawic Clo, przejsc na femare czy moze inny lek? On mowi- Sa specjalne leki stworzone aby pomoc kobietom , ale clo i femara sa lekami słabymi, ja widze jedno wyjscie, prosze sie udac do specjalnej kliniki i tam Pania pokierują, wtedy trzeba sie stosowac do ich zalecen, i jest Pani pewna ze jest Pani pod właściwa opieką"
A co do moich starań, to dostaje zchizów..jakie ja mam sny to tragedia
Wczoraj postanowiłam jednak sie starać we wrześniu ( czyli cykl sierpniowy ) i pazdzierniku ( cykl wrzesniowy ) , bo Femare mam wazna tylko do sierpnia 2015. Jeszcze ma jeden warunek do przemyslenia- dwoch lekarzy mowi ze starac sie jak beda dwa pecherzyki, do tej pory był tylko 1 i nic z tego nie wychodziło...Mysle nad rozwiazaniem aby sie starac z tym jednym pecherzykiem wrzesien i pazdziernik....albo starac sie tylko jak beda dwa. Na razie musze przemyslec to co powiedział endokrynolog.