Hello! Dziękuję wszystkim Wam i każdej z osobna za przemiłe życzenia. Dzieciaczki mi dziś tak w kość dały, że ledwo wiem jak się nazywam ;-), dosłownie czułam się tak jakby czas się cofnął o rok (a wtedy było mi znacznie ciężej), mam nadzieję, że to był tylko jednodniowy regres a jutro znów będę mieć w domu 4-latka i 2-latkę
Andziak, śliczną rodzinę tworzycie, Jędruś jest słodziutki.
Roszpunka, pH to tylko jeden z 7 czynników, obniżysz irygacją czy Replensem/Rephreshem i będzie dobrze, gorzej gdy hormony nie sprzyjają a Twój estradiol i testosteron są bardzo dziewczynkowe, ciekawa jestem strasznie Twojego progesteronu.
gdusia, moim zdaniem możesz się już starać w pierwszym stymulowanym cyklu (będziesz przecież chodzić na monitoring więc wiedzieć na bieżąco jak się sprawy mają), jeśli Ci się jednak nie spieszy to możesz pierwszy stymulowany cykl potraktować jako obserwacyjny. Strasznie długa FF, to czekanie na owulkę musi być męczące, to Twoje FSH było dość niskie i ja bym spróbowała stymulacji owulki.
Marchew, będę trzymać kciuki by synuś postanowił terminowo opuścić swoje ciasne już M-1 i przytulić mamusię z drugiej strony brzucha :-) Masaż szyjki często pomaga przyspieszyć przeprowadzkę, jak się czujesz?
zakręcona, imprezka bez szaleństw ale najważniejsze, że dzieci zadowolone :-) Super, że u Igorka wszystko w porządku. Na jakie kolory malujecie mieszkanko? Ja teraz z żywych kolorów przechodzę stopniowo w stonowane skandynawskie odcienie :-), pomalowałam pokój Beckersem Capuccino i strasznie mi się spodobał ten kolorek.
małe liski, jeśli antybiotyk nie podniósł znacząco pH nasienia (pH powinno wynosić 7-7,5) to ja bym się starała
Dzięki kochana, dzieciaczki zadowolone :-)
mamakaja, hehehe, u mnie na top-liście też był Igor ale M odrzucił tą propozycję i chciał koniecznie Krzysia, było to jedyne imię, które oboje zaakceptowaliśmy. Krzyś ma na drugie właśnie Piotr, Michał też cudne imię.
Airfix, trzymam kciuki by udało się stworzyć roztwór doskonały
Ja w sobotę idę sprawdzić poziom TSH, jakoś tak nie wiem dlaczego ale czuję, że mam podwyższone. Kup sobie na Allegro witaminę D3 i łykaj przez miesiąc razem z Mg, potem dołącz wapń, będzie dobrze. Ja miałam poziom D3 w okolicy 8 a siostra niepoliczalny określony jako < 4 (po 3 miesiącach łykania D3 w dawce 5000 iu miała piękny wynik powyżej 40), pomimo to mój wapń był w górnej granicy normy :-) Może dzięki podniesieniu poziomu D3 miną niektóre dolegliwości, które Ciebie nękały.
czarna perła, strasznie jestem ciekawa kto tam u Ciebie zamieszkał i czekam niecierpliwie na podgląd nuba, wierzę, że Twoje marzenie już się spełniło i rośnie sobie zdrowo ...i różowo :-)
Vivienka, łykaj w FL po 1 tabletce B-100 dziennie, myślę, że niepokalanka w FL też możesz dorzucić, Mg brałabym jednak dopiero po pozytywnym teście ciążowym. Skoro masz niższe tempki to dobrze - znaczy to, że estradiol jest prawdopodobnie wyższy, właśnie zerknęłam na wykres i jest on bardzo estrogenowy
Justi, dzięki kochana, niestety zdjęcia robiła ciocia M i wyszły wszystkie rozmazane :-(
kate, cały czas się zastanawiam jakby u Ciebie obniżyć testosteron i estrogen.
ewelin, prześliczną masz córeczkę, po prostu do zacałowania, nie dziwię się, że wszyscy są w niej zakochani. Całe szczęście, że nic się nie stało, nie obwiniaj siebie bo niestety nie wszystko potrafimy przewidzieć, dobrze, że masz nad sobą Anioła Stróża, też niejednokrotnie znalazłam się w sytuacji gdzie było tylko o włos od prawdziwego nieszczęścia.
Wiecie może co u
Nuuuśki?
Dobrej nocki, kolorowych snów a rano potrzebującym pięknych tempek!