małe liski
Fanka BB :)
wszystko wiadomo, wymaz zrobiony, są paciorkowce, klasyczna angina. M dostał oczywiście antybiotyk, lekarz powiedział żeby absolutnie teraz nie starać się o dziecko, przełożyć starania na za miesiąc, że antybiotyk może wpłynąć uszkodzić plemniki (?) poza tym ja też muszę teraz dbać o siebie bo mogę za parę dni zarazić się. Rozsądek też mi tak podpowiada żeby przełożyć starania szkoda
trzymam kciuki za was dziewczyny &&&&&&&&&&&&& te cykle mają być dla was szczęśliwe !
...dziś rano zrobiłam serniczek na zimno z serków waniliowych z galaretką i truskawkami - miał być tylko dla mamy i starszego synka bo uwielba takie ciasta (po mamusi ), zjem chyba pół tortownicy żeby sobie odbić tą dzisiejsza wiadomość ale oczywiście zdrowie najważniejsze - niech mąż się kuruje
Matik zdrówka dla was, bo chyba napisałaś że i ciebie dopadło cholerstwo...
trzymam kciuki za was dziewczyny &&&&&&&&&&&&& te cykle mają być dla was szczęśliwe !
...dziś rano zrobiłam serniczek na zimno z serków waniliowych z galaretką i truskawkami - miał być tylko dla mamy i starszego synka bo uwielba takie ciasta (po mamusi ), zjem chyba pół tortownicy żeby sobie odbić tą dzisiejsza wiadomość ale oczywiście zdrowie najważniejsze - niech mąż się kuruje
Matik zdrówka dla was, bo chyba napisałaś że i ciebie dopadło cholerstwo...