Zakrecona... Straszna ta sytuacja w pracy, czy szef tez nie rozumie że jesteś w ciąży, że powinnas miec mniej obowiazkow ,a nie wiecej ( skadś to znam, mi w ciąży kazał transportery z piwem i napojami nosić na piętro i to nie 5,10..tylko 100 -pajac ). Może faktycznie rozmowa z nim pomogłaby, uświadomić go że w ciąży kobieta wolniej pracuje, że są problemy z koncentracją, że nie może dokładać Ci jeszcze obowiązków.
Matik Straszna historia...Ja nie umiem sobie wyobrazić bólu rodziców którzy tracą w taki sposób dziecko-przez jakiegoś wariata.
Lilly78 Czyli wracasz do staranek

Powiem Ci ze z tym spaniem w salonie to nie za fajnie..ale dodam Ci na pocieszenie, że Ty tam jeden cykl będziesz spać, a ja obmyślam strategie jak tu przystąpić do działań jak przeprowadzimy się do ciotki do pokoju przechodniego ( ona do 2 w nocy nie spi, tylko chodzi przez ten pokoj, do kuchni i lazienki ) ,jeszcze dziecko będzie spało z nami, a ja tam spedze moze nawet i pol roku. I akurat owulacja mi wypada we wrzesniu kiedy na bank będziemy tam...Nie wiem jak to pogodzic... Już się śmieje do męża, że chyba w łazience sobie zrobimy od razu po prysznicu hahah
Nuuusia Ale się uśmiałam

kurcze ale żeś dziecku balsam kupiła, no wiesz co... I Ty się dziwisz że dziecko się myć dokładnie nie chciało na zielonej szkole, jak może raz próbowała się umyć , a tu takie coś ją spotkało, przecież to ciało jej się potem lepiło

ale pewnie jak pachniałooo :-) Dzieciaczki są super

Dodzwoniłaś się do lekarza??
A mnie chyba wczoraj owulacja zaskoczyła, bo zrobiłam test o 20-tej jak zawsze i był dwie kreski, ale ta druga słabsza, ale dobrze widoczna, a dzień wcześniej nie było nic, więc podejrzewam że owulacja była ok 17-bo wtedy dziwne kłucie w jajniku czułam, a dziś już temperatura poszła w górę. Wiec u mnie witb6 wydłuza druga faze , a przesuwa owulacje o jeden dzien w tył. Przy samym Castagnusie owulacja w 18dc, cykl 31 dni, a Castagnus+ wit B6 - owulacja 17dc i pewnie też 31 dni ( ostatni taki był), czy jeśli zrobie progesteron w 7dc będzie dobrze?? Bo u mnie robia badania, pon, śr, pt..Wiec mam do wyboru 5dpo i 7dpo.