reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Vivienka O i u mnie tez porod wlasnie z wyciskaniem...;) Co do tego PH moczu- to ja nie mówie na 100% że to się sprawdza, to wszystko jest jak loteria i wlaśnie też zalezy od naszej diety. Wydaje mi się jednak że te testy z sodą czy kapustą bazują wlaśnie na kwasowości moczu, bo przeciez jakby tam wykrywały jakies hormony czy coś to by mozna było pobrać krew isc do laboratorium i się dowiedzieć :....)

Sprawdzcie mamusie które jeszcze są w ciązy i znają płeć jakie macie PH moczu...moze byc paskami Ph albo na wyniku moczu z laboratorium i zobaczymy czy jakoś to się da odnieść do płci... ​czyli 6 i powyzej chłopak, a nizej niż 6- dziewczynka

reklama
Airfix będąc w 2 ciąży moje ph moczu było na poziomie +/- 5 więc też miałam nadzieję że córcia bedzie

kate po 100szt na głowę? i które 30 czy 40 - ja coś zakodowałam że dziewczyny 30 polecają - ale mogę się mylić
na ten napój też się piszę jeśli ma pomóc:tak:

Hej dziewczynki

Wildberry gratuluje ogromnie pisz jakie małaś odczucia jak to usłyszałaś :)
Uwielbiam czytać takie rzeczy :)
Zawsze łezka kręci mi się w oku,
jak to musi być wspaniałe gdy spełnia się swoje marzenie ah rozmażyłam się :)

Ktoś tu jeszcze zaciażył w maju ? Czy nie ?

Niuśka mi możesz wpisać kolejny termin na 23.06
a wesele mam 21 super oby nie przyszła wcześniej

Buziaki i pozdrowienia dla wszystkich :*

kate czyli za 100szt z przesyłką ile mnie wyniesie? Zastanawiam się czy tyle mi potrzeba ich? A mogę wziąć 50?

reklama
Do góry