reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Vivienka O i u mnie tez porod wlasnie z wyciskaniem...;) Co do tego PH moczu- to ja nie mówie na 100% że to się sprawdza, to wszystko jest jak loteria i wlaśnie też zalezy od naszej diety. Wydaje mi się jednak że te testy z sodą czy kapustą bazują wlaśnie na kwasowości moczu, bo przeciez jakby tam wykrywały jakies hormony czy coś to by mozna było pobrać krew isc do laboratorium i się dowiedzieć :....)

Sprawdzcie mamusie które jeszcze są w ciązy i znają płeć jakie macie PH moczu...moze byc paskami Ph albo na wyniku moczu z laboratorium i zobaczymy czy jakoś to się da odnieść do płci... ​czyli 6 i powyzej chłopak, a nizej niż 6- dziewczynka

reklama
Airfix będąc w 2 ciąży moje ph moczu było na poziomie +/- 5 więc też miałam nadzieję że córcia bedzie

kate po 100szt na głowę? i które 30 czy 40 - ja coś zakodowałam że dziewczyny 30 polecają - ale mogę się mylić
na ten napój też się piszę jeśli ma pomóc:tak:

Hej dziewczynki

Wildberry gratuluje ogromnie pisz jakie małaś odczucia jak to usłyszałaś :)
Uwielbiam czytać takie rzeczy :)
Zawsze łezka kręci mi się w oku,
jak to musi być wspaniałe gdy spełnia się swoje marzenie ah rozmażyłam się :)

Ktoś tu jeszcze zaciażył w maju ? Czy nie ?

Niuśka mi możesz wpisać kolejny termin na 23.06
a wesele mam 21 super oby nie przyszła wcześniej

Buziaki i pozdrowienia dla wszystkich :*

kate czyli za 100szt z przesyłką ile mnie wyniesie? Zastanawiam się czy tyle mi potrzeba ich? A mogę wziąć 50?

reklama
Do góry