Dzien dobry
))
Nie bylo mnie wczoraj, bo kolejny zalarany dzionek. Po poludniu bylismy u rodzicow, bo mama ze szwagierka byly na wycieczce na 5 dni w Rzymie no i bylo co opowiadac
Przywiozly mi zdjecie Naszego Papieza - piekne
dorcia no ale ja czegos nie kumam....Mama Laury to osoba pelnoletnia tak ? wiec do cholery czemu czepiaja sie dziecka ??? Wczoraj rozmawialam z Ola, mowila ze wszystko w porzadku, ze chodza codziennie na plaze, ale katar ma jak ta lala...nie wiem czemu one dzieci nie pilnuja...eh wiem wiem ze ich nie jest wiele i czasem moga byc nie do upilnowania tak, ale wczoraj rozmawialam ze znajoma mama ktore syn spalil sie na plazy, bo Pani zapomniala go posmarowac olejkiem do opalania...pytam sie Oli we wtorek - Olus a Ty nosisz chustke na glowke ? ?A ona mi na to, ze nie, bo zapomniala zalozyc. No wiec mowie - dobrze, a Pani Was tak wypuszcza bez nakrycia glowy na plaze, na taki upal ?? Na co uslyszalam ze tak..
Wiele rzeczy mi sie nie podoba, i wiele rzeczy mam do zarzucenia, bo rozumiem wszystko ale jak sobie z dziecmi nie radza to powinny wziasc dodatkowa opieke, ale nie w formie rodzicow ( ktorzy moge sie zalozyc musieli miec zgode dyrekcji na to zeby tam pojechac i byc z dziecmi tylko nikt wczesniej pewnie nie chcial o tym mowic ) tylko nauczycieli, albo mozna bylo ofem powiedziec ze to kuzwa rodzinna zielona szkola..w glowie mi sie to nie miesci.
roszpunka nie wiem, ale jak wroca na pewno porusze ten temat na zebraniu, bo wielce to dla mnie dziwne w takim razie, bo albo trzymamy sie zasad, albo kazdy robi co chce.
Justi na 2 tygodnie pojechala, wraca w piatek wieczorkiem, bede musiala sie zwolnic wczesniej z pracy bo pracuje akurat na popoludnie pracuje, ale najchetniej to bym caly dzien w domu siedziala i przebierala nogami
matik co u Ciebie kochana ? jakies objawy nadchodzacej @ juz masz czy mam nadzieje nie ?
vivienka ja wiem ze wszystko jest mozliwe, no ale jednak chyba wiele mowi sama tempka
a ta spadla wczoraj i dzis, takze zludzen nie mam zadnych choc wkurza mnie to, bo dzis juz 15dpo a @ nadal nie widac
Wychodzi na to, ze bez suplementacji wydluzyla mi sie FL ??
hehe co do Zielonej Szkoly, powiem Ci ze martwilam sie pamietasz, jak Ola sobie poradzi, ze tesknic bedzie, a tu sie okazuje ze problemy sa zupelnie gdzie indziej, do tego wiele niescislosci, mam nadzieje, ze choc jedzenie ma tak dobre jak mowi, bo tego bym juz nie zniosla. I w ogole musze sie jej dzis spytac o jeszcze jednio - co one pija w ciagu dnia, jak to wyglada w takie upaly. Czy maja wode czy sok caly czas ze soba, czy dostaja je tylko w okreslonych porach. Wiem, smieszne to sie wydaje, ale powiem Ci, ze nic mnie juz nie zdziwi.
Airfix przerzucam Cie kochana na sierpien w takim razie ze starankami
Starających się : 11
Oczekujących na staranka : 10
MAJ 2014 :
Matik2012 - termin @ 27.05 ( 13 cykl starań )
Vivienka - termin @ 29.05 ( 1 cykl starań )
CZERWIEC 2014 :
Roszpunka - termin @ 04.06 ( 1 cykl starań )
czarna_perła - termin @ 06.06 ( 1 cykl starań )
Elle87 - termin @ 07.06 ( 2 cykl starań )
milla - termin @ 24.06 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 25.06 ( 13 cykl starań )
LIPIEC 2014 :
ilaczek - termin @ .07 ( 2 cykl starań )
małe liski - termin @ 04.07 ( 1 cykl starań )
Justi - termin @ 09.07 ( 1 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
anias2 - ( czerwiec 2014 )
lilly78 ( czerwiec/lipiec 2014 )
maggie2205 ( lato 2014 )
kate.. (lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
Katriina ( lato 2014 )
gdusia_ ( lipiec/sierpień 2014 )
Annette ( sierpień 2014 )
Airfix ( sierpień 2014 )
Dorcia ( wrzesień 2014 )