reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Macy dzieki za pamięć :)
Tak dzieci w domu zadowolone prócz jedzenia i domków , były w opłakanym stanie widziałam na ich zdjęciach No i są zakatarzeni :( bo w nocy było zimno i wilgotno w tych domkach
A po za tym u mnie po staremu znowu jeden pracownik mi wyleciał masakra , wiec nerwów co nie miara z tym ciagle

Najszczersza życzenia opóźnione ale szczere dla solenizantek :*

reklama
Elle - &&& za dzisiejsze staranka :-D

Vivienka - faktycznie masz dziwne akcje z tą ovu w tym cyklu - Twój wykres też dziwny - góry i doliny :rofl2: ale spokojnie - może za bardzo się spinasz? trochę luzu i ovu sama przyjdzie :tak: trzymam &&&&

małe liski - zdrówka dla Ciebie - kuruj się, bo niedługo zaczynasz starania :tak:

Vivienka dokladnie postaraj sie o tym nie myslec a owulka sama przyjdzie ;-) ja w zeszlym cyklu tez tak czekalam, stresowalam sie i owulka przesunela mi sie na 19dc a w tym cyklu w ogole o tym nie myslalam, nie robilam testow owulacyjnych dopiero dzisiaj pierwszy i wyszedl prawie pozytyw ;-) chyba jednak cos jest w tym jest

Kartiina,Elle gdybym nie wziela niepotrzebnych mi tabletek hormonalnych... ktore podniosly mi testosteron wysoko:szok: ponad norme pewnie bylabym juz po owu i bylm wyczekiwala juz niedlugo testowania.. a tu sie wszytsko przeciagnelo przez moja glupote..:zawstydzona/y:
A wiec narazie musze czekac az sie poziom hormonkow u mnie unormuje:sorry:
Ale dziekuje za wasze slowa otuchy:tak:

Vivienka- usg mam 22 o 11 godzinie. za luteinę płaciłam 3,20zł za opakowanie a mam przepisane dwa opakowania. ona jest chyba refundowana bo bez refundacji na paragonie pisze 58 zł .
Dorcia- super że beta spada. już niedługo staranka:)

Dorcia GRATULUJE!!!!Piekna beta!!
Jak się nie mylę to pisałaś tez ne weekend ze twoj lekarz tez dal ci juz zielone światło ;)
A wiec czas na staranka ;)

Anaw takim razie dobrze zapamietalam ;) to juz za trzy dni, nie martw sie serduszko będzie biło jak dzwon!
Ja wlasnie placilam coś około 60zl a duphaston jest chyba droższy prawda? A dzialanie te same co nie?

Ostatnia edycja:
Dorcia piękna beta :tak: nic tylko działać :-)
Vivienka ja za dupka płaciłam 40zł
Właśnie odebrałam wyniki i jestem podłamana :-( wapń spadł... po raz pierwszy był 9,3 miesiąc temu 9,6 a teraz 9,2 :crazy: nie rozumiem tego bo jem od 2 miesięcy codziennie jogurt naturalny z biedronki z wysoką wartością wapnia, serki wiejskie, maślankę, ser żółty, mleko... cytrynian wapnia biorę po 3 lub 4 tabletki dziennie a tu takie coś :crazy: zastanawiam się czy np ta cola bezkofeinowa nie wypłukuje wapnia bo też sporo jej ostatnio piłam. jedynie się cieszę że potas mi spadł :tak:

Vivienka- to dziwne ze ja zapłaciłam tylko 3,20 bo jak refundowane to chyba wszyscy powinni tyle zapłacić/? nie znam się na tych lekach wszystkich. pierwszy raz mam styczność z luteiną. na razie nie mogę uwierzyć że rzeczywiście w ciąży jestem :) jak zobaczę to uwierzę:-)
Elle87- no troszkę spadek jest ale chyba niewielki, a czym może być to spowodowane to nie mam pojęcia. ale nie przejmuj się ,będzie dobrze w starankach:tak:

reklama
Roszpunka...przeczytałąm twojego posta wczoraj wieczorem z telefonu ...kochana calym sercem byłam z Tobą...jakbym mogla to bym jakos dostarczyła tą cytrynę...ale myśłe ze nie masz sie co stresowac ...nie wytrzymają...a jak tak to tylko te dziewczynkowe...

Vivienka ja zawsze miałam tzw. pik tylko pare godzin i zaraz znikał...jak robiłąm testy to jak widziałam ze jest juz jedna jasniejsza to juz wiedziałam ze juz po wszystkim...a poza tym szyjka robiłą sie twardsza...sluzu nie oceniam chociaz mozna by stwierdzic ze w małych ilosciach mozna było wyciągnąc białąwy lepki...taki tez byłdzis rano...test tez z jedna krechą jaśniejszą...wiec umówiłam sie dzis z mężem na na pierwsze starania...a starania opisze na zamkniętym:tak:

Do góry