reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piraniu najlepsze zyczenia dla Krzysia :-)
Zakrecona Airfix rowniez spelnienia marzen!
Roszpunka spokojnie jak wyszla blada kreska to jeszcze kilka dni do owulki :tak: na mnie sylk tez nie dziala i uzywalam go przed staraniami i troche po ale razem z rephreshem i ph ladnie spadalo :-)
Czarna perla sprobujcie sie wstrzelic w 0+12 w takim przypadku chyba ze to jeszcze nie byl ten pik... co do wiary w coreczke to tez przychodza mi co raz czesciej chwile zwatpienia. Mimo iz robimy tak duzo to niestety jak widac nie zawsze sie udaje.
Czy ktoras z Was tez bierze cynk w tabletkach? To chyba nie ma wplywu na plec...?

Ostatnia edycja:
reklama
hej kochane :*

Airfix, zakrecia to Wy tez urodzinowe wczoraj bylyscie ?? matko nie doczytalam :eek:Wszystkiego co najlepsze w takim razie, z calego serducha zycze Wam spelnienia marzen a Tobie zakrecia pieknego synusia, i bezproblemowej ciazy do samiutkiego konca :** tort..jpg

Elle ja bralam kochana cynk w tabletkach przez 5miesiecy razem z Ł. wiem ze na plec chyba nie wplywa, za to poprawia jakosc komorki jajowej, a u mezczyzn podnosci parametry nasienia :)
Calej reszcie milego dzionka :* zbieram sie do pracy :happy:

Załączniki

• tort..jpg
    tort..jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 41
Cześć :happy:

Airfix i Zakręcia
- przyjmijcie ode mnie nieco spóźnione życzenia imieninowe i urodzinowe: zdrówka, spełnienia marzeń, radości i uśmiechu każdego dnia, pieniędzy i czego tylko zapragniecie :-D

Dorcia - cieszę się, że masz zielone światło :happy:

udanego dnia wszystkim!!

Airfix,Zakrecona- odemnie również spóźnione ale szczere życzenia -Kochane Wszystkiego co najlepsze, zdrówka,szczęścia, spełnienia najskrytszych marzeń:****
Piranha- spóźnione życzenia również dla Krzysia i buziaki :******

u mnie już niedługo upragnione usg. dziewczyny czuje się jakoś źle. może nie mam wymiotów ale mam straszny odruch wymiotny. jak pomysle sobie o jakichś potrawach . a o zapachach to już nie mówie:((( boje się że jak od czerwca pójde do pracy to nawet miesiąca nie przepracuje bo mnie wymioty skasują:( może macie jakieś rady/??????

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!

Ja też tylko na chwilę wpadam, wieczorem jak szanowni mężczyźni pozwolą :) nadrobię zaległości, zobaczę co u was słychać. Ja na antybiotyku w końcu - z jednej strony o wiele lepiej się czuję, a z drugiej - zwala mnie z nóg, zasypiam na stojąco.

Piranhiu, dziewczyny mam wyniki m. :)

Mąż zrobił w piątek (bez estradiolu)

wapń 9,89 mg/dl (8,4-10,2)
magnez 2,22 mg/dl (1,58-2,55)
potas 4,35 mmol/l (3,5-5,1)
sód 142 mmol/l (136-146)

testosteron 16,64 nmol/l (9,9-27,9)

licorice root chyba działa :) Piranhiu jak reszta wyników? mój m. suplementował sobie potas przez ostatnie 2 tygodnie, skakały mu mięśnie bardzo, od tego weekendu skończył i do czerwcowej owu nie będzie łykał, może ciut lekko spadnie. Sód możemy lekko obniżyć - do końca maja m. jest na wyjazdach i jest skazany na jedzenie kurczaka kupionego w knajpach, który na pewno jest słony. Od końca maja jest już w domu z nami i nie będziemy na pewno solić jedzenia, zresztą m. lubi nawet nie solone - może Na lekko spadnie. Tydzień przed owu zrobimy jeszcze obydwoje minerały

pozdrowienia dla was wszystkich

Nuska, wiesz, że żartuję. Takie pierwsze miłości są fajne. Moje dziecko też już mówi o dziewczynach. Jedną nawet ma na oku i pytał, ile kosztuje pierścionek zaręczynowy. :-D Powiedziałam, że jak go nie będzie stać, to mu jeden dam, bo mam po babci. Tyle, że jest dość duży, więc musi szukać żony z grubymi palcami. ;-)
Roszpunka, ja chyba najpierw robiłabym próby z wszystkim, czym można, żeby w godzinie zero wiedzieć, co będzie dobrze działać. Masz jeszcze chwilę do owu, więc dasz radę. Może kup tampony i spróbuj z limonką?
Matik, co u Ciebie? Chłopcy są w domu?

Miłego dnia babeczki.

Witam was kobietki:-):-)
U mnie piekny weekned byl i tym samym bylismy caly czas poza domkiem i delektowalismy sie sloneczkiem :tak:

Piranho dla Krzysia wszytskiego najlepszego!!! Pewnie tez mieliscie wesolo na weekend przy imprezce urodzinkowej Krzysia.
Zakrecia,Airfix WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

Piranho

jak myslisz kiedy jest sens zebym szla na powtorke wynikow? Dzis jest rowno tydzien od kad nie lakam DHEA. Poczekac jeszcze troche czy moge jutro isc na badania? Moge zapodac mojemu M. witaminke C na poprawe nasienia?

Nusia ale sie Olcia swietnie bawi nad morzem!! A ty sie martwilas :)

male liski duzo zdroweczka dla ciebie!!!

Ana kto wie moze akurat niedlugo mdlosci ci przejda i nie bedzie tak zle,a jak nie zawsze mozesz pojsc chyba na jakies zwolnienie bynajmniej do tego momentu jak ten ciezki okres przejdzie tzn do 12 tyg. A pozniej przewaznie sie wszytsko normuje ;-)
jak sie nie myle termina na USG masz na 22 Maja prawda?
Ty bierzesz luteinke co nie? Pamietasz ile placiclas na opakowanie 30sztuk?

Roszpunka trzymam kciukasy za staranka.Moj m sie ostanio ze mnie smial jak zobaczyl ze sobie sode aplikuje do srodka.... pierw kaze mu pic sode a potem sobie ja sama aplikuje..
Najlepsze bylo ..."Juz sie ciebie nie pytam czy co zdrowe bo napewno zaraz powiesz ze ty nie pierwsza i ostatnia tak robisz :-p" Ach ci faceci...

Czarna perla nie wiem czy to nieraz testy czy nasz organizm swiruje.. ja w tym cyklu mialam chyba z 4 prawie piki... i za kazdym razem podnosilam alarm ze jutro bedzie wielki dzien... po trzycim razie m sie juz tylko nabija ze poczekamy zobaczymy moze jajko znowu sie rozmysli...:confused2:
Niektore dziewczyny tak maja ze kreka pikowa trwa u nich kilka godzin tylko ale jaw iem ze u mnie razej to nie mozliwe bo odkad pamietam pik utrzymywal sie u mnie min 24h A jak bylo u ciebie wczesniej z tetstami?Tez tak szybko pik znikal?

Milego dzioneczka wam zycze :-)

Ostatnia edycja:
Male liski wyniki Twojego m sa bardzo ladne :tak: ma wysoki dziewczynkowy wapn :-) ja tez bylam dzis na badaniach i po 15 bede miala wyniki. Zrobilam dzis z ciekawosci test owulacyjny i jest prawie pozytywny :szok: ostatnio owulke mialam w 19 dc a teraz mysle ze bedzie jutro najpozniej pojutrze wiec dzis dzialamy :-) bylismy w weekend nad morzem wiec i nie myslalam o tym i moze temu tak szybko przyjdzie :-D

reklama
Elle w takim razie kciuki za dzisiejsze staranka zacisniete ;-)

A ja czekam,czekam i czekam na moja owu i nic :angry::angry: szczuje mnie tylko

Do góry