reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mama wcześniaka, nie wiem, czy pisałam, ale masz cudne dzieci. Słodkie dzieci.
Piranha, wszystkiego najlepszego dla Krzysia! Niech moc pociągów będzie z nim. ;-)
Zakręcona, ale fajne to ubranko. Powiem Ci, że w pierwszej ciąży też taką terapię przeszłam. Jakoś byłam przekonana, że będę miała trzy córeczki. W 12 tygodniu ciąży ginka mi powiedziała - wiem, że wcześnie i to się może zmienić, ale stawiam, że masz synka. Nie mogłam uwierzyć, ale mąż szalał ze szczęścia. Też uważam, że rodzeństwo to jest siła. I wszystkiego najlepszego dla Ciebie!
Dorcia, wspaniałe wiadomości! Wyrzuć tego onkologa z głowy! Myśl pozytywnie. Lepiej myśleć o jakimś małym człowieczku.
Nuska, żebyś Ty babcią nie została. :-p Dyskoteka, morze... :-D

reklama
Piranha to było zdjęcie zdjęcia wiec może dlatego takie nie wyraźne.. zobacz na tym ale chyba akurat napis zasłonił ; ( we czwartek mam prenatalne wiec może cos więcej będzie widać ;)

Wszystkiego naj naj dla Twojego synka ;)

1400431031537.jpg

Załączniki

• 1400431031537.jpg
    1400431031537.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 84
macy hahaha ja Cie prosze !! Jestem tolerancyjna ale bez przesady :-p:wściekła/y: Takie pierwsze szkolne milosci sa najfajniejsze, choc Ola stwierdzila mi dzis z pelnym przekonaniem, ze zakochal sie w Niej tez drugi kolega z klasy...no taa :sorry2:

marchew balam sie rozlaki, bo jednak to pierwszy tak dlugi okres kiedy bedzie sama zupelnie bez nikogo bliskiego, ale powiem Ci, ze wydaje mi sie po tych dwoch dniach, ze to moje dziecię jest tak wszechstronne, ze ona chyba nawet nie ma czasu pomyslec o zatesknieniu :-)

Airfix my robimy tak ze raz wykupujemy walke u Nas, ale wczoraj znajomi wykupywali przez iple, potem lapka podlaczyl pod tv i smigalo tak samo :happy2: Lubie MMA, a wczorajasza gala na prawde byla warta swojej ceny, walki w klatkach robia swoje, choc Pudzianowski oczywiscie nie popisal sie niczym, ale paru zawodnikow na prawde polecialo pieknie :-)

Piranhu wszystkiego dobrego dla Krzysia z okazji urodzin :-)
Zakręciu wszystkiego naj, masz urodzinki pięć dni przed moimi ;-)
Airfix wszystkiego naj!
Dorcia witaj kochana, jak wiesz u mnie po staremu, mam masę pracy i czekam już na wakacje i rozpoczęcie staranek, ale bardzo się cieszę że u Ciebie zielone światełko :-)
Nuuuśka najważniejsze że Olcia zadowolona :-)

Ostatnia edycja:
witam...
sto latek dla Krzysia Piranii...
zakrecona dla Ciebie tez spełnienia marzeń..zwłaszcza tych różowych...:tak:
...hm tak wierzyłam ze bedziesz miała corkę:baffled:...dla mnie tez byłaś jedną z tych co skrupulatnie przygotowały sie do starań i wzorem do naśladowania...jestem w szoku...ale mimo to gratuluje małego księcia...a.. kochana nie miej wyrzutów ze twój M pij mięte czy zajadał wit. c czy kwas foliowy...poczytaj dziewczyn, którym sie udało co ich mężowie wcinali...jeden to tylko łykał wit. C przed staraniami...wczesniej (czytaj z poczatków forum) ta dieta nie wyglądała tak rygorystycznie jak teraz...a mimo to sie nie udało...ja powiem szczerze ze zaczynam tez tracic wiarę...i nastawiac sie ze będe miała następnego synusia...;-)

a poza tym mój organizm jakis taki w tym cyklu znowu powalony...jakos tak sie dziwnie dzis czułam...osłabiona...i miałam takie dziwne bóle w podbrzuszu wiec zrobiłam test owu i co wyszły mi ku mojemu zdziwieniu 2 piękne grubasne krechy...ale to kiedy w 10 dc:szok:..przeciez miałam testowac dopiero jutro ...a we wtorek 2 dni przed owu staraniania a potem po owu..znaczy 0+12(spróbować)...teraz juz sama nie wiem od 12 w południe test pozytywny a o 18.30 negatywny sama nie wiem o co chodzi jak to interpretowac....czy owu bedzie w przeciągu 24-48 czy jak...czy juz była???? pomóżcie....

Hej dziewczyny. Sorki,ze tylko o sobie,ale mam dzien zwatpienia. Dzis kreska na tescie wyszla bladziutka,ale postanowilismy pierwszy raz zadzialac. Najpierw ph mialam ponad 6,a zawsze trzymalo sie 4,5-4,7.napakowalam sylku do srodka,po czym maly sie obudzil,musialam wstac i wszystko mi wylecialo.pozniej przyszlam na szybki finał i potem za nic w swiecie nie moglam zbic ph,ani sylkiem,ani globulka z kwasem mlekowym.nie mam tamponow,zeby wlozyc nasaczony cytryna :-( beznadzieja,ryczec mi sie chce.jeszcze do owu pare dni,ale juz widze jak xy czychaja na moje jajeczko ;-( co nam zrobic,zeby to ph tak nie szalalo? Jak na was dziala sylk? Wiem ze ma ph kolo 4 i wczesniej jak go dawalam to dzialal,a dzis nic.
Piranho,jak bylo u ciebie? Udawalo ci sie trzymac to niskie ph 4-4,5po przytulankach?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry