czarna_perla U mnie też był szal z ta owulacja i staraniami , stres jak nie wiem, testy mi nie wychodziły, temperatura szalała... Trzeba troche wyluzowac- łatwo powiedzieć :-) U mnie takie widoczne kreski, ale jedna jasniejsza, druga ciemniejsza sa 3-2 dni przed owulacja..
reklama
czarna_perła
Fanka BB :)
male listki pewnie masz rację...niech czekają w takim razie;-)...chyba ze owu w ogóle nie bedzie...
Airfix dosłownie istny szał...sama nie wiem co myślec ...nigdy mi tak nie wychodziło...wiesz generalnie wszytsko byłoby ok tyle ze te dwie grubasne krechy wczoraj ...poźniej tylko jedna jasniejsza az do teraz ...no nic nie przynudzam juz...wszytsko sie okaze...
Airfix dosłownie istny szał...sama nie wiem co myślec ...nigdy mi tak nie wychodziło...wiesz generalnie wszytsko byłoby ok tyle ze te dwie grubasne krechy wczoraj ...poźniej tylko jedna jasniejsza az do teraz ...no nic nie przynudzam juz...wszytsko sie okaze...
Ostatnia edycja:
Maleliski,super chlopaki :-) az by sie chcialo przytulic takie male rozowiutkie malenstwo do piersi :-) wydaje mi sie,ze dziewczyny pisaly cos o cytrynie,ale jak trzeba to kupie i limonke :-)
Czarna perla,odstep masz dziewczynkowy wiec jeszcze nic straconego :-)
Vivienka,pochwal sie swoja mala ksiezniczka,jakies zdjatko poprosze.siada juz sama? Zabiera sie za raczkowanie?
Czarna perla,odstep masz dziewczynkowy wiec jeszcze nic straconego :-)
Vivienka,pochwal sie swoja mala ksiezniczka,jakies zdjatko poprosze.siada juz sama? Zabiera sie za raczkowanie?
małe liski
dziewczyny nie dziwię się, że stresik jest
...ile łykacie w suplementach wapnia i magnezu?
Roszpunka irygacje z wody i cytryny 16ml wody zdemineralizowanej + 4 ml soku z cytryny
...ile łykacie w suplementach wapnia i magnezu?
Roszpunka irygacje z wody i cytryny 16ml wody zdemineralizowanej + 4 ml soku z cytryny
Ostatnia edycja:
Airfix opinię dwóch lekarzy ginekologów już znam ... zarówno ginek jak i ginka od dłuższego czasu ( kiedy beta była na poziomie 10 ) mówili że mogę już się starać ... że jestem zdrowa. Ostatnio również dostałam wiadomość od ginka że konsultował mój przypadek i że według jego znajomego , szanowanego ginekologa również jestem zdrowa ( czyli w sumie mamy trzech lekarzy )
Ale dla własnego spokoju pojadę jeszcze do jednego ginekologa do Roztoki i zobaczę co mi powie.
Niby onkolog też coś wspominał że po zaśniadzie minimum pół roku trzeba odczekać ... wybiorę się do onkologa pod koniec czerwca albo w lipcu ...pochwalić się zerową betką i pożegnać na zawsze ( mam nadzieję )
Marchew teraz doczytałam ....gratuluję ...pięknie synuś waży !!! Teraz niech nabiera ciałka a Ty odpoczywaj ! Już tak niedługo pochwalisz się nam zdjęciami małego księcia !!!
Ale dla własnego spokoju pojadę jeszcze do jednego ginekologa do Roztoki i zobaczę co mi powie.
Niby onkolog też coś wspominał że po zaśniadzie minimum pół roku trzeba odczekać ... wybiorę się do onkologa pod koniec czerwca albo w lipcu ...pochwalić się zerową betką i pożegnać na zawsze ( mam nadzieję )
Marchew teraz doczytałam ....gratuluję ...pięknie synuś waży !!! Teraz niech nabiera ciałka a Ty odpoczywaj ! Już tak niedługo pochwalisz się nam zdjęciami małego księcia !!!
Dorcia alez cudowne wiesci.
Trzymam kciuki za wszytskie dzis starajace sie.
Marchew alez juz kawalek dzidziusia. Poglaszcz brzuszek ode mnie.
A mi dzis przyszly testy.... jak juz po owu.
Noi OF przesunął mi owulke z srody na poniedzialek w zeszlym tygodniu Ale najblizszy cykl mam testy wiec bede obserwowala.
Trzymam kciuki za wszytskie dzis starajace sie.
Marchew alez juz kawalek dzidziusia. Poglaszcz brzuszek ode mnie.
A mi dzis przyszly testy.... jak juz po owu.
Noi OF przesunął mi owulke z srody na poniedzialek w zeszlym tygodniu Ale najblizszy cykl mam testy wiec bede obserwowala.
Maleliski,czyli 4:1.ok,odnotowane :-) dzieki :-* wiesz,ze jak tak patrze na twoich synusiow,to az marzy mi sie porodowka? Moglabym przechodzic te meczarnie chocby jutro,zeby moc pozniej przytulic takiego kurczaczka :-) ach,na wspominki i marzenia mi sie zebralo ;-)
ola652
Mamusia Adrianka!
Witam wszystkie "staraczki", chciałabym dołączyć do grona przekopałam większość wątku w poszukiwaniu informacjii o testach owulacyjnych, dzis z all zamówiłam 60sztuk i zamierzamy z mężem postarać sie o córeczkę wiem, ze ciężko sie wstrzelić i najważniejsze zeby dzidziuś byl zdrowy ale jezeli moge to spróbuje wykombinować córcie, bede śledzić wasz watek uważnie i mam nadzieje ze bede mogła sie poradzić w razie potrzeby milej nocki
Matik2012
Małe liski co za słodziaki jak laleczki gratuluje dzidzi
Niuśka dzieki za pamięć faktycznie mało mnie tu ale na prawdę mało czasu a gości miałam jednych po drugich wiec tez nie wypadało
Nie testowałam , nie mam już testów w zeszłym cyklu 1 jedyny ostatni
Teraz nie wiem może pod koniec cyklu zrobię HCG No ale wyniki znowu po 7 dniach masakra ni śle to tylko proforma bo totalnie miało nie być nic i niechce teraz pokrzykuje mi plany 15.06 kupiliśmy bilety do Polski bo moja kuzynka ma ślub i niby nic wielkiego ale bardzo dawno tamta strona rodziny nie widziała moich dzieci i męża No i całe mnóstwo rzeczy do załatwienia. Mamy też plan zostawić dzieci na wakacjach w Polsce na ok 1 muesiąc hm... To znaczy ile wytrzymam bo nie wiem czy się tak uda ale wtedy ostro do pracy , chce się trochę dokształcić a w zasadzie zdobyć papierak z jakimś praktycznym zawodem bo to jednak podstawa same studia nie wystarczają niestety potrzebni są ludzie z zawodem
No to takie mam plany że hej
Zobaczymy co mi się uda
Niuśka trzymam kciuki kochana wiesz wierze że jesteś już bardzo blisko swojego dzidziusia &&&&&&&
Maź mi dziś wyjechał na 2 noce wiec trochę częściej do Was zajżę
Marchewka Ty już do porodu ??? Szok jak ten czas leci
Gabriel piękne imię , gratuluję wyboru
Pozdrawiam cała resztę , której nie dam rady wypisać buziaki i kciuki za starające się &&&&&
I nie przesadzajcie z tą cytryna bo będzie piekło
Niuśka dzieki za pamięć faktycznie mało mnie tu ale na prawdę mało czasu a gości miałam jednych po drugich wiec tez nie wypadało
Nie testowałam , nie mam już testów w zeszłym cyklu 1 jedyny ostatni
Teraz nie wiem może pod koniec cyklu zrobię HCG No ale wyniki znowu po 7 dniach masakra ni śle to tylko proforma bo totalnie miało nie być nic i niechce teraz pokrzykuje mi plany 15.06 kupiliśmy bilety do Polski bo moja kuzynka ma ślub i niby nic wielkiego ale bardzo dawno tamta strona rodziny nie widziała moich dzieci i męża No i całe mnóstwo rzeczy do załatwienia. Mamy też plan zostawić dzieci na wakacjach w Polsce na ok 1 muesiąc hm... To znaczy ile wytrzymam bo nie wiem czy się tak uda ale wtedy ostro do pracy , chce się trochę dokształcić a w zasadzie zdobyć papierak z jakimś praktycznym zawodem bo to jednak podstawa same studia nie wystarczają niestety potrzebni są ludzie z zawodem
No to takie mam plany że hej
Zobaczymy co mi się uda
Niuśka trzymam kciuki kochana wiesz wierze że jesteś już bardzo blisko swojego dzidziusia &&&&&&&
Maź mi dziś wyjechał na 2 noce wiec trochę częściej do Was zajżę
Marchewka Ty już do porodu ??? Szok jak ten czas leci
Gabriel piękne imię , gratuluję wyboru
Pozdrawiam cała resztę , której nie dam rady wypisać buziaki i kciuki za starające się &&&&&
I nie przesadzajcie z tą cytryna bo będzie piekło
reklama
Podziel się: